Nieuw

Ross Kemp Extreme World – Mongolia HD (Documentary)

h/t ‘ trebor2110 ‘

Doe mee met 8.231 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Ross Kemp Extreme World – Mongolia HD (Documentary)

 1. Duchesne // maart 19, 2017 om 16:48 //

  Verbazend, het hakenkruis als enig houvast om nog een eigen identiteit te hebben, als symbool voor eenheid. Ooit het symbool voor geluk en leven is het nu het symbool voor de laatste hoop, en ik begrijp ook nog waarom die mensen dat doen.
  Mogelijk is het straks ook ons enige symbool van hoop, de enige verbinding tussen blank in de strijd tegen moslims…ergens hebben wij als volk en als soort iets nodig om onszelf te verdedigen, iets wat de ster van David is voor Israel en Marianne voor de Fransen…en die leeuw is een hoop onzin want die leeft hier niet eens. David de kabouter was meer realistisch voor Nederland…..net als de schutspatroon van de VVD Judas Iskariot is, met zijn zilverlingen symbool voor verraad.

  mensen hebben een vlag nodig om onder samen te komen, een symbool om elkaar te herkennen en zich niet alleen te voelen. Vanaf de meest primitieve stam tot de meest gesofisticeerde groep, een symbool van herkenbaarheid is noodzaak voor de mens. De meeuw van de PVV is net zo nodig voor identiteit als een rotte tomaat of een roos voor links, als een zwarte piet aan de leiband voor groen links…

  Dat de swastika in Mongolie zo word gedragen is niet eens vreemd, het is met de Triskell van Bretagne de oudst bekende symbolen van de mens. misschein waren dieren afbeeldingen eerder, maar goed, dat is verleden tijd.

  Symbolen, ze zeggen veel en maken een statement zonder woorden. Het kruis van leven heeft onbewust bij veel mensen nog steeds een positieve plaats, ondanks het gebruik in 1933-1945….en zelfs daarover is veel discussie mogelijk, over goed en fout en wie en wat. Het is vaak de pot die de ketel verwijt, en de overwinnaar schrijft de geschiedenis. Wat is echt en wat is leugen, de grootste misdaad van de mens is geschiedvervalsing, want daarmee maak je nog slachtoffers vele generaties na het einde van het eigenlijke conflict.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: