Nieuw

Soep te koud? Bewoner zet azc Mönhengladbach in de hens

Doe mee met 8.059 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Soep te koud? Bewoner zet azc Mönhengladbach in de hens

 1. polderboy // maart 26, 2017 om 10:03 //

  Is normaal, Mekkanen onderhandelen anders, zoals hier: pissig, dan steek je toch de boel in de fik. En had iemand eerder daadkrachtig ingegrepen, dan was hij waarschijnlijk als verdachte opgepakt wegens gebruik van geweld, en daarnaast nog voor de rechter gesleept als racist.

  Hetzelfde onderhandelingsgedrag zie je bijvoorbeeld bij de Saud, vrome lui, die zonder enige aankondiging de Egyptenaren de kanker laat stikken, en olieleveringen aan het land stoppen:
  http://www.hydrocarbonprocessing.com/news/2017/02/egypt-nearing-deal-with-iraq-in-search-for-crude-oil-imports

  Overigens heeft de coup in Turkije Erdogan en zijn kliek ook geen windeieren gelegd.
  Ze hebben het kapitaal van 600 tot 850 bedrijven beslag op gelegd, met een waarde tussen de 11 en 14.5 miljard. Als je weet dat dat kapitaal op een aandelenbeurs verhandeld wordt tegen een factor 4, hebben we het dus over 45 tot 65 miljard wat Erdy heeft binnen geroeid. Zo onderhandelt de moslimbroeder, naast dat hij elke criticus de bak in flikkert.
  Dat is m.i. ook de reden, waarom hij alles kan zeggen tegen West Europa, dat rond de 100 miljard in Turkije geïnvesteerd heeft. De angst, dat hij daar beslag op legt, of gewoon in de fik steekt, zoals de Mekkaan in azc Mönhengladtbach doet, moet immens zijn. Daarom mag Erdogan aan Europeanen gewoon de oorlog verklaren, door te zeggen, dat er geen een binnenkort meer veilig over straat loopt!!

  Gelukkig dat steeds meer lui, die je niet zomaar kunt wegzetten als minderwaardige domme tokkies en kut arbeidertjes met een achterlijk IQ, zoals die Dr. Nocolaus Fest van het Afd in Duitsland, er absoluut genoeg van krijgen:
  https://www.pi-news.net/2017/03/nicolaus-fest-terror-und-politische-versager/

  Like

 2. skeeter // maart 26, 2017 om 10:16 //

  215 uploads windows 7, tijd bij de vleet om islamgehakt re maken

  Like

 3. skeeter // maart 26, 2017 om 10:17 //

  die spinner drive gaat er uit, tiefus vergeleeken ssd

  Like

 4. JackvanderVeen // maart 26, 2017 om 17:27 //

  Een echte salafist onderhandelt niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: