Nieuw

Doe je peuter een bomgordel om en een islamitische knalfuif is gegarandeerd

Ja hoor er zijn nog steeds berichten die ons bereiken vanuit het islamitische zelfmoord walhalla die ook bij mij de niet al te dik bezaaide haardos nog tot grote hoogte doet stijgen. Kinderen, niet eens kleuters maar peuters nog, met een deskundig in elkaar geknutselde bomgordel om het ranke lijfje klaar om zelf uit het leven te stappen en om zoveel mogelijk ongelovige honden met zich mee te nemen.

Ziek, zielig en onmenselijk dat zijn de drie woorden die dan bij mij opkomen en het jochie dat op onderstaande filmpje te zien is is klaargemaakt om zijn maagden te gaan ontmoeten weet amper dat hij zijn dingetje moet gebruiken om mee te plassen laat staan dat het mannetje weet wat hij met de maagden moet doen die hem voor deze ‘heldendaad’ worden voorgespiegeld.

De Arabische tekst boven het bericht verteld ons overigens dat een en ander dat plaats moest vinden te Daesh Afajkh uiteindelijk niet door is gegaan. Het jochie had zijn eigen op moeten blazen ten midden van het Iraakse leger een actie die door de waakzaamheid van omstanders gelukkig is voorkomen.

Vertaling van deze tekst heb ik middels Google gemaakt dus ik hoop dat dit klopt, mijn Arabisch is niet  dusdanig goed dat ik het zelf kan vertalen vandaar.

Op het filmpje zien we dat de bom wordt ontmanteld door een officier van het Iraakse leger. Het kind is bang en wordt tijdens het ontmantelen van de bom gerust gesteld door de man. Het jongetje viel op daar hij vreemd met zijn handen voor zijn buikje liep en om die reden werd er gekeken waarom hij dit deed.

De lafbekken van islamitische staat zijn ten einde raad, ze verliezen terrein en kunnen steeds moeilijker kandidaten vinden om de laffe zelfmoordaanslagen uit te voeren. Dit is de reden dat deze smerige schurftachtige islamitische lafbekken steeds vaker misbruik proberen te maken van kleine kinderen om op deze manier hun doel te bereiken. Een doel dat er enkel nog uit schijnt te bestaan dat ze zoveel mogelijk  angst willen zaaien onder de tegenstanders.

Ook het feit dat hun grote bondgenoot dictator Erdogan zijn meerderheid waarschijnlijk niet gaat halen om op volledig ‘legale’ wijze alleenheerschappij over Turkije te verkrijgen werkt niet in het voordeel van de lafbekken der zelfbenoemde islamitische staat.

Burgers en kinderen zijn de grootste slachtoffers onder het islamitische horror bestuur iets wat wij ook hier kunnen verwachten. Dit filmpje plaatste ik even terug bij video.

Namens al onze kinderen wil ik middels dit filmpje iedereen bedanken voor de verdere islamisering die gaat volgen op ‘onze’ nieuwe regering

Kinderen misbruiken als oorlogswapen, hamas doet het al jaren en de zelfbenoemde islamitische staat is zeer zeker niet anders in deze. Groen Links, SP, D’66, VVD, CDA, PvdA het maakt ze allemaal niets uit zolang ze Nederland maar vol kunnen knallen met moslims. Wedden dat ze verbaasd opkijken wanneer de islamitische verwarde mannen op Amsterdam Centraal de treinen uit de rails laten knallen.

met groet Bolo

bron Shoebat

Gebruikte foto is screenshot

Update volledig filmpje via andere bron

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2104 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Doe je peuter een bomgordel om en een islamitische knalfuif is gegarandeerd

 1. Ik ga er van uit dat Erdogan zijn meerderheid wel zal halen en als dat niet zo is dan zal zijn vreemde gedrag van de laatste tijd er zeker iets mee te maken hebben. Zouden Turken dan toch nog verstand hebben?

  Like

 2. ZIEK

  Ik was kleuterleidster ( ver verleden)
  Het leukste aan dat beroep vond ik de (onschuldige) belevingswereld van kleuters …

  ” Juf, je hebt een kleurtjesbult..(als ik tijdens paardrijles op een handelsmanege weer eens wat had opgelopen ).

  Of, tijdens drukke herfststormen en een drukke kleuterklas 70er jaren en dan 45 stuks en orde herstellen).

  Arthur,.. ” Geef jij nu eens het goede voorbeeld”..( Arthur de drukste van de klas).
  Arthur, helemaal overrompeld stameld.. ” Juf,..waar ligt het goede voorbeeld?”.

  Jonge kinderen zijn normaal gesproken gewoon leuk.
  Dit bericht vind ik gewoon ziekmakend.
  ik kots van Islam.

  Liked by 2 people

 3. heerlijk een ‘kleurtjesbult’

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 23, 2017 om 23:43 //

  Ik zou willen dat ik er iets zinnigs over kon zeggen maar ik ben er helemaal stil van, dit gaat gewoon mijn verstand te boven.Er zijn gewoon geen woorden die de lading dekken van wat ik ervan vind. Laf, weerzinwekkend, onmenselijk het zijn maar woorden en ze schieten te kort. Het is nog veel erger dan dat.

  Like

 5. JackvanderVeen // maart 24, 2017 om 15:45 //

  Feniks, ben benieuwd wat de relatie is tussen terroristen die de sharia aanhangen en de moslims, die de sharia afzweren. Daar de sharia een verzinsel is van gewelddadige en soort rotzooi. Zie het als Maarten Luther in de 16e eeuw die ook een afsplitsing voortbracht binnen het christendom.
  Verschil na 500 jaar, alle afsplitsingen vanuit het katholicisme kunnen eindelijk zonder enige discriminatie naast elkaar leven. En de niet fanatieken zelfs naast elkaar slapen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: