Nieuw

Acht Afghanen, een groepsverkrachting, en achtenveertig spermavlekken

Kill Em All Let God Sort Em Out Patch | Embroidered Patches

48 spermavlekken na groepsverkrachting van 8 Afghaanse vluchtelingen

De Zweedse moeder van twee kinderen werd door acht Afghanen met veel gelach en blij geschreeuw groepsverkracht in een vluchtelingencentrum in Mariannelund. De vrouw was na deze vreselijke gebeurtenis bijna apathisch en heeft nog steeds het gevoel, wat volgens haar, lijkt alsof er iets in haar onderlichaam gepropt is. Vandaag presenteerde de officier van justitie het zogenoemde ‘spermabewijs’ in de zaak tegen de acht Afghanen op basis van DNA-onderzoek, waar meerderen hun vreselijke misdaad tegen de vrouw verdedigden.

– Ze is een hoer, zegt de Zweedse immigratiedienst tolk Bahaduri Rafi, 25, die een van de aangeklaagden is.

Verleden jaar december werd de Zweedse jonge vrouw in het vluchtelingencentrum in Mariannelund door zes eenzaam komende vluchtelingenkinderen uit Afghanistan voor meerdere uren verkracht, met behulp van een 33-jarige vader van 4 kinderen en een 25-jarige, beide ook uit Afghanistan.

Tijdens de rechtszaak heeft de vrouw verteld dat de vluchtelingen haar na overleg gelijktijdig aanvielen en dat alle vluchtingen aan de groepsverkrachting hebben deelgenomen. Volgens een getuige hebben de vluchtelingen vooraf verklaard dat ze “een meisje gaan halen om te neuken”, en terwijl de verkrachting gaande was lachten de mannen en klapten in hun handen.

Werd apathisch aangetroffen

De Zweedse moeder van twee kinderen heeft tijdens de ondervraging van de politie verklaard hoe ze zich vergeefs probeerde vrij te vechten van de Afghanen die haar tegelijk vaginaal, anaal en oraal verkrachtten.

– Het is vreselijk als ze overal gelijktijdig bezig zijn, verklaarde de vrouw tijdens de rechtszaak.

Toen de Zweeds jonge vrouw uiteindelijk in een bloedige toestand in het vluchtelingencentrum door de politie werd aangetroffen was ze in een apathische toestand. Ze had teveel pijn om te zitten, en had ook een zere keel, en pijn in haar vagina en anus. De vrouw was zodanig geestelijk en lichamelijk ernstig verwond dat ze vier weken in een ziekenhuis in Vastervik behandeld moest worden.

De aanklager Gunnar Brodin vertelde in zijn sluitproces dat de forensische recherche 48 spermavlekken heeft gevonden in het appartement van het vluchtelingencentrum waar de groepsverkrachting heeft plaatsgevonden. In de rectum en diep in het spijsverteringskanaal van het slachtoffer is er sperma gevonden van minstens vier van de verdachten. Uit het DNA-onderzoek blijkt dat acht verschillende mannen aan deze groepsverkrachting verbonden zijn.

Naast de sadistische groepsverkrachting toegebracht door de Afghaanse vluchtelingen heeft het slachtoffer nog steeds last van verstopte luchtwegen.

“Ze is een hoer”

Een van de verdachten, de 25-jarige Afghaanse Rafi Bahaduri, is al eerder veroordeeld voor verkrachting, en is al regelmatig verschenen als verdachte in andere verkrachtingszaken, verkondigt dat de Zweedse vrouw heeft gekregen wat ze verdiend heeft.

– Ze is een hoer. Ik wist dat dit zou gebeuren. Ze wilde dit, verklaarde hij aan de politie toen hij werd gearresteerd.

Rafi Bahaduri, is ondanks zijn uitgebreide strafblad, werkzaam bij de Zweedse immigratiedienst als tolk.

Het slachtoffer van de Afghaanse groepsverkrachting, de jonge Zweedse moeder van twee kinderen, voelde zich tijdens de rechtszaak herhaaldelijk zo misselijk dat ze de rechtszaal moest verlaten om te kotsen.

Bron:

http://kriminellt.com/8-afghaner-gruppvaldtakt/

Doe mee met 7.628 andere volgers

About Rommel (2605 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Acht Afghanen, een groepsverkrachting, en achtenveertig spermavlekken

 1. JackvanderVeen // maart 21, 2017 om 06:37 //

  The untouchebles!!!!! Normaal verwacht men dat daar ooit een einde aan zal komen, maar ja Zweden!
  Deze vrouw zal het beslist verdiend hebben, want …………?
  Doch had men die teringlijders c.q. straatjoekels in hun thuisland reeds gehangen, dan was deze vrouw deze praktijken bepaard gebleven.

  Like

 2. Duchesne // maart 21, 2017 om 08:16 //

  De title van dit verhaal zegt het helemaal, kill ‘m all.

  Like

 3. Blijft natuurlijk de vraag waarop deze moeder heeft gestemd bij de verkiezingen EN wat ze überhaupt in een AZC te zoeken heeft.

  Deze vragen kunnen natuurlijk niet wegnemen dat die parasieten met hun poten (en de rest) van haar moeten afblijven.
  In dit geval echter, zou er sprake kunnen zijn van enige mate van eigen schuld, zij het met een heel grote omweg beredeneerd. Heeft ze op een regeringspartije gestemd en niet op Zweedse Democraten? Werkt ze in het AZC omdat ze gutmensch is en … een gewaarschuwd mens telt toch voor twee, dus ze had dit dan kunnen verwachten. Of, erger nog, was ze op bezoek bij deze parasieten?
  Vragen, vragen, vragen.

  Like

 4. JooJootje // maart 21, 2017 om 13:48 //

  Nou duidelijk allemaal die worden vrijgesproken want Zweden heeft geen probleem met buitenlanders.

  Like

 5. Duchesne // maart 23, 2017 om 12:02 //

  Hebben die verkrachte vrouwen in Zweden geen famillie die op strafexpeditie gaat? Rechtbanken zijn er ter handhaving van de regels van de overheid, niet om een slachtoffer recht te doen. Een straf die word opgelegd is niet een maatregel om de dader te laten voelen wat het slachtoffer doormaakt maar een tolheffing voor het opheffen van de hand tegen de overheid.

  Dat is waarom vrouwe justitia een blinddoek heeft, omdat zonder te zien men al een oordeel heeft afgewogen.

  Vrouwe justitia zou een beeld van een vrouw moeten zijn met een zwaard in de ene hand en een beschermende mantel in de andere recht doet aan onrechtvaardige zaken, gebaseerd op de situatie op dat moment met zicht op slachtoffer en dader en zicht op de schade die is aangericht. Om die reden of beter gesteld om het ontbreken van gerechtigheid in het rechtssysteem is het logisch als de burger zelf het recht in eigen hand neemt. De overheid noemt dat crimineel maar in de zakenwereld zou het concurrentie heten waarbij men de strijd aangaat met een kartel dat het monopolie op oordelen heeft toegeeigend….

  voer voor een artikel…..

  Like

 6. Maar…maar… volgens de nrc is er in Zweden helemaal niks aan de hand hoor, allemaal overdreven verhalen, en als de zeiksteen van de geest dat zegt, dan moet dat toch wel waar zijn?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: