Nieuw

Enkele vragen die Theo Francken zeker aan Artsen Zonder Grenzen moet voorleggen

De voorbije dagen kwam mijn twitter discussie met Artsen Zonder Grenzen over het “faciliteren van mensensmokkel/mensenhandel in stormachtig water terecht. Ik mocht zelfs indirect, via de mediaheisa rond Theo Francken, een reactie van onze Eerste Minister krijgen. Zo veel eer had ik nu ook niet verwacht. Alleen leek zijn antwoord te suggereren dat hij niet echt alle gegevens kent. Mijn vraag aan onze Eerste Minister: blijft u na het lezen van het onderstaande nog steeds bij uw beslissing om Theo Francken terecht te wijzen?

‘REDDEN’ de NGO schepen drenkelingen of ‘WACHTEN’ de NGO schepen op illegale migranten?

Toegegeven, de scheidingslijn is dun, maar de Italiaanse procureur en Frontex, de grenswacht van de EU (en niet Theo Francken), hebben sterke aanwijzingen dat zeker een aantal NGO boten “wachten” op migranten en, nog erger, dat er zelfs gecommuniceerd wordt met mensensmokkelaars. De Siciliaanse procureur is dan ook een onderzoek gestart. Zelf heb ik de afgelopen dagen kunnen vaststellen dat de schepen op 20 à 30 km voor de Libische kust enkele dagen uitnodigend liggen te wachten op de illegale migranten (zie Marinetraffic foto’s hieronder). Als hun schepen op volle capaciteit gevuld zijn varen ze met de illegale migranten/asielzoekers naar Catania (Sicilië/Italië) of naar Lampeduza (Italië)

Newsmonkey >>

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6105 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Enkele vragen die Theo Francken zeker aan Artsen Zonder Grenzen moet voorleggen

 1. Alphons Mantel // maart 24, 2017 om 17:07 //

  gratis veerdienst voor jihadisten en illegalen

  Like

 2. In de laatste drie zinnen geef ik al aan dat Europa dus niets doet en dat zulke diensten in opdracht van Brussel werken, of in ieder geval opdracht krijgen van een machtig persoon achter de schermen. Het verbaast mij niets meer.
  Jarenlang is door het stemgedrag van het Europese volk, de gevestigde elite-orde in macht geklommen en op posities beland die nog moeilijk heroverd kunnen worden.
  Nogmaals een reconstructie:
  Met het illegaal onderteken en buiten de Europese Burgers om, hebben Europese leiders (Balkenende, Verhofstadt ea) het Verdrag van Lissabon ondertekend, daarna het Verdrag van Straatsburg en Maastricht.
  Hiermee is de ondergang van Europa bezegeld……OLIE VOOR MIGRATIE UIT HET MO EN AFRIKA. Een verdrag tussen de Arabische machten en Europa met de consequentie dat de Arabische machten automatisch verzekerd zijn van Eurabia.
  Hier zijn al diverse schrijven en gevolgen op Google te vinden.
  Nu de zaak Erdogan:
  Door deze verdragen en de grote exodus die op gang is gekomen profiteert Turkije en het MoslimBroederGenootschap hiervan.
  Erdogan ziet zijn kans schoon om voor de 3e maal een waarschijnlijk zeker geslaagde poging te wagen en zijn kaarten liggen zeer goed, om een groot Ottomaans Rijk te stichten.
  De jaren lange stroom gastarbeiders hebben de basis hiervoor gelegd.
  Islam is infiltreren en overnemen. De Balkanchronicles schreef hier over al verscheidene keren.
  De derde generatie is er nu klaar voor.
  Een moslim zal nooit te nimmer zijn afkomst en de islam verloochenen, moslim altijd moslim.
  Dagelijks naar de moskee, en dagelijks de versen lezen van de koran en die letterlijk opvolgen.
  Erdogan wil die miljoenen moslims in Europa nu mobiliseren zodat hij nog sterker komt te staan.
  Zo slim als hij is heeft hij zijn eigen land gezuiverd van alle tegenstand.
  Daarom wil hij persoonlijk optreden en op slinkse wijze zogenaamd democratisch voor minimaal 10.000 aanhangers prediken voor zijn plan en tevens oproepen als het op de gewone wijze niet mogelijk is dan maar via geweld.
  Dat zijn realiseren van het 3e Ottomaanse Rijk heel dicht bij is geeft weer beroering binnen nazi hoofdkwartier Brussel.
  Daar beginnen er zich een paar te wringen in onmogelijke bochten, want Brussel wil kost wat kost dat de Verdragen (zie boven) worden nageleefd, daarvoor staat er voor hen teveel op het spel.
  Zelfs een afscheiden van Brussel zal niet helpen, zie het voorbeeld van Brexit, daar zitten zoveel radicalen ondergedoken dat er zomaar weer door een lone wolf een aanslag gepleegd kan worden.
  Er zijn jaren lang zoveel moslims binnen gehaald dat die basis in England op zich een islamitische tijdbom is.
  Hetzelfde zien we in Frankrijk met al die NO GO zones.
  Hetzelfde is nu bezig in Duitsland.
  Zweden is al bijna gevallen.
  En Nederland?
  Rutte zal niet afwijken van zijn voorgangers (Balkenende ea), daarom denk ik dat Rutte-Merkel-Erdogan die geheime besprekingen hebben gehad vlak voor de verkiezingen en er een soort opgevoerd politiek spel heeft plaats gevonden waardoor de winst weer naar Rutte is gegaan.
  Onze enigste mogelijkheid is Brussel overnemen en ontmantelen.
  Dit betekent dat we de gevestigde elite-orde zwaar moeten veroordelen.
  Het Europese Hof van Justitie dwingen alle wetten die zijn gemaakt om de landen te beletten hun wetgeving nog toe te passen zoals zou moeten, want alles is dicht getimmerd, al deze wetten vernietigen.
  Hierdoor is het pas mogelijk om alle gelukzoekers en jihadisten uit te wijzen.
  Verder een nieuwe wet die mogelijk maakt dat Europese diensten als Frontex moeten doen waarvoor ze zijn opgericht, dat is beveiligen van de Europese buitengrenzen.
  En dat geldt ook voor diensten als Europol enz.
  Alleen op deze wijze kan Europa zich bevrijden uit de Brusselse wurgklem.

  Like

 3. Greengo // maart 25, 2017 om 11:58 //

  The immigration policy of the west / Oogjes dicht en snaveltjes toe,
  maar hoe is het ondertussen gesteld met ONZE VOLKSGEZONDHEID (holistisch gezien)?

  Deze hebben we (ook al) eerder gezien, maar laten genoemde organisaties ‘m nog eens doen:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: