Nieuw

Het nieuwe spannende Zweden – meer dan de helft van joggende vrouwen wordt aangerand

De politie in Helsingborg gaat tegenwoordig zijn politiehonden trainen in het Pålsjö bos. Dit volgt op een onderzoek waaruit blijkt dat meer dan de helft van de vrouwen in Zweden worden aangerand terwijl ze joggen.

Meer dan de helft van de vrouwen worden aangerand en onderworpen aan seksuele intimidatie terwijl ze joggen. Dit blijkt uit een landelijk onderzoek onder trainende vrouwen van een tijdschrift voor hardlopers, schrijft SVT Nyheter.

Daarom is de politie in Helsingborg een nieuw project gestart dat zich richt op het trainen van politiehonden op trimbanen in het Pålsjö bos, waar veel vrouwen eerder zijn aangerand.

We gaan proberen om de veiligheid op de trimbanen te vergroten, zegt Thomas Andersberg, hoofd van de hondengeleiders tegen SVT.

Omdat de politie zijn honden de klok rond traint, zal het op de trimbanen veiliger worden, ongeacht de tijd van de dag.

Het project begint aanvang april. Dan zullen er veertien joggende en lopende hondentrainers met hun honden, in gele politievesten, in het bos aanwezig zijn.

Na de zomer eindigt het project tijdelijk en wordt geëvalueerd.

Bron:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/hundpoliser-ska-jogga-i-palsjo-skog

http://www.friatider.se/h-lften-av-joggande-kvinnor-antastas

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Het nieuwe spannende Zweden – meer dan de helft van joggende vrouwen wordt aangerand

 1. Duchesne // maart 24, 2017 om 23:11 //

  …na de zomer eindigd het “project ” tijdelijk….wat een manier om een epic fail te beschrijven en een structureel probleem tot een deel van een “project” te maken.
  Beter was het als ze de honden als “white dog” gingen africhten, een ethnisch profilerende politiehond. scheelt een hoop tijd en het slagingspercentage van opsporing zal met vele beten verbeteren…

  lijkt me dat joggende vrouwen voor de conditie met een cardanas van een kleine bus moeten leren lopen, is echt geweldig voor de conditie en ook als bijkomstigheid om enkels en scheenbenen van aanranders mee te neutraliseren, als project natuurlijk.

  Wat is weer eigenlijk met de mannen daar aan de hand? Als zoiets gebeurd bij je vouw, zus of dochter ga je toch op jacht….of mis ik iets?

  Like

 2. Kom op mannen, geen vakansie boeken naar dat Europa vijandige fascitoide land, maar joggende jonkvrouwen te hulp schieten in de Nordische bossen.
  Walhallah roept!!, eeuwige eer en lege scrota.

  Like

 3. Duchesne // maart 24, 2017 om 23:53 //

  Breaking: aanslag station Lille. meerdere slachtoffers

  Like

 4. Duchesne // maart 24, 2017 om 23:59 //

  Zeer waarschijnlijk zijn sommige Fransen het compleet zat en hebben ze het heft in eigen handen genomen. Vermoedelijk word dit als bendegeweld geclassificeerd….

  Like

 5. Drie gewonden. druksgerelateerd waarschijnlijk.

  Like

 6. Wat dachten ze dan ook, zo zonder burka.

  Like

 7. Een beetje flink uit de kluiten gewassen Bouvier of Rothweiler liefdevol in je gezin opnemen en voor de gezelligheid mee laten joggen. Deze persoonlijke beveiligers zijn geheel op hun gezin gericht. Een leuke bijkomstigheid is dat het zware rascisten en tokkies zijn. Die van mij verminkten de postbode, een kudde langslopende nonnen met die zwierende jurken en kopvodden, vele dienstdoende priesters in jurk. bij die laatsten deinsden ze er ook niet voor terug om die sjerp om de nek van de priester op te vreten. Lekker want daar zat het galgenmaal van de stervende gelovige in, heilige olie en hosties en zo. Joggers kwamen vanzelfsprekend in de rolstoel terecht en als er ergens in ’t dorp een gekleurde medemens, al was ie heel licht aangezet, te ruiken viel was ie d’r bij. Vooral de Boef, als ik die in Afrika los zou hebben gelaten hadden we deze problemen hier niet gehad.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: