Nieuw

Islam en slavernij – negers en blanken zijn de klos

Ik had gisteravond in ene de aandrang om eens in mijn archief te duiken en een uurtje te twitteren over islam en slavernij. De aanleiding is Turkije dat steeds dreigender taal uitslaat richting Europa, en Hongarije dat zich als felste verzet tegen de mosliminvasie. Het deed me denken aan een stukje van Oriana Fallaci, dat ik ooit eens uitgetypt had:

De lezers die niet twitteren hoeven niet te schrikken. Twitter is geen Face Jihadbook, je kan gewoon op de linkjes klikken. Je krijgt niet gelijk Mark Zuckerberg achter je aan en je hoeft niet zelf twitter te hebben, je gaat rechtstreeks naar het originele artikel (mijn tweet is slechts de verpakking).

Een archiefje over islam en slavernij staat hier, en dat is wat uitgebreider dan wat ik getweet heb. Ik heb voornamelijk die artikelen geselecteerd die betrekking hebben op de Arabisch-Afrikaanse-slavernijhandel en de slavernij van Europeanen onder islam. Negers die herstelbetalingen van ons willen, vooral de Sylvana’s en Veronica Shepperds in deze wereld, zouden dit eens moeten lezen. Artikelen die gaan over ISIS, en imams die in Westerse moskeeën heden ten dage oproepen om bijvoorbeeld Jodinnen te kidnappen en als slavin te houden, heb ik er allemaal buiten gelaten.

Laat ik maar aftrappen met een van de beste documentaires die er is over de Arabisch-Afrikaanse-slavernijhandel. Klik aub. ook even de You-Tube versie aan (de versie hieronder staat op onze eigen server, omdat You-Tube de neiging heeft dit soort filmpjes te verwijderen) en lees het hele bijschrift (klik op ‘meer’). De twee laatste zinnen luiden:

Blacks started the African slave trade, Muslims expanded it and carried it to new heights of brutality, white people stopped it.

Then Europeans gave blacks and muslims independence and blacks and Muslims restarted the African slave trade all over.

Laat dat even op je inwerken als er weer over Zwarte Piet gedramd wordt. Het is een godvergeten schande dat we geschiedsvervalsing krijgen op onze scholen in plaats van geschiedenisonderwijs. Net als het een duivelse zonde is dat we wél islamitische scholen tolereren, maar geen objectief onderricht verzorgen over wat islam inhoudt. Slavernij, net als veel van de andere duivelse leerstellingen, is een integraal en niet-te-verwijderen-onderdeel van de islamitische ideologie.

Mauretanië was het laatste islamitische land om officieel slavernij af te schaffen in 1981. Slavernij duurt er voort tot op de dag van vandaag. Net als in Soedan, Mali, Tsjaad, de Centraal Afrikaanse Republiek, Oman, Qatar, Koeweit, Saoedi-Barbarij, Afghanistan. En bijna, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, in álle islamitische landen.

Zelfs de hardst wegkijkende linkse islamcollaborateur weet dat de voetbalstadions in Qatar met slavenarbeid gebouwd worden, en enig idee van wat Filipijnse en Sri Lankese ‘hulpjes in de huishouding’ te wachten staat in de Golfstaten hebben ze ook wel. Ontkennen heeft een grens. Nóg wel bij onze islamcollaborateurs. Goedmenschen zijn geen slechte mensen. Ze bedoelen het oprecht goed. Net als jij en ik. Ze ontberen kennis, feitelijke kennis, ze denken dat emoties feiten zijn en hoe langer ze geïndoctrineerd worden op scholen en universiteiten hoe moeilijker het voor ons zal worden om ze bij kennis te brengen.

Enfin, lees, kijk, en huiver.

Vertel dit maar eens op die 1 op de 5 scholen waar je de Holocaust niet meer kan onderwijzen. Vanaf 27.30 in de video hierboven wordt uitgelegd waar de Arabische naam/zelfstandig naamwoord ‘Abd’ voor staat. Abd betekent slaaf, Abdullah betekent ‘slaaf van allah’. Islam betekent onderwerping, niet vrede, daar heeft het arabisch het woord salaam voor. Abeed, is het meervoud van Abd (arabisch). Abd en Abeed is synoniem geworden voor neger/Afrikaan/slaaf in het arabisch. Hoe ziek en racistisch is dat ?

Er is werkelijk niets racistischer dan islam. Kom me niet aan met anti-racisme demonstraties die opkomen voor islam omdat moslims gediscrimineerd zouden worden, ze hangen zelf een in en in racistische ideologie aan. Een ideologie die voorschrijft negers en blanken en alle ongelovigen als untermenschen te beschouwen, als oorlogsbuit, en in slavernij te voeren.

 

Blanken, christenen:

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Islam en slavernij – negers en blanken zijn de klos

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 22, 2017 om 01:17 //

  Nou je hebt wel even zitten grasduinen zeg! Gek is dat trouwens, ik kan wel kijken naar filmpjes waarop IS allerhande weerzinwekkende manieren zoekt om mensen af te slachten maar die oude gravures van martelwerktuigen daar kan ik letterlijk slapeloze nachten van hebben, gek is dat. Misschien dat een mens even wegkijkt of doorspoelt als er op zo’n filmpje iets getoond wordt, bij die tekeningen gaat mijn fantasie met me op de loop. Het vervelende is dat een mens het wel zou moeten weten waar zijn medemens toe in staat is. En dat is meer dan me lief is.

  Like

 2. Dat heb ik met halfblote vrouwen, blote vrouwen doen met niet zoveel, maar bij die halfblote op straat slaat meteen mijn fantasie op hol. Krijg ik ballen in mijn buik. Er moet altijd iets overblijven voor de fantasie. Je hersens gebruiken om er wat bij te verzinnen.

  Like

 3. @tijluylenspiegel
  Grappig is dat, ik had oorspronkelijk twee keer het woord ‘grasduinen’ in het stukje staan.Nu helemaal niet meer. Dat grasduinen en twitteren ging wel vlot. De stukjes heb ik in archief en ik ken ze allemaal anders hadden ze niet in mijn archief gestaan. Dus dat was een kwestie van even de tekst checken en op de twitterbutton klikken. Dit stukje ging dan weer langzaam. In de aanhef zeg ik nog; ‘gisteravond’, maar als je de data van mijn tweets bekijkt zie je dat er 4 dagen zit tussen het getwitter en publicatie hier. Komt omdat de tekst me niet beviel en ik er tig keer in heb lopen strepen, onder andere dat ‘grasduinen’ is daarbij gesneuveld.

  Like

 4. Twitter is net zoiets als dat autistische neefje wat nauwelijks uit zijn woorden kan komen. Altijd woorden tekort.

  Like

 5. Het dwingt tot zorgvuldig formuleren die beperktheid qua tekens. Al valt dat prima te omzeilen, zie die tweet over Oriana. Daar heb ik nota bene een hele pagina staan.

  Like

 6. skeeter // maart 22, 2017 om 05:41 //

  @ Tijl,
  Niets kan je klaarstomen behalve dan aanwezig te zijn op een live evenement.

  Like

 7. Dus die Jesse Klaver en ook een Aboutaleb zijn eigenlijk afstammelingen van slavenhandelaren.

  Liked by 1 persoon

 8. polderboy // maart 22, 2017 om 12:31 //

  Ze drijven toch nog steeds slaven, die islamieten. Maar dat doen ze toch vanuit religieus oogpunt? Uitbuiten of er mee verdienen, dat zou fout zijn, en is hooguit een bijkomstigheid, want ze doen het toch vanuit stichtelijk oogpunt, om al die eindeloze scharen goddelozen en hoeren op het recht pad te brengen.

  Daarom dat je linkse moraalridders er ook nooit over hoort, want die beseffen maar wat goed dat die onderdrukte islamieten, die geen slavendrijvers zijn maar ook moraal ridders, gelijk zijzelf, hier moeten leven in een ontaarde wereld vol rechts extreem Nazi tuig, en daarom steeds meer onderdrukt raken. Die meneer Erdogan zei het laatst ook nog.

  Misschien is het geen gek idee om nog meer onderdrukte islamieten hier binnen te slepen en dat goddeloze rechts extremistische schorriemorrie samen eens het rechte pad op te drijven?

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // maart 22, 2017 om 16:13 //

  Nou als je het niet erg vind skeeter sla ik mijn beurt over waarbij aangetekend dat “live” meemaken van zo’n evenement wat dubbel klinkt.

  Liked by 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel // maart 22, 2017 om 16:38 //

  Mooi liedje over wat IS graag met ons zou doen….

  Like

 11. Henk der Niederlànder // augustus 20, 2017 om 15:06 //

  Zelfs de Islamitische slaverij is nog niet eens gestopt in West Europa, want hoe zouden we het anders moeten benoemen als 100den zo niet 1000den jonge meisjes in Groot Britanie gedrogeerd worden en voor hoer gebruikt worden door Pakistanen in verschillende Engelse steden.
  En feitelijk ook met goedkeuring van het Engekse gerecht als je de straffen ziet die uitgesproken worden, maar waar op het einde van de rit maar een fractie van uitgezeten word.

  Like

 12. Like

 13. Like

 14. Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Er worden weer negers verkocht op de slavenmarkten van Libië – Fenixx.org
 2. Martin Sommer: In het debat over slavernij is overdrijving keukenmeester – Fenixx.org
 3. Collaborerende shariapolitie onderzoekt moskee-actie Pegida

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s