Nieuw

Erdogan dreigt opnieuw: ‘Europeanen kunnen niet veilig over straat’

(Door: Elif Isitman)

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft opnieuw fel uitgehaald naar Europese landen. Hij dreigde impliciet met geweld tegen Europeanen: ‘Als Europa zo doorgaat, kunnen Europeanen wereldwijd niet meer veilig over straat.’

Wat hij precies bedoelt, maakt hij niet duidelijk. Hij beschuldigde Europa er ook van de mensenrechten en de democratie te negeren: ‘Wij als Turkije roepen Europa op de mensenrechten en de democratie te respecteren,’ zei hij op een bijeenkomst in Ankara met lokale journalisten.

verderlezen>> elsevier

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.262 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1435 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

22 Comments on Erdogan dreigt opnieuw: ‘Europeanen kunnen niet veilig over straat’

 1. Duchesne // maart 22, 2017 om 14:19 //

  volgende week staat Rutte weer handjes te schudden en krijgt Erdogan weer zijn wekelijkse pijpbeurt van een eu functionaris. Wanneer dringt het door at er geen onderhandelung mogelujk is, enkel een tijdelijke wapnstilstand waarin de een partij zichzelf ontwapend en de andere partij betere posities kiest en versterkingen aanvoert….

  Een “little boy” op Ankara en een op Istanboel en het probleem is over, klaar en af. Nu is het wachtennop de invasis en de chaos die komt, het risico op oorlog is door hrt afwachten een vermenigvuldiging geworden en niet langer een optelsom met aftrek punten…..

  Oorlog komt eraan, en ondertussen verrotten de legers van Europa in de eigen steden, met het beveiligen van een fractie van het eigen grondgebied.
  Erdogan heeft gelijk als hij stelt dat Nederland niet in staat is een oorlog met de Turken te winnen, alleen al hier in de steden zal het leger volledig moeten worden ingezet om de baas te blijven, bij de buitengrenzen zullen geen militairen meer komen, want ze zijn op.

  Nu paspoorten gaan invorderen, keuzes laten maken en uitwijzen wie niet bij ons wil horen. Moet je eens zien hoeveel problemen direct zijn opgelost…..de stroom van vrouwen die asiel vragen uit Islamitische landen zal groot zijn, nu is het hier mogelijk gevaarlijker voor vrouwen dan “thuis”….

  Ik krijg de indruk dat de strijd al verloren is en dat de politiek tijd aan het rekken is om zichzelf nog een laatste ronden vraatzucht toe te bedelen……

  Opstand van d eeigen burger is het enige dat nog ietsgaat doen, maar zeg nu zelf, van alle mensen die u kent, hoeveel zijn er ook weerbaar?

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // maart 22, 2017 om 14:21 //

  vraagje: wat is het nut van herbloggen, ik zie steeds staan dat iets word herblogd maar dan….de reacties die dan komen, vormen die niet een compleet andere discussie? wat is het nut ervan?

  Like

 3. Greengo // maart 22, 2017 om 14:30 //

  Verspreiding van informatie via meerdere kanalen?

  Like

 4. In veel steden is het al lang oorlog…

  Like

 5. Ik herblog nooit…

  Like

 6. Wat bedoelt u?

  Like

 7. Turkse fascistenleider maakt steeds vreemdere bokkensprongen ( of geit, naar believen ) om de aandacht in Turkije van zijn falende politiek af te leiden.
  De slapjanussen in Brussel laten zich alles maar welgevallen.

  Like

 8. Frank-Walter Steinmeier heeft in zijn eerste toespraak als president van Duitsland gewaarschuwd dat zijn ambtgenoot Erdogan alles in de waagschaal stelt wat Turkije de afgelopen jaren heeft bereikt. De Turkse leider is bezig de banden met zijn bondgenoten te beschadigen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27855886/__President_waarschuwt_Turkije__.html

  Er is natuurlijk helemaal nooit wat opgebouwd. Europa heeft zichzelf jarenlang wijsgemaakt dat Turkije een normaal land is, terwijl dat niet zo is.

  Het zal zo’n 33 jaar geleden zijn dat ik er 6 weken rondwandelde. Wandelen, liften, met de lokale bus (treinen gingen niet sneller dan 7 km per uur). Overal waar toeristen niet kwamen zeg maar. En ook mijn toenmalige vriendinnetje begreep toen al dat dat land nooit bij de EU zou passen.

  De helft van het land stond niet eens op de kaart om maar iets te noemen, dat hadden ze gewoon wit gelaten. Je zou eens kunnen zien waar die verdomde Koerden wonen tenslotte.

  Like

 9. En zo zien we maar weer dat de islam immer vooruitstrevend is…

  Like

 10. Knettergek die EU bobo’s:

  Liked by 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel // maart 22, 2017 om 16:20 //

  Als er iemand is die de pest heeft aan dat herbloggen dan ben ik het wel, ik zou er nog vrede mee kunnen hebben als ze het begeleiden met een commentaar.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // maart 22, 2017 om 16:23 //

  En wat Erdogan betreft, die lijkt steeds meer van het padje te raken, de Turken die afhankelijk zijn van het toerisme zullen hem niet dankbaar zijn, die verdienen komende zomer geen cent. Het kan er ook op duiden dat hij bang is dat hij een nederlaag tegemoet gaat.

  Like

 13. HetZalWelWeer // maart 22, 2017 om 16:37 //

  Dat konden de joden tijdens het regime van Hitler vroeger ook niet.

  Volgens mij kunnen we weer een vergelijking maken.
  Werd er niet gewerkt aan het opsporen en oppakken van Hitler toen?

  Like

 14. Erdo, waren die turken een beetje mensen met ruggengraat.
  Ze kermen altijd dat andere kwaadaardig zijn, maar als het een van hun is, dan schieten ze meteen in de houding en zijn ze als de dood voor hun opper mafkees of affeachmet!

  Liked by 1 persoon

 15. Vreselijke aanslag in Londen!
  “Geen Europeaan meer veilig” aldus de total freak.

  Liked by 1 persoon

 16. De arm moet geamputeerd, hoognodig

  Like

 17. HetZalWelWeer // maart 22, 2017 om 17:36 //

  En de Nazi overblijfseren zijn onder ons.

  Liked by 1 persoon

 18. @Fubar, wie is die kleine turk, die erdogan omhelst?.

  Liked by 1 persoon

 19. polderboy // maart 22, 2017 om 19:50 //

  Ondertussen zegt een oude elitaire EU rot, Marc Pierini, ook cultureel geëngageerd natuurlijk, want hij is ook nog verbonden aan een museum, naast dat hij zich als diplomaat per definitie voor mensenrechten heeft ingezet, er het zijne over in het NRC en Carnegie :
  http://carnegieeurope.eu/2017/03/21/behind-diplomatic-spat-stark-choice-for-turkish-voters-pub-68362
  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/21/ondanks-alles-koester-onze-zakelijke-relatie-met-erdogan-7488741-a1551240

  Erdogan heeft het moeilijk, want dat hij de absolute macht kan grijpen, is onzeker. Vandaar dat nerveuze gedrag van amici Erdogan.
  Wij (Marc Pierini dus) van de EU doen fijn zaken, want al die arbeiders vanuit Turkije zorgen voor een “dynamische arbeidersklasse met lagere productie kosten en excellente producten” hier. Zeg maar de 385.000 crepeer gezinnen die flexwerkende als perpetual schuldenaars en bijna altijd werkloze dagloners inmiddels weer door een stroom immigranten hun kans op een huurwoninkje teniet zien gaan.
  Verder wordt er leuk verdiend door onze EU lobby in Turkije, de multinationals die 30.000 lobbyisten in Brussel te vreten geven om zich in te zetten voor hun zaak, waar “we” de grootste investeerder zijn en daarom ontzettend veel van het bedrijfsleven runnen.

  Praktisch, als Erdogan wint, verandert er dus niks, want “wij” van de EU hebben toch al de douane unie met de Turken, die zorgt voor lagere productie kosten hier en mooie rendementen op investeringen daar.
  Praktische Marc zegt eigenlijk, dat we die normen en waarden en mensenrechten, die horen bij toetreding tot de EU, helemaal niet nodig hebben. En die 385.000 crepeer gezinnen hier, naast wat no go buurtjes gevuld met Erdo-moskee arbeider, of al die Turken die in de gevangenis zitten daar, naast wat platgestampte Koerden en Alevies, ach, daar hebben we Amnesty toch voor: die schrijft er wel een rapportje over.

  Die neo liberale EU elite, ze zijn natuurlijk superieur qua nomen en waarden, en cultureel hoogstaand, maar als het moet, zijn ze verdomd praktisch en waarde(n)loos…

  Liked by 1 persoon

 20. Greengo // maart 22, 2017 om 20:37 //

  Liked by 1 persoon

 21. Erdogan weet ook al wat newspeak is, hij leert verdomde snel, draait waarheden om en wat hij zelf zijn volk aandoet daar beschuldigt hij Europa van.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: