Nieuw

‘Allahu Akbar’ and ‘#NotAllMuslims’

Paul Joseph Watson speaks out on the leftist and Moslems reactions…

And more specific on Londons’ moslem mayor Sadiq Khan, the very clear view by Paul Weston…

We should not even consider hunting extremists because we will always be one step behind. All those mosques are the breeding ground for jihadis. The islamic environment for raising children is filled with hatred towards the non-believer. It will never work out in a way which we would like. Integration will remain a complete failure. We must do the one and only thing which is rejecting all of islam in all European countries. On every topic that conflicts with our liberal democracy or our rule of law, we must close down islamic schools and mosques. No more tolerance towards this stone-age ideology, even though it’s not our way of thinking behaving that way…

Have a nice day while thinking this over, Zeepertje

Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on ‘Allahu Akbar’ and ‘#NotAllMuslims’

 1. polderboy // maart 23, 2017 om 10:22 //

  Poolse minister president ziet het duidelijke verband tussen immigratiepolitiek om hordes islamieten binnen te slepen en de terreuraanslag natuurlijk ook:
  http://uk.reuters.com/article/uk-europe-migrants-poland-idUKKBN16U0TC?rpc=401&

  Ze weigert dan ook om Rutte’s politiek van zelfdestructie van de samenleving te volgen en Poolse burgers daaraan op te offeren, met het doel om tot lagere arbeidskosten te komen aan de onderkant van de samenleving, door de neoliberalen in EU te volgen in hun zogenaamde “humanitaire missie”.

  Wat een droom van een Minister President die vrouw: Polen is een gezegend land.

  Liked by 1 persoon

 2. De bevrijding gaat deze keer weer uit het Oosten komen.

  Like

 3. En ook de wijzen kwamen uit het oosten en niet uit het westen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s