Nieuw

Canadian Parliament Passes Controversial Islamophobia Motion

The Canadian House of Commons has passed motion M103 which singles out the criticism of Islam as a form of “Islamophobia”. Critics condemn it as an attack on free speech.

Motion M103 was tabled by Iqra Khalid, a Muslim member of Prime Minister Justin Trudeau’s Liberal Party. It states the government must “condemn Islamophobia and all forms of systemic racism and religious discrimination”, was taken to vote on Thursday evening where a total of 201 MPs voted for it and only 91 voted against, Canadian broadcaster Global News reports.

Breitbart >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7201 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Canadian Parliament Passes Controversial Islamophobia Motion

 1. Duchesne // maart 24, 2017 om 23:15 //

  klink als een vrijbrief voor vervolging van niet Islamisten….lijkt me een vorm van discriminatie die de weg effend voor een geheime politie die mensne gaat controleren op hun uitspraken. Het begin van het einde van beschaving.

  Volgens mij moet er in Canada ook een en ander beginnen te rommelen….dat kan gewoon niet dat de Canadezen dit blijven pikken…

  Like

 2. Duchesne // maart 24, 2017 om 23:46 //

  Net vernomen dat een land in de EU om zichazelf te ontlasten bezig is met een eenmalige amnestiewet om alle mensen zonder papieren en allen die asiel aan hebben gevraagd of dat voor een bepaalde datum nog doen worden genationaliseerd.
  Ze krijgen dan een permanente verblijfsvergunning en mogelijk ook de nationaliteit van het land. Daarmee zouden deze lieden vrij kunnen reizen naar eender welke andere lidstaat en daar van het sociale systeem gebruik kunnen maken. Zelfs recht hebben om dat te doen. Er zullen organisaties zijn die dit nog gaan begeleiden ook.

  Er is zelfs sprake van om ook hen die niet in Europa zijn van deze regeling gebruik te laten maken. naar wat ik heb begrepen zal deze maatregel als ze doorgaat ineens van kracht worden en gedurende de looptijd een enorme vloedgolf aan lieden vanuit de hele wereld aantrekken. alles binnen de wetten van de lidstaat die het doet.

  Het zou gaan om een land wat een enorm vluchtelingen probleem heeft en financieel aan de grond zit. Ik hou nog twee kanidaten over van de lidstaten, maar meer weet ik op dit moment nog niet. Mocht het over Griekenland gaan dan zal het zijn dat ze dit net voordat ze de unie verlaten doen, maar het zou ook goed Italie kunnen zijn. Of Duitsland.
  Het plan zou al de goedkeuring hebben van de EU dictators zoals Junckers en Timmermans, maar nogmaals, het is wat ik net heb doorgedruppeld gekregen…En je kan er gif op innemen dat de lieden die dit soort dingen zullen doen er vet voor betaald zijn. Hoogverraad maar onaantastbaar.

  Het zou een ramp zijn en een machtsverschuiving van de eerste orde. Met nationaliteit komt ook stemrecht, en deze maatregel zou een partij aan de macht kunnen houden waar deze anders het onderspit delft. Daartna de sociale ineenstorting van de andere lidstaten .

  Mocht dit gebeuren zal er totaal niets tegen te doen zijn, want een land mag zoiets beslissen. Belgie heeft het in het verleden al gedaan, een algemeen pardon voor asieleisers…

  *mocht dit binnen nu en drie tot zes maanden gebeuren, Duchesne was eerst. helaas.

  Like

 3. skeeter // maart 25, 2017 om 03:59 //

  @ duchesne,
  Veel Canadezen zijn behoorlijk bewapend.

  Like

 4. Greengo // maart 25, 2017 om 10:20 //

  Justin Trudeau is net zoals Obama aanhanger van ‘de ideologische sekte der mohammedanen’. En de volgende hoorcollege, reeds eerder geplaatst op Fenixx, is een serieuze ‘must see’ & ‘paas door’:

  Like

 5. the definition of Islamophobia was: “The irrational hate of Muslims that leads to discrimination.”

  Dus het gaat om het woordje “irrational”.
  Ik denk dat bij het merendeel van de mensen sprake is van “beredeneerd”, dus “rationaal”.

  Like

 6. @Duchesne // maart 24, 2017 om 23:46 //
  Ik hoop dat je geen gelijk hebt, maar zo’n schurkenstreek daar acht ik die EU wel toe in staat.
  De oost-europese landen kunnen hieraan alleen ontkomen door dan meteen de grenzen voor iedereen dicht te doen behalve voor houders van oost-europese paspoorten of voor wie kan aantonen dat ze al in oost-europa wonen.
  Verder dan maar de rechtszaken afwachten en meteen de uittreding uit de EU in gang zetten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: