Nieuw

Katholiek onderwijs wil start van schooljaar uitstellen wegens Offerfeest

Onderwijs, Het katholiek onderwijs vraagt aan onderwijsminister Hilde Crevits (CD&V) of het schooljaar niet beter op 4 september begint, omdat het islamitische Offerfeest dit jaar op 1 september valt. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag. Crevits is niet van plan om op de vraag in te gaan. Het gemeenschapsonderwijs (GO!) vraagt voor de start van het komende schooljaar één afspraak voor alle schoolverstrekkers of netten.

Het Offerfeest is een officiële feestdag voor moslims, waarvoor de kinderen thuis mogen blijven. Scholen in de grote steden vrezen daardoor een massale afwezigheid op de eerste schooldag, die belangrijk is om een goede start te mogen maken. De koepel van de katholieke scholen heeft daarom gevraagd om het schooljaar later te laten beginnen. Ook het Gemeenschapsonderwijs vindt het zinvol om met alle onderwijsnetten samen een initiatief te nemen. Dit voor de duidelijkheid. Topvrouw Raymonda Verdyck zit vandaag met de minister samen om de kwestie te bespreken.

Lieven Boeve, directeur-generaal van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, tempert een aantal krantenkoppen van vanochtend. “Katholiek Onderwijs Vlaanderen heeft geen algemene vraag voor uitstel van de start van het schooljaar gesteld. De vraag van een aantal schooldirecteurs met een grote moslimpopulatie hebben we doorgegeven aan de minister van Onderwijs…

leesverder>>
hln
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

7 Comments on Katholiek onderwijs wil start van schooljaar uitstellen wegens Offerfeest

 1. Beste Nezy Mets en anderen. Gelieve u/jullie een geautoriseerde Koran aan te schaffen in een Islamitische winkel en lees hem van begin tot einde. Heb ik gedaan. Ik laat het commentaar aan u/jullie.

  Like

 2. Een walgelijk soort volksvermaak. Verder geen commentaar!

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // maart 20, 2017 om 13:55 //

  van al die achterlijke feesten vind dat we mee moeten doen met offer feest.
  Een paar biljoen offers houdt je even bezig maar dan heb je wel schoon schip.

  Like

 4. Enne, wat is de boodschap dan?

  Like

 5. JackvanderVeen // maart 20, 2017 om 15:44 //

  Het vrijaf geven op dit moment zie ik als logisch, doch dat de aarde tijdens deze dagen extra rood kleurt, omdat men meent met een dom argument, dat volgens de koran en ook gerelateerde geschriften niets met de islam zelve heeft te maken, maar eraan is toegevoegd, vind ik weer iets heel anders.
  Lijkt meerI.S.I.S. maar dan losgelaten op dieren.

  Like

 6. Het is niet logisch om vrijaf te geven omdat je meegaat in de steeds verdergaande eisen van allerlei uitzonderingen vanwege een stenen tijdperk doctrine waarvan alle normen en waarden haaks staan op ons vrije Westen.
  En rituele slacht of het te mogen eten vlees staat wel degelijk beschreven in de islamitische literatuur maar het is geen dwang wanneer het onmogelijk is voor de mohammedaan, bijvoorbeeld omwille van lokale wetten…

  Leest u vooral zelf eens een Koran en Sira/Hadith en Reliance of Traveler bijvoorbeeld, Zeepertje heeft dat alles bestudeerd…

  Like

 7. Ook in Amsterdam:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s