Nieuw

Moslimstudenten VU eisen grotere gebedsruimte in de universiteit

Kregen in 2014 een nieuwe gebedsruimte met m/v scheiding opgeleverd

De moslimstudenten aan de VU eisen een nieuwe, of grotere, gebedsruimte. Volgens de studenten is de huidige ruimte te klein en dat vinden ze niet brandveilig. Vooral tijdens het vrijmibo-gebed is de ruimte te krap

De ruimte is in 2014 opgeleverd na het welbekende islamitische eisen en drammen overleg met het VU-bestuur, compleet met sekse-apartheid en alcoholvrije lanceerborrel. Maar hoe dat gaat met moslims, als je gezellig meebuigt met ze naar Mekka worden het er meer, meer, meer en krijgen ze praatjes en nu moet er aan de universiteit (!!) dus een groter, nieuwer, beter bidhok komen.

De Vrije Universiteit van TeheranAmsterdam staat…

verderlezen>>
tpo
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1537 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Moslimstudenten VU eisen grotere gebedsruimte in de universiteit

 1. Alphons Mantel // maart 21, 2017 om 16:41 //

  allemaal veroorzaakt door de foute keuze tot paspoortafgifte aan niet-Europese moslims

  Liked by 1 persoon

 2. Liked by 1 persoon

 3. JackvanderVeen // maart 21, 2017 om 22:02 //

  Harry van Bommel heeft na vandaag nog een leuk doosje in de aanbieding.
  Veel makke schapen gaan er in een hok en wilde nog meer (kruipen op elkaar).
  Ter bezichtiging hier: twitter.com/hvbommel/statu…

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // maart 22, 2017 om 09:06 //

  Lees bij dat stuk in nieuwreligieuspeil dat er in ieder geval een “radicaliserende jongere” bij zat. Zielig toch, ademt het artikel uit, gaat dat arme joch ook nog iemand bedreigen, terwijl hij al zoveel problemen heeft, wat blijkt uit het feit dat hij helemaal idolaat is van de helden van ISIS.

  Nee, ik ben wel een christen, maar geen geradicaliseerde christen, die nog voor de arme zieltjes van christenen doormidden ketting zagende Mekkanen in Mosul gaat bidden. Dan ben je wat mij betreft geen christen maar absoluut net zo een geradicaliseerde imbeciel als die ISIS hufters daar bij de Vrije Universiteit van Amsterdam.

  Like

 5. ISLAM = INFILTRATIE

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s