Nieuw

COLLECTIEVE AANGIFTE TEGEN: CORDON SANITAIRE PVV (MELD U GRATIS AAN!)

UPDATE: RUIM 1500 AANMELDINGEN!!!

* LEES AANGIFTEMODEL & MELD U AAN VOOR DE COLLECTIEVE AANGIFTE! (KLIK HIER)

Beste Nederlanders,

De Nationale Bond voor Overheidszaken heeft geconstateerd dat de Fair-Play beginsel van de Nederlandse democratie ernstig is ondermijnd, door het plegen van een Cordon Sanitaire op een democratisch gekozen partij (PVV). Hiermee zijn de kiezers onder dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleidt met list & bedrog om een andere stemkeuze te moeten maken. Wij hebben al verklaringen van kiezers die beweren hun stemgedrag te hebben aangepast vanwege het Cordon Sanitaire. De peilingen zijn overduidelijk nadelig uitgevallen voor de PVV na het uitroepen van het Cordon Sanitaire.

De VVD is de laatste 5 jaar uitgeroepen tot de politieke partij met de meeste integriteitsovertredingen. De afgelopen jaren zijn er vele doofpotten door de VVD gecreëerd en zijn er zelfs sinds 2008 al 21 VVD-er gerechtelijk veroordeeld. “Vreemd genoeg” wordt de VVD vanwege zijn onbetrouwbaarheid niet uitgesloten door andere politieke partijen en kiezers? Het Ministerie van Veiligheid & Justitie valt onder de verantwoording van de VVD en héél toevallig is er tijdens de flyercampagne een veiligheidslek bij Geert Wilders, waardoor hij als “meest bedreigde man van Nederland” beroofd werd van zijn laatste beperkte vrijheid om een eerlijk campagne te kunnen voeren. De VVD is zelfs bereid om de grootste politieke rel uit de Nederlandse geschiedenis met Turkije te creëren.

Het kan bijna geen toeval zijn dat de PVV in de 2 maanden dat er een Cordon Sanitaire, een veiligheidslek en de Turkije rel zijn plaatsgevonden, van 35 zetels naar 20 zetels is gezakt. Zie valse strategie Rutte/VVD: http://nos.nl/artikel/2163385-populistische-revolutie-bleef-uit-strategie-rutte-gamechanger.html

De VVD heeft in samenwerking met NPO2 bewust – tot na de verkiezingen –  een zwaar beladen documentaire uitgesteld over terugkerende loslopende jihadisten, waaruit blijkt dat de Nederlandse burgers ernstig gevaar lopen, zo wordt de kiezers belangrijke informatie onthouden tijdens de verkiezingen en bewust in gevaar gebracht.
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/10/als-de-omroep-een-zwaar-beladen-film-tot-na-de-verkiezingen-uitstelt-6642623-a1545579

Rutte heeft ook opzettelijk de geheime Turkijedeal verzwegen om jaarlijks 250.000 extra vluchtelingen naar de EU te halen, deze belangrijke informatie was van essentieel belang voor het stemgedrag tijdens de verkiezingen 2017. http://politiek.tpo.nl/2017/03/13/rutte-en-merkel-deden-turkije-geheime-toezeggingen-eu-turkije-vluchtelingendeal/

Alle KvK ingeschreven politieke verenigingen die deel uitmaken van de Nederlandse democratiestelsel, dienen de democratie te respecteren en na te leven. Het plegen van een Cordon Sanitaire, is namelijk verboden in een democratisch stelstel en dienen de verkiezingen 2017 dus ongeldig verklaard te worden wegens dwang, bedreiging, belangenverstrengeling, misleiding met list en bedrog. Nergens in de wet staat dat het mogelijk is om democratische partijen uit te sluiten, artikel 1 v/d Grondwet bepaald zelfs dat allen die zich in Nederland bevinden gelijke rechten dient te krijgen.

Nu het kabinet demissionair is, zal de Nationale Bond voor Overheidszaken 30 maart a.s. een collectieve aangifte indienen tegen de politieke partijen Democraten ’66, Volkspartij voor Vrijheid & Democratie en Christen-Democratisch Appél vanwege naamsmisleiding. Wanneer een bedrijf of vereniging zich inschrijft bij de KvK mag de bedrijf- & verenigingsnaam niet misleidend zijn. VVD, CDA en D’66 negeren democratische referendum uitslagen, weigeren een eerlijke democratische volksraadpleging (Nexit) te bieden aan het volk en sluiten andere democratisch gekozen partijen uit, voor eigen machtsbelang.

Tevens zal de Nationale Bond voor Overheidszaken een collectieve aangifte indienen tegen H. Spekman/L. Asscher (PVDA), M. Rutte/H. Zijlstra (VVD), A. Pechtold (D’66), J. Klaver (GroenLinks) en S. Buma (CDA), vanwege het Cordon Sanitaire en het plegen van een aantal strafbare feiten.

Door het uitsluiten van minimaal 1,5 miljoen ongeruste burgers, wordt de grootste vorm van discriminatie gepleegd. Nederlandse burgers die zich oprecht zorgen maken over de zorg, ouderenopvang, veiligheid, behoudt van de Nederlandse cultuur. Deze Nederlandse burgers worden met smaad en laster valselijk uitgemaakt als verkeerde populisten & racisten.

WIJ WILLEN MET ZOVEEL MOGELIJK BURGERS AANGIFTE DOEN, DUS MELD U S.V.P. GRATIS AAN!!! Zodat we als collectief het schandalige ondemocratische wanbeleid en illegale kartelvorming van de afgelopen verkiezingen volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten.

* LEES AANGIFTEMODEL & MELD U AAN VOOR DE COLLECTIEVE AANGIFTE! (KLIK HIER)

Een boodschap aan diegene die op de VVD steunde/stemde, het is namelijk bij wet verboden om een criminele organisatie te ondersteunen (stemmen, financieren) of bij aan te sluiten (lidmaatschap)!

* Verdiep u maar eens goed in de schandelijst van de VVD? (KLIK HIER)

Tot slot! De gevestigde partijenkartel kan wel met een Cordon Sanitaire de burgers zijn stemrecht ontnemen en democratisch gekozen politieke partijen uitsluiten… Maar de jaren van maatschappelijke onvrede zal daar niet mee verdwijnen en vrezen wij dat de maatschappelijke onvrede juist alleen maar zal verergeren.

* TEKEN S.V.P. OOK DE PETITIE: WIJ WILLEN EEN DIGITALE (HER)STEMMING?(KLIK HIER)

Met vriendelijke groet,

Nationale Bond voor Overheidszaken

Website:

http://www.bondoverheidszaken.nl/

www.act4justice.org

http://www.eutribunal.com/

Facebook:

www.facebook.com/BondOverheidszaken.NE

www.facebook.com/Act4Justice

www.facebook.com/EUTribunal

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on COLLECTIEVE AANGIFTE TEGEN: CORDON SANITAIRE PVV (MELD U GRATIS AAN!)

 1. Even advocaat van de duivel spelen:

  “Alle KvK ingeschreven politieke verenigingen die deel uitmaken van de Nederlandse democratiestelsel, dienen de democratie te respecteren en na te leven. Het plegen van een Cordon Sanitaire, is namelijk verboden in een democratisch stelstel”

  Oh ja ?
  Waar staat dat dan ?
  Nergens.

  “Nergens in de wet staat dat het mogelijk is om democratische partijen uit te sluiten,”

  Er staat ook niet dat het verboden is en het kan gewoon.

  Geen valide argument dit.

  “Door het uitsluiten van minimaal 1,5 miljoen ongeruste burgers, wordt de grootste vorm van discriminatie gepleegd.’

  Wat een kul, er zijn altijd partijen die niet deelnemen aan een coalitie.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 21, 2017 om 23:26 //

  You aint seen nothing yet, vanavond was bij WNL Syp Winia te zien, hij ging oa. even op bezoek bij de Wiardi Beckmanstichting de “denktank” van de PvdA en daar zit dus gewoon de een of andere linkse academicus een pleidooi te houden voor een kiezersexamen omdat “anders het risico bestaat dat het populisme aan de macht komt”. Kortom je mag wel stemmen maar uitsluitend als u dat niet doet op een populistische partij, verder werd populisme door hem gelijk gesteld met fascisme. Het mag dan een denktank zijn je vraagt je toch af wat voor idiote studierichting zo’n kwast gevolgd heeft. Waar haalt zo’n arrogante kwal het gore lef vandaan. De PvdA was ooit een arbeiderspartij maar dezelfde arbeider wordt nu weggezet als zijnde laagopgeleid en daardoor niet stemgerechtigd, les 1 in hoe spuw ik mijn achterban recht in de smoel.

  Liked by 1 persoon

 3. Terugkijken wat Tijl hierboven noemt, kan hier:

  http://wnl.tv/gemist/wnl-opiniemakers-201703212020/

  Like

 4. HetZalWelWeer // maart 22, 2017 om 12:04 //

  Buiten wat Fubar al aangegeven heeft, kan ik nog wat aanvullen:

  (citaat:)
  “De VVD is zelfs bereid om de grootste politieke rel uit de Nederlandse geschiedenis met Turkije te creëren.”

  Hier sta ik niet achter, erdolf is zelf met ontoelaatbare toestanden gekomem.

  Verder mis ik een punt waar het nu juist over zou moeten gaan.
  DENK heeft met ronselen en het kopen van stembiljetten, stemmen binnengehaald.

  Artikels zullen wel te vinden zijn 😉

  Like

 5. Bam Pietbergen // maart 22, 2017 om 16:46 //

  TEKEN S.V.P. OOK DE PETITIE: WIJ WILLEN EEN DIGITALE (HER)STEMMING?(KLIK HIER)

  Waarom DIGITAAL???

  Wij Vertrouwen Stemcomputers Niet

  wijvertrouwenstemcomputersniet.nl

  Like

 6. Rebecca // maart 23, 2017 om 16:00 //

  Op het Malieveld in Den Haag wordt zaterdag een demonstratie georganiseerd tegen de uitsluiting van de PVV in een nieuw kabinet.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27863700/__Protest_tegen_uitsluiting_PVV__.html

  Like

 7. R Hulleman // maart 25, 2017 om 04:00 //

  Ik wil nog steeds benadrukken dat 14 dagen voor de verkiezingen men al aankondigde dat de VVD de grootste zou worden op tv .NPO
  Is dat Democratie nee dat is net wat Erdogan nu in Turkije doet anderen uitsluiten op zij zetten of uitschakelen .Rutte zet ze nog net niet vast of pakt ze op.De gemiddelde Nederlander mag niet meer mee tellen in Nerderland .
  Ook speelt hier macht de boventoon in ons land .Dit is zo fout wat nu gaande is .Op een gegeven moment gaan we een verdeeldheid creëren in NL tussen bevolking en dan wat dan .We streven dan af op hele grote problemen als mensen tegen over elkaar komen te staan.Willen we dat, Men mag hopen van niet.

  Like

 8. polderboy // maart 26, 2017 om 14:29 //

  Tijl Uylenspiegel 23:26
  Ik kijk nog even naar die Denktank, de Wiardi Beckmanstichting, maar ze krijgen 595.000 subsidie van Binnenlandse Zaken, en hebben 668.000 uitgaven. Het is gewoon een overheidsorgaan, die met wat blaadjes uitgeven zelf ook wat verdient en het gaatje in de begroting aanvult:
  http://www.wbs.nl/system/files/wbs_jaarverslag_2015_-_def.pdf

  Die flapdrol is dus helemaal geen linkse academicus die zevert over een examen voor kiezers, maar een enge staatstrol, die woest is vanwege ongehoorzaamheid van kiezers, en daarom wil de NSBer helemaal Orwell gaan.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Carols World

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s