Nieuw

Gefeliciteerd: de EU bestaat 60 jaar

Het is feest vandaag. De EU bestaat 60 jaar. Zeggen ze. Maar 60 jaar geleden bestond de EU nog helemaal niet. Ze liegen zelfs al over hun eigen geboorte. In 1958 werd de Europese gemeenschap voor Kolen en Staal opgericht door 6 landen. De huidige EU is een feit sinds in 2007 het Verdrag van Lissabon ondertekend werd.

Vanaf dat moment zijn wij tegen onze wil onderdanen van een dictatuur, want in 2005 stemden we met een overweldigende meerderheid tegen. We zijn bezet. Tegen een bezetting is gewapend verzet gerechtvaardigd. Dat bedenk ik niet:

John Locke, waar de Amerikaanse grondwet voor een groot deel op gebaseerd is:

He expressed the radical view that government is morally obliged to serve people, namely by protecting life, liberty, and property. He explained the principle of checks and balances to limit government power. He favored representative government and a rule of law. He denounced tyranny. He insisted that when government violates individual rights, people may legitimately rebel.

These views were most fully developed in Locke’s famous Second Treatise Concerning Civil Government, and they were so radical that he never dared sign his name to it. He acknowledged authorship only in his will. Locke’s writings did much to inspire the libertarian ideals of the American Revolution. This, in turn, set an example which inspired people throughout Europe, Latin America, and Asia.

In feite hadden we onmiddellijk de wapens op moeten pakken en Balkenende berechten. Tussen Rutte I en Rutte II, in een demissionaire periode waarin het gebruik is geen controversiële beslissingen te nemen, heeft Rutte ook nog eens onze financiële soevereiniteit om zeep geholpen, ESM. We hadden weer onze wapens uit het vet moeten halen en hem levenslang in een kerker moeten smijten.

Het is een illusie om te denken dat we met democratische middelen ondemocratisch genomen beslissingen terug kunnen draaien. Welke dictatuur, welke bezetting heeft dat ooit toegestaan vraag ik u.

Deze bezetting, de EU-dictatuur, garandeert al 60 jaar vrede op dit continent, beweert deze EU die nota bene over haar eigen geboorte liegt en dan altijd buiten beschouwing laat dat zij zelf de aanstichter van de Joegoslavische oorlogen was, terwijl de vrede door de NAVO gehandhaafd werd en niet door megalomane ambtenaren in Brussel. Deze bezetting, deze dictatuur, de EU, voert in werkelijkheid in een nog nooit in de geschiedenis gezien tempo, islamitische jihadlegers aan. Deze dictatuur voert oorlog tegen de eigen bevolking. Elk volk heeft het recht op zelfverdediging als het bestuur het volk niet vertegenwoordigt volgens John Locke. Dan toch helemaal als dat bestuur bezig is met een genocidale campagne tegen dat volk. Een volk dat zich laat uitroeien door de eigen slavenhouders zonder terug te vechten, verdient het niet te leven.

Als je nou nog niet begrijpt dat de EU oorlog voert tegen de eigen bevolking dan heb je niet opgelet :

De lijst is verre van compleet. En al die ‘kleine jihad’, elke dag weer, het juwelierovervallen, het sociale systeem leegzuigen, het aan alle kanten knagen aan onze beschaving. Het valt niet in cijfers uit te drukken. Het is een constante druk, waarbij we steeds een pasje teruggaan.

Deze lijst is veel completer: http://www.thereligionofpeace.com/attacks/europe-attacks.aspx

Doe mee met 8.059 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6086 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

35 Comments on Gefeliciteerd: de EU bestaat 60 jaar

 1. polderboy // maart 25, 2017 om 08:19 //

  Goed artikel. Het is inderdaad geschiedvervalsing om te stellen dat een verdrag gericht op vrijere handel in essentiële goederen (EGKS) hetzelfde is als de huidige EU. Dan kun je net zo goed een ander willekeurig begin nemen, 1932, met het aan de macht komen van de Nazi’s, zodat Timmermans het 75 jarige bestaan van das (EU) Reich kan vieren.

  Maar goed, de bureaucraten in Brussel zijn bezig met een enorme machtsovername, wat enorme kosten met zich meebrengt:
  – met de boekhoudkundige waardering op actuele waarde van essentiële activa van de financiële megaconcerns, die eerder via een gedempt systeem van waardering van winsten en verliezen over de jaren werd genomen, lijkt de financiële crisis in 2008 gepland geweest te zijn, en essentieel voor de financiële machtsovername binnen das Reich;
  – het onderwerpen van de Griekse economie is middels het dusdanig wurgen van de investeringen gegaan, met de roll-overs van de bankleningen naar staatscrediteuren, dat het nooit had mogen gebeuren De banken hadden hun verliezen moeten nemen, en zoals de liberalen altijd eisen, had deze slecht scorende branche hun arbeidskosten moeten verlagen naar het niveau van hun werkelijke productiviteit. De Grieken hadden ruimte gehad om te investeren, en Europa had aan hen een bloeiende economie gehad. Terecht hadden de bankbestuurders van de VVD hun leasebakken moeten inleveren, en op oude opafietsen aan de zuidas naar hun werk moeten gaan, gelijk ze werkelijk waard waren. (er is meer, maar dat voert even te ver, zoals het effect van de hypotheekrenteaftrek als middel om de belastingsubsidie als deel van de rentebetalingen de bankkassen mee te spekken, en gelijktijdig een o.g. bubble mee te veroorzaken, wat negatief is voor de effectiviteit van de economie);
  – het lokkertje van “wij zijn humanitair verheven zijn en de beste normen en waarden hebben” in het hele wereld en het melkwegstelsel is gelul voor de dommen natuurlijk. Daarnaast is de Mekkaanse invasie gepland. Voor dwarsliggers als Frankrijk essentieel om ze op de knieën te krijgen. Inmiddels heeft dat zo een negatief effect op de productiviteit, dat ze er als een gecapituleerd land bijstaan. Stel je voor dat je voor elk productief mens, zoals Wilders, 15 bewakers nodig hebt? Dan is je economie kapot;
  – Mogherini beweert nog steeds dat das Reich de grootste machtigste markt in de hele wereld is. Dat lijkt mij waar, als je naar 2001 kijkt, heel waar, maar nu niet meer:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)
  Das Reich, zonder de UK, is in werkelijke waarde van geld inmiddels hooguit 80% van de eerste economie in de wereld (China) en dondert ook al flink onder de tweede, de US. Logisch, als je bedenkt dat deze economieën in de regio ligt die de toekomst heeft in de wereld. Das Reich, met overigens een productieve bevolking, zal echter afglijden, door de invloed van het Brussel;
  -Nu de Oostbloklanden, vanaf 1990 gebukt gaande onder een enorme economische krimp vanwege de implosie van het Sovjet rijk, weer opkrabbelen, en absoluut niet willen aansluiten bij het West Europese Eurabie, zullen binnenkort meer EU landen effectief afhaken, en alleen op basis van de oude EEG verder willen;
  -uiteindelijk zal das Reich zichzelf vernietigen, en zal er een West Europa resteren, met interne Midden Oosten achtige conflicten, lokale burgeroorlogen en continue terreur zoals in Bagdad. De vernietiging van de westelijk Europese beschaving zal een feit zijn, en dat is maar goed ook, want die idioten in Brussel willen we niet als supermacht de wereld laten leiden: das Reich, nie wieder.

  .

  Like

 2. Duchesne // maart 25, 2017 om 10:10 //

  geweldig artikel, zeker nu het visueel word ondersteund. Ik ben verbaasd dat ik sommige aanslagen alweer compleet ben vergeten, hoewel ze nog geen jaar geleden waren….
  Ik denk dat het goed is de boel af en toe duidelijk op rij te zetten, maar misschein ook eens een verjhaal over hoe het slahctoffers naderhand is vergaan…
  Het verhaal/docu van het meisje dat zelfmoord pleegde na verkachting door asieleisers en de daders die lachtend wegliepen bij de rechtbank is confronterend maar erg timide. Mensen zien en schuiven dingen op een stapel in ene kastje dat net als een postbus wel een ingang heeft maar daarna nooit meer opengaat. Dit soort zaken moet het behang worden van het huis waarin we leven, de woede die niet meer overgaat. Dat doen de misdrijven ook niet, het vermenigvuldigd per jaar, juisrt omdat er geen tegengeluid is, of beter, geen gevolgen die voelbaar zijn.
  Wanneer je per dader ook 100 van die ratten het land uitgooit zal er iets gebeuren.
  Per criminele asieleiser 100 afwijzingen, en allemaal op dezelfde boot terug.
  Lijkt me trouwens de perfecte manier, van repartieering, de criminele asieleiser met een rose overalletje tussen zijn 100 lotgenoten op een boot. Zet ze op een versleten olietanker die uit de vaart moet en naar Turkije gaat voor de sloop. Kaal maken en alles dichtlassen en het ding recht het strand op sturen. Daar kunnen wel een paar duizend van die varkens op. Springen ze eraf is dat hun keuze. En een webcam erop, zodat de slachtoffers even kunnen zien wat gerechtigheid eigenlijk echt is…

  Meer van dit soort artikelen met beeld en feiten, en is er geen mogelijkheid om het via kleine filmpjes op whatts app te krijgen. Facebook is pro moslim.
  Gisteren leuk filmpje gehad via whatts app, over ene aap met Amsterdams accent die Wilders vertelde dat droomde dat hij dood ging…en toen kwam de fietser van links…geweldig. doet goed , zelfs al is het foto shop.

  Like

 3. 60 jaar nog even en de EU kan met pensioen,
  Dit fascistoïde rijk waar banken, multinationals en een kleine politieke elite de dienst uitmaken hobbelt naar zijn einde.
  Allereerst zullen de volken van Oost Europa zich tegen dit wangedrocht keren, die zullen zich niet laten dwingen hun nationale soevereiniteit op te geven voor een paar centen en opgedrongen immigratie van lieden met een vijandige mentaliteit en een intolerant en gewelddadig geloof.
  Deze landen zijn gedurende de geschiedenis altijd overheerst geweest door Duitsland, Oosten rijk of Rusland, die hebben geen trek in een nieuwe meedogenloze heerser, daar zal de volgende afsplitsing vandaan komen.
  In west europa is het wachten tot de demografische bom barst en dan is het ieder voor zich.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 25, 2017 om 11:44 //

  Geweldig artikel, en net als Duchesne zei, sommige aanslagen moest ik even over nadenken. Intussen zijn de media met een offensief begonnen over de Brexit, in het AD staan meerdere artikelen van onheilsprofeten die beweren dat Engeland een ramp tegemoet gaat en dat het uitstappen van andere landen zo goed als onmogelijk gaat worden gemaakt. Kennelijk hebben de media nieuwe moed verzameld nadat ze de verkiezingen hebben kunnen manipuleren. Helaas moet je vaststellen dat het merendeel van de mensen zich er niet in interesseert, ze vinden het allemaal wel goed zolang ze elke maand hun salaris krijgen overgemaakt. De volslagen idiote maatregelen die via de EU tot ons komen slikken ze voor zoete koek. Voorbeelden? De EU heeft bepaald wat het vetgehalte van mayonaise mag zijn, hoe groot een fles olijfolie in de winkel maximaal mag zijn, dat gloeilampen verboden zijn, dat vissers hun bijvangst niet meer terug mogen gooien maar dat het aan land vernietigd moet worden. Eerst hadden we een melkquotum en toen dat opgeheven werd en boeren opgelucht adem haalden en hun veestapel gingen uitbreiden kwam er een mestquotum. Fijn, heb je net leningen afgesloten voor het bijbouwen van stallen kun je ze weer afbreken en gezonde dieren naar de slager brengen! Grieken hebben nadat ze zelf eerst met dynamiet de Middellandse Zee compleet leeg hebben “gevist” vergaande zeggenschap over de manier waarop onze vissers mogen vissen tussen ‘beschermde’ gebieden en kolossale windmolenparken door terwijl Greenpeace levensgevaarlijke betonblokken in zee gooit en er niemand voor wordt vervolgd. De lijst is eindeloos en maakt dat een mens balanceert tussen wanhoop en machteloosheid.

  Like

 5. Freduardo // maart 25, 2017 om 12:52 //

  Ja, zo kan ik ook wel een jaartal noemen.
  Dat is voor mij 1922.
  Op de kop af 95 jaar geleden.
  Toen lanceerde Coudenhoven-Kalergi zijn Pan-Europese Unie.
  De exacte voorloper van de EU.
  Over 5 jaar dus het honderdjarig bestaan van de meest vreselijke fascistische dictatuur die de wereld ooit heeft gekend.
  Als ze het halen.

  Like

 6. polderboy // maart 25, 2017 om 13:09 //

  Ondertussen verharden de EU machthebbers, en Tusk spreekt in Rome: “Europa zal als een politieke eenheid verenigd zijn, of er zal geen Europa bestaan. De staten hebben alleen onder een soevereine EU garantie op hun voortbestaan.”
  http://hosted.ap.org/dynamic/stories/E/EU_EUROPE_SUMMIT_THE_LATEST?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2017-03-25-06-24-20

  Duidelijk wat ze in Brussel dus gaan doen: de landen gaan definitief verenigd worden onder een Brussels soeverein bestuur, wat de totale opheffing van de lidstaten hun eigen soevereiniteit betekend.

  Like

 7. Greengo // maart 25, 2017 om 13:10 //

  Het aantal mensen dat op 15 maart j.l. op de PVV heeft gestemd, geeft indirect tevens een indicatie inzake hoe het is gesteld met de mate van ons geestelijke- mentale- en emotionele welzijn. Tenslotte is men met het immigratiebeleid welke men voert keihard, maar dan ook keihard, bezig om de onderste laag van onze fundamenten onderuit te breken dan wel te vernietigen, waarmee onze – of eender welke – samenleving ten onder zal gaan. Mocht er niets veranderen ….. !!! https://nl.wikipedia.org/wiki/Abraham_Maslow
  http://www.humanistischecanon.nl/humanistische_psychologie/maslow

  Achterhaald menen er een aantal. Een jood die zich bezighield met zelfontplooiing en wetenschap. De piramide van Maslow, niet te verwarren met de theorie van Pavlov, welke ook interessant is uiteraard.

  Like

 8. Horatius // maart 25, 2017 om 13:18 //

  De EU is verworden tot een wangedrocht die het bestaat om niet alleen Poetin tot vijand te verklaren maar ook nog eens Donald Trump.

  Terwijl men met de echte vijand Erdogan tegen beter weten in probeert tot ‘constructieve afspraken’ te komen. Op termijn dus een compleet zelfmoordscenario, want drie vijanden creëren is een luxe die wij ons echt niet kunnen permitteren!

  In feite is de EU allang geen eenheid meer, de voormalige Oostbloklanden houden hun grenzen hermetisch gesloten voor de economische vluchtelingen en militante moslims, ondanks het dreigen van Brussel met allerlei sancties die er natuurlijk niet gaan komen.

  Landen als Griekenland en Italië liggen voortdurend aan het infuus ter ondersteuning van hun wanbeleid op tal van punten, waaronder het massaal opvangen van z.g. vluchtelingen die hier niets te zoeken hebben (behalve dan levenslange uitkeringen en de Jihad) en in de nabije toekomst onze kant zullen opkomen als de Linkse activisten hun zin krijgen. De rechter heeft echter voorlopig beslist dat dit geen exclusief agendapunt is van een particuliere (Linkse) organisatie.

  Onze Spaarrente is praktisch gedaald tot nul en dat zou volgens economen die er verstand van zouden hebben helemaal niets te maken hebben met onze periodieke financiële steun aan Griekenland tot st. juttemis. Ik ben dus geen econoom, maar ik heb het gevoel dat het een en ander via allerlei schimmige omwegen wel met elkaar te maken hebben.

  Wat heeft de EU nog verder opgeleverd?

  Ons Recht op Zelfbeschikking en het behoud van onze Nationale Identiteit zijn we kwijt geraakt onder het mom van het multiculturele sprookje met open grenzen, wat in de praktijk een serie terreuraanslagen heeft opgeleverd die zijn weerga niet kent in de geschiedenis van met name West-Europa. En dan staan we nog slechts aan het begin van dit drama, want er is niets wat er op zou kunnen wijzen dat er dit jaar een koerswijziging zal plaatsvinden op het gebied van de alsmaar durende vluchtelingenstromen. Het zou een soort natuurramp zijn en de naweeën van ons koloniale verleden, volgens enkele Linkse politici in Frankrijk.

  Intussen worden we zoet gehouden met de berichten dat het beter zou gaan met onze economie, een meevaller van enkele miljarden en een sterke vermindering van de criminaliteit.

  Wordt die ‘meevaller’ echter gebruikt voor het opvangen van nog meer asielzoekers of gaan we dat merken aan onze koopkracht? Ik vrees de eerste optie, want we hebben een heilige plicht t.a.v. onze medemens in nood waar ook ter wereld. Dat het in Afrika slecht gaat in een groot aantal landen is eerder een mentaliteitskwestie dan een gebrek aan geld. Want de miljarden aan Ontwikkelingssamenwerking is eerder besteed aan wapens en het in stand houden van corrupte regimes dan aan het oplossen van structurele problemen op het gebied van de landbouw en de culturele en religieuze achterlijkheid van de lokale bevolking.

  Het schrikbewind vanuit Brussel en Straatsburg zal nog wel enige tijd stand houden tot er een bepaalde limiet is bereikt aan het incasseringsvermogen van de autochtone bevolking.

  Dat dit een burgeroorlog zou betekenen moge duidelijk zijn, met de aantekening dat de kennismigranten hierbij een voorsprong hebben op de gebieden van bewapening, religieuze motivatie en bovendien de steun van de Linkse activisten (onze eigentijdse collaborateurs).

  Of bij dit scenario de direct verantwoordelijken de dans zullen ontspringen is echter nog maar de vraag…

  Like

 9. Greengo // maart 25, 2017 om 13:25 //

  Tusk = bullshit; vertaald: lulkoek. Linksom of rechtsom is het de uiteindelijke bedoeling dat er een dictatuur komt. Of dat nu een zogenaamde soevereine dictatuur is of niet want dat is slechts een vies etiketje en afkomstig van Miniwa After the Millennium. De gelederen der mohammedaanse ideologische sharia sekte wil heel Europa in het mohammedaanse kalifaat = fascisme en typen als Tusk, Juncker, Merkel, Rutte en andere psychopathische viezeriken doen alsof dit niet aan de orde is dan wel niet begrepen (is van latere orde, heeft men al wel een draaiboekje voor liggen) en sturen aan op een CETA-kalifaat waarin geld, goud, olie, monsanto, saudi arabie, erdogan, brussel, oorlogen, banken, mijnbouwbedrijven, etc. via contracten; patenten en zogenaamd risico op verlies van kapitaal en winst een ieder (bedrijf/individu) kunnen aanklagen die niet meewerkt a.d.v. zelfgecreëerde en veelal illegale protocollen en degenen die worden aangeklaagd zullen het massaal niet kunnen gaan winnen van dit soort dictaturen. Fascisme linksom of rechtsom = het huidige politieke beleid.

  Like

 10. polderboy // maart 25, 2017 om 14:00 //

  Nou voor het feestje dat de Brusselse rijkskanselarij met alle gouwleiders nu in Rome viert, moet wel de hele binnenstad met een cordon van zeker 5000 man extra politie worden afgegrendeld.

  Officieel wordt verklaard dat het wegens “het terreur gevaar” is.
  Iedereen weet echter dat die Mekkaanse woestijnrovers momenteel massaal mee feesten, en als een stelletje bezetenen door die zandvlaktes heen en weer galopperen op hun kamelen-afgezien van een paar Saudis in hun Rolls Royce cabrio’s met wat temeiers en kratten whisky achterin, die vlak voor de zandstormen veroorzakende massa’s uitzinnige malloten uitscheuren- want ze kunnen hun invasie van Europa immers voortzetten.

  Nee, die enorme politiemacht is er vanwege grote angst voor gewelddadige demonstraties vanuit de eigen bevolking in Rome.

  Like

 11. polderboy // maart 25, 2017 om 14:33 //

  Ondertussen hebben ze al weer een declaratie getekend:
  https://www.neweurope.eu/article/eu-leaders-sign-rome-declaration/

  Nou, dan de Paus nog die er voor de gelegenheid een orbi et urbi tegen aan gooit, Juncker die daarna het hele zootje bezopen om de hals vliegt en hier en daar iemand een knal verkoopt, daarna een knalfuif met vuurwerk vanavond, waarna nog een paar dagen op kosten van de EU nazuipen en netwerken volgt, en daarna met zijn allen tijdens een reces thuis voldaan uitbuiken.

  Like

 12. Greengo // maart 25, 2017 om 14:36 //

  Jesusss .. halfvastendag ???!!!???!!!
  teringggggggggggggggggggggggggggggg

  Like

 13. polderboy // maart 25, 2017 om 15:01 //

  Ze hebben zelfs een “no fly zone” boven het EU feest, lees ik hier, dat binnen een speciale “blauwe zone” met 40 check points wordt gevierd, met ook nog eens bergen extra camera’s erbij, naast dat cordon van duizenden extra veiligheidstroepen.
  http://wap.chinadaily.com.cn/2017-03/25/content_28678161.htm

  Die EU-bobo’s moeten allemaal tot hun middel de broek gevuld hebben met angstbagger, heb je dat allemaal nodig om je veilig te voelen. Ondertussen wel met een stalen porem tegen gewone burgers beweren, dat ze nog nooit zo veilig zijn geweest, door toedoen van de EU-bobo’s. Echt hilarisch zeg.

  Like

 14. Greengo // maart 25, 2017 om 15:01 //

  Turkse uitvoering, inclusief getoeter, vlaggen, trommels, vuurwerk, politie, optocht … what the hell is going on?!?

  Like

 15. Greengo // maart 25, 2017 om 15:21 //

  “At EU level, we are not discussing issues that really concern people in their daily life,” Juncker said at the event. “This is why the gap between European policy-makers and common citizens is widening.”
  Het toppunt van arrogantie …

  Like

 16. Greengo // maart 25, 2017 om 15:22 //

  Alsook reden voor onmiddellijke ontbinding van die geldverslindende, fascistische poppenkast.

  Like

 17. Greengo // maart 25, 2017 om 15:36 //

  Miniwa After The Millennium (zoals ik al ergens schreef) : “We have to do this especially for our youth — the EU’s Millennials — who are the first EU natives, and the best-educated generation of our common history,” Gentiloni added.’ In de ogen van dit plebs zijn wij weinig anders dan trekpoppen en aankleedpoppen. Wat een gestoorde wereld ..

  Like

 18. polderboy // maart 25, 2017 om 16:04 //

  Nou, de EU heeft heel wat bereikt hoor.

  Hoe vaak ik over de jaren mensen bij mij in de straat heb zien discussiëren, omdat ze in angst leefden vanwege het feit dat ze niet wisten hoeveel het vetgehalte in de mayonaise was, is niet te tellen.
  Kinderen kwamen soms aanbellen, met hun patatje mayo in de hand, met de vraag:
  “Meneer, weet u wat het vetgehalte is in de mayo, die bij deze vette frieten zit?”

  Nu voelen ze zich echt veilig, welvarend en dolgelukkig, nadat de EU het vetgehalte in de mayonaise heeft vastgesteld.

  Like

 19. Greengo // maart 25, 2017 om 16:29 //

  ‘Vetgehalte’ … Paul Joseph Watson

  Like

 20. Bedankt voor het overzicht, het houdt een mens scherp.
  Ik volg armstrongeconomics, die spreekt al jaren van Braindead Politicians en “We will inevitably crash and burn.”

  Nogmaals, bedankt voor dit artikel!

  Like

 21. Tjezus..
  voor een drie paar handjes vol EU lijers 5000 man bewaking 40 checkpoints, een no fly zone enz enz…

  Ze zijn echt bang!

  Like

 22. O wat wil ik die troep graag achter de tralies zien, de cel mag max 1 op 2 meter zijn per persoon en zonder jenever….

  Like

 23. polderboy // maart 25, 2017 om 18:59 //

  @Greengo 18:26
  De nu getekende declaratie zegt niks, voor zover dat de complete declaratie betreft. Het is m.i. een verjaardagsdeclaratie: “Langs al zijn leven, hiep, hiep…en dat de EU nog vele jaren mag leven.”
  Verder is het net het partijprogramma van een Haagse politieke partij: “We streven naar meer zonneschijn, en minder regenbuien, behalve boven landbouwgronden dan…”

  Ze zeggen tussendoor wel meer recht te willen doen aan individuele ontwikkeling, m.a.w. lidstaten mogen allemaal aan kloten, want anders kunnen ze Brussel wel sluiten, omdat iedereen toch al doet waar hij zin in heeft. Merkel heeft schijt aan het verdrag van Dublin en nodigt een paar miljoen immigranten uit om thuis de boel lekker te komen uitwonen. Hongaren gaan grenzen bouwen, wat niet kan, et cetera…

  En Brussel sluiten zou erg zijn, zo niet catastrofaal, want dat zou betekenen dat het grootste deel van die Brusselse ambtenaren werk moet gaan zoeken, terwijl ze nu van declaratie naar congress, en weer naar de volgende declaratie lekker het hele jaar door Europa kunnen reizen en feestvieren. Het enige wat ze ervoor hoeven te doen is de godganse dag uit hun nek te lullen…

  Like

 24. Vanavond op het journaal beweerde Rutte dat we 60 jaar geen oorlog hebben gehad in Europa. Ik ben natuurlijk hartstikke stom om te denken dat Joegoslavië in Europa ligt. Was hij vroeger geen geschiedenis leraar. Nu begin ik ook steeds meer te begrijpen waarom Nederland en Europa naar de klote gaan. IQ van een pepernoot die bestuurders.

  Like

 25. Greengo // maart 25, 2017 om 20:09 //

  Minister President Rutte maakt er (ook al) een mooi verhaal van en neemt de zaken te licht zoals niet anders verwacht.

  Like

 26. polderboy // maart 25, 2017 om 21:02 //

  De export bestaat voor de helft uit doorvoerhandel, vanwege onze geografische ligging. Met die geschat 250 miljard doorvoerhandel verdienen we dan toch 20 miljard toegevoegde waarde, op een totaal aan toegevoegde waarde, gelijk aan het nationaal inkomen, van 700 miljard. Met andere woorden, de helft van de export voegt nauwelijks ene moer toe aan de economie, namelijk maar 3%. De VVD lullo vindt dat dan geweldig om als stokpaardje te gebruiken.
  Neemt net weg dat de overige export, waar omzetting plaatsvindt, belangrijk is, en 15% toevoegt aan ons product, maar dat de EU daarvoor niet verantwoordelijk is, maar de eerder opgerichte EEG die doelstelling van goederen handel heeft kunnen waarmaken.

  Verder, dat Nederland zo een enorme investeerder in het buitenland, is omdat we ons hier gespecialiseerd hebben in belastingverdragen inzake allerlei bron belastingen, waarbij multinationals tegen minuscule belastingafdracht aan de Nederlandse fiscus, via Nederland hun winsten en investeringen kunnen laten stromen. Op investeringsniveau zijn we daardoor een buitengewoon groot exportland, maar het meeste van die investeringsexport voegt nauwelijks wat toe aan het nationaal inkomen, hooguit iets kleins achter de komma.

  En dat gelul over die veiligheid is kolder, want de EU heeft geeneens een leger.

  De EU is echter wel verantwoordelijk voor de vrije ongecoördineerde massa instroom van migranten, omdat ze ons voorliegen dat de goederenhandel onmogelijk is zonder dat er vrachtwagen vol met migranten uit islamistan hier naartoe geïmporteerd moeten worden.
  Inmiddels heeft dat tot gevolg dat het onderling vertrouwen op micro niveau in de samenleving afneemt, en onderling vertrouwen is essentieel in een open economie en zeker een handelseconomie, afgezien van het feit dat een samenleving zoals Nederland haar wettelijk fundament gefundeerd is op een basis van “goed vertrouwen”.

  Liked by 1 persoon

 27. polderboy // maart 25, 2017 om 21:22 //

  Even mijn gedachten verder toelichten. Als ik als homo, Jood met keppeltje op, lekker meid met kort rokje en mooie beentjes daaronder en totaal ingepakt burka meisje overal naar binnen kan stuiven om naar believen overal te scoren op zakelijk of privé gebied is er vanuit liberaal oogpunt niks aan de hand. Maar als je een probleem hebt, omdat een aantal moskeegangers overal allerlei eisen gaan stellen, opleggen en afdwingen, zodat de boel steeds meer gaat stagneren, wat liberaal scoren en presteren betreft, krijg je een probleem.

  Like

 28. @polderboy // maart 25, 2017 om 21:02 /

  Die doorvoerhandel hebben we niet zoveel aan. Groenlinks modus: als we de milieu-effecten meetellen nog minder want zorgt voor een infrastructurele aderverkalking van ons land. Maar het is wel een mooie stok achter de hand bij een #Nexit. Als de EU Duitsers dan een grote bek opzetten leggen we hun Ruhrgebied gewoon even twee weken plat tot ze weer bij zinnen zijn.

  Like

 29. polderboy // maart 25, 2017 om 23:10 //

  @ Fubar 21:02
  Is geen gek idee. Doen de Saudis ook als ze wat willen: keihard hun olie export naar een van hun afhankelijk land stil flikkeren.Gewoon de hele economie slopen.

  En het gekke is, lui als Rutte die beffen de reet van een Saud nog schoner dan het gereedschap in de operatiekamer van een ziekenhuis, uit respect voor die meedogenloze schijt mekkanen.

  Like

 30. Ik heb het al vaker geopperd. Zeker al een jaar of 8 dat ik daar voor het eerst mee kwam. Als de Pechtolds, Samsoms en weet ik wie weer eens dreigden dat het ons klauwen vol geld zou kosten als we uit de EU zouden stappen, want handel. Dan is het antwoord simpel. Wij willen normale handel, en dat geef je ons, anders krijg jij ook geen handel. Eerlijk en fair. En als je ons via omwegen aanpakt schromen we niet hetzelfde wapen in te zetten. Do not fuck with us !

  Like

 31. polderboy // maart 26, 2017 om 08:20 //

  Verder, hoewel ik me er niet in verdiept, maar schijnt het bij geenstijl weer tijd te zijn om een artikel aan Griekenland te wijden:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/feynman_enof_feiten_griekse_be.html
  Meestal komt men niet verder dan analyseren wie wat wanneer op welke wijze terug kreeg of niet, en daarna is men bezig elkaar en de Grieken te verwijten. Ik heb begrepen dat mevrouw Christine Lagarde van het IMF, absoluut een iron lady, wat betreft eisen stellen bij hulp, zelfs heeft geroepen dat Brussel zo niet kan doorgaan.

  Eindelijk blijkt Griekenland iets van een overschot te hebben, dus lijkt de missie van agrarisch econoom, kenner van de pootaardappelenhandel en EEG melkquota, de Dijs, het toch maar geflikt te hebben?
  Tijd voor de staf van de EU om misschien maar weer ergens een feest te bouwen, een miljoenenstad plat te leggen, voor een Griekse EU declaratie, inclusief speeches en allerlei officieel ceremonieel, waarbij een eindeloze rij ambtenaren wegens “bewezen verdiensten” elkaar onderling met allerlei ridderorden en eredoctoraten uit allerlei landen gaan behangen? Wie weet…

  Econoom Yanis Varoufakis ziet geen reden tot Romeins feestgedruis, maar wordt geframed als een extreem linkse kletskous. Altijd makkelijk tegenwoordig, allerlei lui gewoon wegzetten als extreem, dom, racist, et cetera.
  Belangrijk punt is, dat hij zegt dat er niet genoeg meer wordt geïnvesteerd in Griekenland, iets wat ik Lagrande meen te hebben horen opmerken. Is er iets aan cijfermateriaal, waarbij we ons een beeld kunnen vormen? Ja, hier gevonden:
  http://www.economywatch.com/economic-statistics/economic-indicators/Investment_Percentage_of_GDP/
  We zien dat Griekenland absoluut onderaan bungelt. Investeringen zijn een ruim begrip en die cijfers achter de komma moet men zich niet te veel van aantrekken. Het geeft een beeld, en wil men zich een oordeel kunnen vormen, heeft men meer nodig, maar het cijfer wijkt ernstig af van andere ontwikkelde EU economieën: dusdanig, dat het op voorhand gerechtvaardigd is te stellen dat een moderne ontwikkelde economie zich normaliter daarmee niet kan handhaven, zonder in te teren op haar toekomstige verdiencapaciteit.

  Varoufakis is niet extreem, maar zegt iets wat terdege belangrijk is.
  Een simpel voorbeeld. De Griekse Antonios reed eerst nog in een nieuwe auto, op de pof, naar zijn werk. Daarna ruilde hij hem in, en kocht maar een tweedehands brommertje. Ook daarop moest bezuinigd worden en het werd een fiets. Inmiddels is Antonois ouder, kan niet meer goed tegen de heuvels daar op fietsen, en zou eigenlijk geholpen zijn met een fiets met elektrische hulpmotor. Tja, en daar is het geld niet meer voor, want oppotten, en daarom zit hij nu thuis, want hij heeft het geld niet om te investeren in die fiets, om daarmee naar zijn werk te rijden en te produceren. En de lokale bus, het OV, dan? Dat landelijke lijntje is ook weg bezuinigd…

  Liked by 1 persoon

 32. JackvanderVeen // maart 29, 2017 om 06:57 //

  “Daar moet op gezopen worden” is het motto!!! Waarbij het om de GRATIS drank gaat en niet om wat er gevierd wordt.
  Recapitulatie van 60 jaar samenwerking: hierboven explicite duidelijke weergave, hetgeen fascistisch Brussel heeft betekend. De toekomst kunnen we zelf invullen! Dood en verderf in het kwadraat. Islamisering van Europa in sneltreinvaart.met behulp van allerlei frauduleuze acties in landen zelf en EU TOTAAL. Om de europeaan van het eerste uur te vernietigen. Na 60-70 jaar mag de echte europeaan wel met pensioen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Doe het niet Geert ! – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: