Nieuw

Na Ahmet Koç wil ook Abou Jahjah pro-migratiepartij oprichten

Dyab Abou Jahjah wil in 2018 naar de gemeenteraadsverkiezingen met een pro-migratiepartij, net zoals de voormalige sp.a-mandataris Ahmet Koç, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Abou Jahjah wil zich in de eerste plaats focussen op Brussel.

Dyab Abou Jahjah wil in 2018 naar de gemeenteraadsverkiezingen met een pro-migratiepartij, net zoals de voormalige sp.a-mandataris Ahmet Koç, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Beiden spiegelen zich aan het succes van DENK, dat in Nederland drie zetels binnenhaalde bij de verkiezingen. Abou Jahjah wil zich in de eerste plaats focussen op Brussel.

De voormalige sp.a’er Ahmet Koç kondigde zaterdag in De Morgen aan een pro-migratiepartij te willen starten met het oog op de verkiezingen in 2018. Ook Abou Jahjah, voorman van Movement X, zegt nu plannen in die richting te hebben. Beiden zijn ze geïnspireerd door DENK, een pro-migratiepartij die in Nederland voor de eerste keer deelnam aan de verkiezingen en meteen drie zetels wegkaapte.

In een opiniestuk op Knack.be zei Abou Jahjah gisteren nog dat een partij als DENK bij ons niet zoveel succes zou hebben. Op landelijk niveau is vooral het halen van de kiesdrempel van 5 procent een zware opgave – DENK haalde amper 2 procent, maar in Nederland is er dan weer geen kiesdrempel. Daarom wil Abou Jahjah…

verderlezen>>
knack
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 935 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Na Ahmet Koç wil ook Abou Jahjah pro-migratiepartij oprichten

 1. dickrotterdam // maart 20, 2017 om 14:35 //

  Stap voor stap wordt de onderwerping van het Westen / de ONGELOVIGEN gestalte gegeven en door de collaboratie met de extreem-linkse landverraders verloopt de JIHAD /3 e wereldoorlog zeer voorspoedig en is er bijna geen of weinig TEGENSTAND !!!👿👿

  Liked by 1 persoon

 2. Daarom broodnodige sites als zeepertje.com en fenixx.org of ejBron of VerenOfLood.nu en Opiniez enzovoorts…

  We speak from the heart (and the facts)

  Like

 3. Jah jah, een immigratiepartij voor mohammedanen en daaraan gekoppeld een emigratiepartij voor Belgen zeker:

  Liked by 1 persoon

 4. Deze meervoudig veroordeelde antisemiet en haatzaaier had al lang uit het kiesrecht moeten worden gezet.
  Hopelijk kopt ie binnenkort een stukje gloeiend lood met zijn smerige fascistische harses.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s