Nieuw

Trump is duidelijk over immigratie: Immigratie is een privilege en geen recht !

Na het fake news van de leugenmedia dat Trump zou geweigerd hebben om Merkel een hand te geven, komt de aap vanzelfsprekend uit de mouw. Trump gaf Stasi-Merkel een formidabel lesje in democratie!

Bovenstaand filmpje zal je op de hersenspoelende leugentelevisie nooit zien! Zie hier de politiek incorrecte link naar het échte nieuws! De europese oligarchen waaronder de ex kleffe dweil Van Rompuy, Kapo Schulz, Stasi-Merkel, Pinnokio Verhofstadt en vele andere dictatoriale potentaten kunnen het vergeten. Met de VS wordt onder Trump niet meer gelachen! Het rijk van de door de Arabische golfstaten gesponsorde bruine schriftvervalsende moslimbroeder Obama is passé. Zijn acht jaar islamofiel bewind was niet meer dan een islamitische hikbui in de wereldgeschiedenis.

Door: Gaius

Nageltjes >>

Doe mee met 8.231 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6490 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: