Nieuw

Nederland boycot WK voetbal in Rusland

Het Nederlands elftal is in de strijd om een WK-ticket tegen een enorme zeperd aangelopen. Oranje werd in Sofia door een matig Bulgarije op een 2-0 nederlaag getrakteerd en kan het WK in Rusland vergeten.

Bondscoach Danny Blind nam vooraf een behoorlijk risico door Matthijs de Ligt in de verdediging te laten debuteren. Dat pakte desastreus uit. De 17-jarige Ajacied liep in de vijfde minuut knullig onder de bal door, waarna Spas Delev eenvoudig de score kon openen.

Staatspropaganda zender

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2044 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Nederland boycot WK voetbal in Rusland

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 25, 2017 om 23:02 //

  Dat komt omdat het doel van de tegenstander veel te ver van de middenstip verwijdert was.

  Liked by 1 persoon

 2. lol Tijl wist niet dat jij zo een kenner was haha

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 25, 2017 om 23:32 //

  Normaliter kijk ik niet eens naar zulke wedstrijden maar vanavond hebben alle zenders zichzelf ruimschoots overtroffen, er was werkelijk geen behoorlijk programma te vinden, twee kinderfilms, een tekenfilm en een stelletje overjarige series, oh ja en het tenenkrommend slechte programma met Wendy en Chantal (met afstand Nederlands mooiste vrouw), en dus ja dan kijk je noodgedwongen naar het Nederlands elftal dat denkt een wedstrijd te kunnen winnen door rond de middenstip de bal een beetje rond te spelen. Echt onwaarschijnlijk dat die jongens daar zoveel geld voor krijgen. Zelfs bij de tweedeklas zaterdagamateurs zijn betere wedstrijden te zien.

  Like

 4. Ik kijk zelfs liever naar de dames als ze voetballen, vandaag was de opbrengst van mijn ‘gezellige’ voetbal duo een gelijkspel, 1 goal en 1 gele kaart, eindstand 2-2. Belangrijkste ze hadden er plezier in en toonde een eindeloze inzet en dat heb ik bij die overbetaalde lamzakken vanavond allebei niet gezien

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 26, 2017 om 00:09 //

  Daar kan ik me helemaal in vinden Bolo. Heb je trouwens weleens gekeken hoeveel mensen er rond zo’n elftal lopen? Een trainer/coach met een stuk of vier assistenten een dokter met hulp een fysiotherapeut plus helper en dan nog een stuk of wat die flesjes water uitdelen als een van de spelers dreigt te gaan transpireren.

  Like

 6. skeeter // maart 26, 2017 om 00:09 //

  Tijl zegt
  “met afstand Nederlands mooiste vrouw”

  Bedoel je “good from far but far from good”?

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // maart 26, 2017 om 00:39 //

  Far from good? Weleens foto’s van haar gezien? Nee dan is het voor de meeste Nederlandse mannen thuis toch maar behelpen hoor!

  Like

 8. Like

 9. Chantal gedraagt zich in bed als een dood vogeltje heb ik van goede bron.

  Like

 10. skeeter // maart 26, 2017 om 00:51 //

  far from good dus

  Like

 11. Nog 2 uur trouwens en mijn klok loopt weer gelijk. Fijn 😉

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // maart 26, 2017 om 01:34 //

  Misschien bakte die “goede bron” er zelf niet veel van!

  Liked by 1 persoon

 13. Van mij mag ze ook dood vogeltje spelen @Tijl ze mag er zelfs bij fluiten. Ooit een ADHD-liefhebster die als bibberpopje rond, op en onder mij lag te jutteren tot de orde gemaand. O, zei ze, ik dacht dat je het wel lekker zou vinden. Was dezelfde die zei: O, zit ie d’r al in, ik dacht dat ’t je pink was. Ja, ze zei inderdaad veel O.

  Like

 14. Nederland hoef Rusland niet meer te boycotten want ze hebben na die wanvertoning tegen Bulgarije zichzelf al buitenspel geplaatst!

  Like

 15. Republikein // maart 27, 2017 om 03:51 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: