Nieuw

‘Rutte en Buma gedragen zich als peuters op een kinderfeestje’

Door Nederlands parlementslid Geert Wilders te vervolgen wegens een 'politiek incorrecte' uitspraak, gedragen Nederlandse rechtbanken zich als religieuze rechtbanken. Ze proberen openbare meningsuiting te reguleren wanneer het aankomt op aanhangers van een religie. (Bron van Wilders' foto: Flickr/Metropolico)

Door: Tobias den Hartog

Na een handvol uren van besprekingen bij verkenner Edith Schippers, lijkt de rol van PVV-leider Geert Wilders uitgespeeld in de formatie voor een nieuw kabinet. Volgens Wilders ligt dat niet aan hem maar aan VVD-leider Mark Rutte en CDA-voorman Sybrand Buma. ‘Ik heb bewogen, zij niet.’

Het lijkt erop dat u definitief buitenspel staat in de formatie. VVD en CDA willen niet met u.

,,Het is pas klaar als de scheidsrechter voor het eindsignaal heeft gefloten, zo ver is het nog lang niet. Maar ik geef toe: het is duidelijk geworden dat de anderen niet eens willen praten met één van de winnaars van de verkiezingen. De tweede partij nota bene. Dat gaat wel heel erg ver.’

Lees verder:

http://www.ad.nl/binnenland/rutte-en-buma-gedragen-zich-als-peuters-op-een-kinderfeestje~ad0582a4/

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on ‘Rutte en Buma gedragen zich als peuters op een kinderfeestje’

 1. Duchesne // maart 25, 2017 om 15:55 //

  NEE NEE NEE ! Weer andermans regeltjes volgen, niet doen !
  Uitsluiting; Dan je kiezers oproepen om massaal actie te onderemen, om naar Den Haag te trekken en NIET naar een Malievelt of een industrieterrein ergens achteraf, dat is exact waardoor demonstreren nutteloos word. Net als stemmen nutteloos word als een partij buiten spel word gezet. Uitsluiten is hetzelfde als de democratie uitschakelen. Uitsluiten is dicatuur.

  Demonstreren helpt alleen als het uitmond in een gevecht met de machthebbers, pas dan kan een groep invloed hebben, als de groep een machtsmiddel bezit. Er is geen machtsmiddel.
  Als de beveiliging van Wilders morgen de opdracht krijgt om Geert in zijn eentje af te zetten in het Haagse moslimghetto dan doen ze dat. Oppositie uitgerangeerd. En wat zijn de gevolgen? een demonstratie op het Malieveld…..het Malle veld moet dat zijn, voor de malle mensen…

  Een overvaller die ongewapend is krijgt zo goed als nooit de bank zover dat ze geld afgeven, waarom zouden ze? Zouden de Heineken ontvoerders ook geld hebben gekregen als ze Freddy heineken niet hadden ontvoerd? Nou, zolang er geen onderhandelingsmiddel is zoals een dreigende meute is er ook geen luisterend oor. onderhandelen met politici werkt alleen als je een permantente druk kunt uitoefenen die men niet in sdtukjes en beetjes kan wegnemen, kan neutraliseren. Is die er niet is dicatuur slechts ene kwestie van tijd, en voor dictatuur heb je niet per se een dicatator met grote pet en uniform nodig, een groep die onderling van stoel wisseld na een stemmingsronde kan prima een dictatuur vormen.

  De enige reden waarom iemand ongewapend zijn of haar zin zou krijgen is omdat de verhouding tussen de buit en wat de verzekering uitbetaald winstgevend is voor het slachtoffer. als een demonstratie succes heeft is daar een reden voor, net als destijds met de kernraketten.
  Massademonstraties en uiteindelijk werden die dingen niet geplaatst….omdat al voor de demonstraties beslist was dat het niet doorging in die vorm. En daarmee kreeg de “vredes” beweging een overinning cadeau, als teken dat demonstreren en democratie hetzelfde zijn.

  Het jezelf laten afschepen op een veld buiten het zicht en niet in het looppad van de politici is dan ook een vorm van zelfkastijding. Zowel geestelijk als lichamelijk.
  Wat werkt is brandende auto’s voor het parlement, gevechten tussen burgers en …..voor de poort van paleis Noordeinde en aanslagen op politici en hun prive leven. Dat werkt om een ander jou rechten te laten respecteren. Dat en enkel dat.

  Een staatsgreep door politie en leger zou een optie zijn, maar gezien de hele top van beide groepen gekocht en verpakt is en niemand zijn of haar inkomen en pensioen wil riskeren voor volk en vaderland is dat vrijwel uitgesloten. Als er uit die hoek iets komt moet het uit de lagere rangen zijn.
  Kortom, we zitten tussen een muur en een vrachtwagen en de chauffeur staat stijf van de speed. welkom in Nederland.

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // maart 25, 2017 om 17:17 //

  PVV – twee speerpunten: kappen met de islamisering van Nederland en kappen met de Europese Unie. Hoe zouden VVD of CDA kunnen sámenwerken met PVV? Niet. Daarom is het mijn inziens prima dat men geen coalitie vormt met PVV. Zo hoeft PVV ook geen water bij de wijn te doen zodat de wijn niet langer te zuipen is. Scherp oppositie voeren; controle uitoefenen en verantwoording laten afleggen. PVV zal (net als DENK helaas) gedurende de tijd groter groeien, aangezien er steeds meer mensen (zullen) zijn die wakker worden …

  Liked by 1 persoon

 3. willemientje // maart 25, 2017 om 19:10 //

  Een aangepast oudje

  Machteloos
  Ik voel me verdomme soms zo machteloos
  Omdat dit land voor zijn eigen vernieling koos
  De voorbeelden volgen weer op een rij
  En die maatregelen gaan nooit meer voorbij.
  Moedeloos
  Ik voel me verdomme soms zo moedeloos
  Wordt het volk in dit land nu nooit eens boos
  nu wil dat stel barbaren in Den Haag
  door een cordon sanitaire onze “democratie”bewaren
  Het maakt me bijna woordeloos
  Radeloos
  Ik voel me verdomme soms zo radeloos
  Ik ben er nog zo eentje uit de oude doos
  Woon in een Europa waar ik niet voor koos
  Ik weigerde de rode roos!
  Ik ben wel boos
  Ik ben verdomme heel erg boos
  En liever niet meer machteloos en moedeloos
  Met woord en pen ook niet meer radeloos
  Ik vecht met rijmpjes, dat is waar ik voor koos
  Want als ik niks doe, voel ik me zo hopeloos.
  Willemientje

  Like

 4. Greengo // maart 25, 2017 om 21:02 //

  Well, what can we do ??? In dit hele vrije, vooruitstrevende, open land zitten alle deuren op slot.

  Like

 5. skeeter // maart 26, 2017 om 03:46 //

  @ Greengo // maart 25, 2017 om 17:17 //,
  Ze hebben godver al meer dan 30 jaar de tijd om wakker te worden, krijg je niet een klein beetje vermoeden dat ze in een coma liggen? Als het kromzwaard op hun nek neerdaald beseffen ze het nog niet.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik word niet goed van dat gejank van PVV en angeheuchten.

  Je WEET toch godverdomme dat je niet gaat regeren ?????

  Sowieso, waarom zou je dat willen ?

  Dan ben je wéér medeplichtig aan een verergering van de situatie.

  De PVV wordt nog steeds nagedragen dat ze zo makkelijk toegaven met AOW 65.

  Het enige wat de PVV vroeg was immigratie (het struikelde later op de financiën, maar dat was omdat het CDA-ers veel geld verdienen in de ontwikkelingshulp industrie…)

  Nee, PVV vroeg alleen immigratie en was zonder morren bereid AOW 65 in te leveren.

  Op immigratie werd vervolgens Gerd Leers gezet. DE man in het CDA die zich anti-Wilders en PRO-immigratie betoond had de maanden voorafgaand aan de verkiezingen (toen was die nog populair dus trok anti-Wilders stemmen). Je meest uitgesproken tegenstander wordt als minister neergepoot op het enige ministerie waar jij een harde eis/breekpunt gesteld hebt om te gedogen.

  Als je dan niet in de gaten hebt dat je pootje geligt wordt …

  De PVV wordt tot de dag van vandaag om de oren geslagen met de Catshuis leugen.

  Je moet uberhaupt niet willen onderhandelen. En al helemaal niet als een bedelaar, huil, huil, ik mag niet meedoen.

  FUK DAT !

  Stel je voorwaarden hard en duidelijk voor je uberhaupt de telefoon opneemt. Al het gezwets is zonde van de tijd.

  Laat de VVD maar met GroenLinks gaan. Des te beter. Rutte heeft de gewoonte om elke partij waar die mee samenwerkt te slopen.

  https://fenixx.org/2016/08/27/pvv-or-bust/

  Anders krijg je dit soort opmerkingen:

  https://pauwnieuws.nl/news/470

  Like

 7. skeeter // maart 26, 2017 om 06:58 //

  je mag hopen dat het een puinhoop formatie word met yasser en Alex fisthole 666, een greuninger cabinet, ze gaan daar slochteren tot slachtterrein ombouwen (halal natuurlijk)
  yasser zou daar nog veel witten kunnen laten uitroeien om de achterlijke greuninger even te laten voelen wat ze hebben gestemd. Ze zitten te hopen op wind molens zodat het gas kan worden afgesloten, maar hebben niet in de gaten dat het onmogelijk is op die onstabiele grond.

  Like

 8. skeeter // maart 26, 2017 om 07:08 //

  En aan deze kant van de plas word het ook nog doller.
  California lawmakers verbieden contractors om de muur langs mexico te bouwen.(was op Watterworld by Fox news)
  Het wapen tegen deze contracten is niks anders dan hun opgebouwde pensioen die ze gaan afnemen. Wat een smerige vuile afpersing van iets waar je voor hebt betaald en het word even afgepakt. Het is Nazifornia in volle bloei. Weet iemand trouwens wat de maat van de schroefdraad is aan het eind van de loop van een ouwe duitse 6.5 x 55 mauser?
  kan daar een dempertje op?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: