Nieuw

Dader aanslag Londen is Khalid Masood

Dus niet Abu-jihad-is-verplicht-voor-elke-moslim.

De in Groot-Brittannië geboren jihadist die gisteren in Londen vier mensen doodde en 39 anderen verwondde, is bekend. Het gaat om de 52-jarige zogenaamde ‘carrièrecrimineel’ Khalid Masood, die enkele jaren geleden door de Britse inlichtingendienst MI5 in de gaten werd gehouden omdat hij banden had met “gewelddadig extremisme”. De man heeft drie kinderen.

De in Kent geboren Masood werd nooit veroordeeld wegens terrorisme, maar premier Theresa May onthulde vanmorgen dat hij enkele jaren geleden op de radar van MI5 kwam.

Details over zijn achtergrond zullen vragen doen rijzen over wat de inlichtingendiensten wisten over de dader en welke beslissingen werden genomen toen hij op hun radar kwam.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Dader aanslag Londen is Khalid Masood

 1. ze laten ze al gerust die er lopen , hoe meer gerust ze laten hoe minder zorgen, tot er wat gebeurd …….dan steekt iedereen de paraplue uit .
  het is een straat zonder einde

  Like

 2. Greengo // maart 23, 2017 om 19:35 //

  Like

 3. En de woorden ‘islam’, ‘moslim’ worden met zeer grote zorgvuldigheid vermeden door de verraderlijke leugenpers, beter bekend als NOS, RTL en meer van dat soort uitvaagsel.

  Ik kost ervan. Elke dag meer.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 23, 2017 om 23:35 //

  En het wordt alleen nog maar erger hoor Virgo, hou daar maar vast rekening mee. Socialisten in heel Europa willen alleen nog maar meer van dat gajes toelaten

  Like

 5. Greengo // maart 25, 2017 om 09:57 //

  Like

 6. Greengo // maart 25, 2017 om 11:34 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s