Nieuw

Theo Hiddema bij Harry Mens

Vanaf 3.10 komt ook de marxistische, veganistische, activiste Anne Fleur nog even aan de orde. De Groenlinks fractiemedewerker die Geert Wilders wilde stenigen en voorzitter van een stembureau was en aankondigde niet objectief te zullen zijn.

 

Doe mee met 8.273 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6856 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Theo Hiddema bij Harry Mens

 1. Erdogan en zijn geheime dienst van Hakan Fidan heeft met zijn 5e kolonne in Nederland (en Duitsland) de agitatie en provocatie maanden voorbereidt om precies in Nederland een week voor de verkiezingen op 15 maart te laten ontploffen … tegen zijn grootste vijand Geert Wilders omdat Wilders de felste afwijzende reactie zou opleveren die Erdogan in zijn Turkse media zou gebruiken pro dictator Erdgan meer grondwettelijke macht referendum.

  Millî İstihbarat Teşkilâtı
  De MİT mag met de toestemming van de president buiten Turkije opereren en desnoods ingrijpen.

  Rutte is ondanks zijn aanvankelijke lakse en later veraderlijke opstelling vanwege de geheime deal van Rutte en Merkel met Erdogan over toelaten 250.000 Syriers PER JAAR!!! en vanwege de valselijk ontlastende oproep van Rutte aan Erdogan om diens provocaties pas na de verkiezingen te doen waarmee Rutte die in zijn Stockholm syndroom door Erdogan wordt gechanteerd echter de facto Erdogans dictatuur legitimeert … uiteindelijk in zijn (Rutte) electorale voordeel gedraaid.

  Het is nog niet duidelijk of de PVV uitslag tegenviel omdat de PVV in de peilingen nu 30 of in werkelijkheid slechts 20 zetels stond (zoals Harry Mens die Theo Hiddema en Thierry Baudet promoot als troetel Wilderianen en die van PvdA geheim agent Hero Brinkman al in december 2011 hoorde dat Brinkman op een voor de PVV meest schadelijk moment uit de PVV zou stappen hetgeen midden in het Catshuis beraad ook daadwerkeljk gebeurde – voorspelde).

  Bij 20 heeft Rutte media en Erdogan de PVV achterban die dachten dat het 30 zetels was in de behoudende inactieve modus gehouden om deze nummer 1 overwinning in takt te houden terwijl het in werkelijkheid 20 zetels waren en er juist publiekelijk agressieve campagne gevoerd had moeten worden.
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2016/09/14/beantwoording-kamervragen-over-activiteiten-turkse-geheime-dienst-in-nederland

  Liked by 1 persoon

 2. We hadden het trouwens al eens eerder over Anne Fleur
  https://fenixx.org/2016/07/20/eigen-volk-eeuh-fruit-eerst/

  Like

 3. Gerrit Tienkamp // maart 20, 2017 om 06:04 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: