Nieuw

Kudde laffe moslims mishandelt jong Deens stel in restaurant omdat ze pizza met ham eten

De Deense politie is op zoek naar een kudde laffe moslims die met zijn allen een jong stel ernstig hebben mishandelt aangezien deze pizza met ham aan het eten waren. De vrouw werd hard tegen de zijkant van haar hoofd geslagen en loopt nu kans op permanente schade aan haar gehoor.

Zaterdagavond werd een jong stel aangevallen door maximaal vijf personen “van andere etnische afkomst” in Silkeborg kopte het Deense BT.

De aanval vond plaats bij een pizza restaurant in Silkeborg, waar een 24-jarige vrouw samen met haar vriend gezellig pizza zaten te eten.

Een van de lafbekken pakte een punt van de pizza weg bij de vrouw en hij gooide deze op de grond. Hierop volgde een handgemeen en de moslim lafbek kreeg direct hulp van zijn mede lafbekken die gelijk aanvielen en middels een aantal klappen, stoten en trappen de ongelijke strijd snel wilde beslechten.

Midtjyllands Avis melde dat het jonge stel door de lafbekken werd gevraagd of er varkensvlees op hun pizza zat. Niet bedacht op wat ging volgen werd deze vraag met een simpel ja beantwoord. Dit was kennelijk voldoende voor de kudde moslims om los te gaan op het jonge Deense stel.

“Plotseling kwam er een jonge man van andere etnische afkomst naar de vrouw toesnellen en hij sloeg haar kei hard tegen de zijkant van haar hoofd. Hierdoor liep ze ernstige gehoorschade op aan één oor. Op dit moment weten we niet of het een blijvende gehoorschade tot gevolg heeft Hij neemt de vrouw dan in een soort van wurggreep om haar toe te schreeuwen dat ze nooit van der leven nog eens varkensvlees op haar pizza moet durven te eten”, schrijft de moeder van de jonge man in een bericht op Facebook dat door de krant werd opgemerkt.

De politie van Midden en West Jutland beschrijft de hoofd dader als ongeveer 175 cm lang en met een andere etnische afkomst dan de Deense. Hij droeg donkere kleding. De politie is ook op zoek naar vier andere personen die hebben deelgenomen aan deze zware mishandeling en laffe aanval. Kort gesteld zijn ze dus gewoon weer eens opzoek naar een kudde onaangepaste laffe moslims.

Politiecommissaris Bent Riber Nielsen bevestigt dat de dader over de rode ging door het varkensvlees op de pizza, maar hij geeft verder geen commentaar.

Vrije vertaling door Bolo

Origineel artikel geplaatst op Speisa

Bron: BT en Midtjyllands Avis

 

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Kudde laffe moslims mishandelt jong Deens stel in restaurant omdat ze pizza met ham eten

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 21, 2017 om 01:19 //

  Ik snap dus totaal niet wat mensen daartoe aanzet. Dat jij nou toevallig een ‘geloof’ aanhangt dat het verbied wil toch nog niet zeggen dat je het een ander dan dwingend oplegt? Joden eten ook geen varkensvlees of paling maar die maken daar toch ook geen heisa om? Doe zelf wat je goeddunkt maar gun dat ook een ander!

  Like

 2. skeeter // maart 21, 2017 om 01:19 //

  Vraag me af als je zon kutlim een vork in zijn donder steekt of dat de rest van die laffe meute nog het lef heeft om trammelant ter veroorzaken.

  Like

 3. dennisje // maart 21, 2017 om 01:41 //

  dit laffe klote nooit tevreden volk,komt er hier ook weer aan.speciaal voor de linkse engbekken mocht er iets maar dan ook iets met mijn gezin gebeuren zoek ik die rutte op vuile landverrader.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 21, 2017 om 02:18 //

  Het punt is vaak skeeter dat een mens overrompelt is, achteraf denk je dan had ik maar dit of had maar dat, maar op het moment ben je te verbluft om te doen wat je zou moeten doen. Bij een ruzie die langzaam oploopt ligt dat anders.

  Like

 5. JackvanderVeen // maart 21, 2017 om 07:12 //

  Skeeter, wanneer men zo’n zwarte of getinte kutzak echt geweld aandoet, gaat hij gillen als een gewond varken, maardat geluid is nog niet het ergste.
  Men wordt gestraft alsof men een goede gemold heeft met eigen schuld. Want zwart/getint is immer onschuldig.
  Het zijn gewoon kutmongolen.

  Like

 6. Weer zo’n voorbeeld van onwetendheid over de islam.
  Bij het zien van die gasten en de vraag “of er varkensvlees op de pizza zit” hadden
  de alarmbellen moeten rinkelen bij het Deense stel.

  Like

 7. ….”of er ham op de pizza zit”, want afkomstig van varken.

  Like

 8. Een belangrijk gegeven is dat je in zo’n situatie slechts 2 seconden de tijd hebt om te beoordelen of iemand je lens gaat slaan of dat je veilig bent.
  Bevries je in zo’n situatie, wat zeer vaak gebeurd, dan ben je aan de wolven overgeleverd.
  Je kunt hierop trainen maar dat gaat niet vanzelf.

  Like

 9. Nee, er zit bezoedeld Geitenvlees in mijn pizzah

  Like

 10. We hebben er beeld bij:

  Liked by 1 persoon

 11. Greengo // maart 22, 2017 om 15:12 //

  ‘The chaos and bloodshed in the Muslim world, even in the most moderate of Muslim nations, such as Turkey, is between Muslims who want to enforce Islamic sharia law, totally and upon everyone by a theocratic government, and those who want less sharia by installing military rule. The West does not understand that the only form of government that can stand up to a totalitarian Islamic theocracy is a military one and no other. Who could imagine that a military junta could be considered the only savior from Islamic tyrannies that require everyone to live totally, 100%, under the laws of sharia?’
  https://www.gatestoneinstitute.org/10036/messages-to-muslim-world

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: