Nieuw

Wapens bij bestuurslid imamschool

Bij een bestuurslid van de Islamitische Universiteit van Europa in Rotterdam zijn tijdens een huiszoeking wapens en munitie gevonden. De man moet samen met een medebestuurslid volgende week voor de rechter verschijnen voor een miljoenenfraude bij de imamschool.

De alarmrevolver met 250 patronen en vijf bussen traangas werden gevonden bij een zoektocht van de FIOD naar de administratie. Rechercheurs van de Belastingdienst stuitten ook op een schoolmedewerker die hier illegaal verbleef. De bestuursleden worden daarom ook verdacht van mensensmokkel, blijkt uit de tenlastelegging.

Volgens eerste schattingen is met 2.000 valse bonnen zo’n 8,5 miljoen euro onterecht gedeclareerd. De fraude zou enkele jaren hebben geduurd. Justitie vermoedt in ieder geval tussen januari 2009 tot de inval.

AD >>

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7128 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Wapens bij bestuurslid imamschool

 1. Robby E. // maart 26, 2017 om 00:49 //

  Een alarmpistool kun je geen vuurwapen noemen, geeft alleen maar een knalletje.
  Wordt ook wel een startpistool genoemd.

  Like

 2. Hoeveel mensen Robby E. zien het verschil tussen een alarmpistool en een gewoon pistool?
  I.m.o. zijn dat bij de gewone burgers alleen diegenen, die bv. bij een schietvereniging zitten/zaten, alsook die hun mil.dienstplicht hebben vervuld(dus geen 2e kamerleden,hoge ambtenaren, dus bijna alle politici).

  Like

 3. Het pistool was omgebouwd dus robby moet beter opletten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: