Nieuw

PVV populair in Noord Brabant en wil bij gemeenteraadsverkiezingen in 2018 meedoen in zoveel mogelijk Brabantse gemeenten

Welke gemeenten moet nog bekeken worden volgens Alexander van Hattem, statenlid voor de PVV in Noord-Brabant. Eerst opzoek naar de juiste kandidaten en dan een lijst samenstellen is uiteraard het enige juiste pad om in deze te bewandelen.

De Partij Voor de Vrijheid haalde in Noord Brabant 224 duizend stemmen binnen, helaas niet de grootste in het deel van Brabant waar ik woon aangezien wij hier onder de rook van Nijmegen en juist boven SP broeinest Boxmeer kennelijk zoveel slechte antisemitische SP invloed inademen dat Roemer hier samen met de vvd mag knokken om de eerste plaatst. SP broeinest en veel VVD invloed? Nee ik weet niet of er hier ook vooraf ingevulde stembiljetten na afloop zijn toegevoegd en stembiljetten met een PVV voorkeur door de versnipperaar zijn geteld.

De PVV gaat bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen in 2018 meedoen in zoveel mogelijk gemeenten en heeft hier uiteraard veel mensen voor nodig aangezien de partij van Geert, Fleur en nog 18 andere tweede kamer leden inmiddels wel de tweede partij van Nederland is geworden en verder wil groeien tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Wellicht om zelf mee te mogen tellen uiterlijk 2021 en hopelijk eerder wanneer er wederom tweede kamer verkiezingen zijn. Aanmelden kan door een motivatiebrief en uw cv te sturen naar pvvnb.talenten@gmail.com in de hoop dat in elk geval de Brabantse gemeenten niet langer meer om de PVV heen kunnen en ze de wensen en eisen van de PVV kiezers niet langer meer kunnen negeren.

In hoeverre de Partij Voor de Vrijheid ook in andere provincies mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen is mij niet bekend, heb enkel de gegevens uit Brabant gekregen maar wanneer ik onderstaande lees dan kan Limburg in elk geval toch niet achterblijven lijkt mij.

Des te meer ik deze uitslagen en berichten lees des te meer wantrouwen ik krijg in de uitslag van de laatste verkiezingen, zou wel weer doemdenken zijn maar helemaal gerust op het volledig eerlijk verlopen van een en ander ben ik in elk geval nog niet dus de petitie om op nieuw te mogen stemmen heb ik wel ondertekend. Opnieuw stemmen nu op een eerlijke manier zonder gemeenteraadsleden met een politiek kleurtje die stemmen kunnen vervalsen, aanvullen of wegmoffelen lijkt mij wel wenselijk. Hertellen lijkt me zinloos aangezien een eventuele stembiljet fraude dan ook niet meer aan het licht gaat komen.

 

Ik ga er eens over nadenken om me aan te melden als kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen hier in het dorp. Ben alleen wel bang voor de gevolgen. Hoe gaat mijn werkgever het vinden wanneer ik voor de PVV actief ga zijn hier? Het openlijk aangeven dat je op de PVV stemt en dat je achter deze partij staat wordt nog maar net geaccepteerd, je er actief voor inzetten is weer een stap verder. Ik ben bang dat veel mensen juist als mij met het zelfde dilemma zitten en zich om die reden niet zo snel aanmelden en dat is jammer aangezien de PVV op deze manier veel goede kandidaten gaat mislopen.

Overigens denk ik ook niet echt te passen in een gemeenteraad, lijkt me best leuk maar denk dat me collega’s van het extreem linkse bolwerk hier in de gemeente gillend de straat op vliegen wanneer ik ze tijdens een vergadering mijn eigen ongezouten mening toevertrouw.

met groet Bolo

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on PVV populair in Noord Brabant en wil bij gemeenteraadsverkiezingen in 2018 meedoen in zoveel mogelijk Brabantse gemeenten

 1. Als je een stapeltje stembiljetten van de grond afpakte,om ze open te vouwen als teller,bevreemdde het mij wel,dat ze zo keurig zaten op gevouwen en je achter elkaar de naam Rutte zag staan,net of ze niet waren open gevouwen waren geweest.Ze lagen op de grond al bij elkaar.

  Like

 2. polderboy // maart 19, 2017 om 10:12 //

  Met 20 zetels heb je natuurlijk politiek meer armslag om zaken te organiseren, en het lijkt me dat de partij volwassen begint te worden.

  Wilders, die hopelijk niet hetzelfde lot wacht als gelijkgezinden, zoals Van Gogh en Fortuyn, krijgt hopelijk de kans om de beweging zonder hem door te kunnen laten draaien, wat natuurlijk het mooiste resultaat voor hem zal zijn, dat hij heeft kunnen bereiken.

  Want ik gun Wilder van harte nog een stukje onbedreigd privé leven, zonder door het blok van zogenaamde “linkse intellectuelen” en Mekkaanse koppensnellers -een fascistoïde clan soortgelijk degenen die we ooit in West Europa onder een andere naam op gewetenloze wijze de boel hebben zien vernietigen- continue verguisd en met de dood bedreigd te worden.

  Liked by 1 persoon

 3. Voor dit falderappes hoeft een gepensioneerde wijkagent nog niet bang te zijn.
  http://regio.tpo.nl/2017/03/18/beeld-extreemlinks-demonstreert-racisme-amsterdam/

  Like

 4. excuses, fascistisch falderappes

  Like

 5. Duchesne // maart 19, 2017 om 15:02 //

  …ik ben meer benieuwd wat plan B was voor de regering als Wilders had gewonnen….en hoe het de verkozen PVV kamerleden in de prive sfeer zal vergaan want nu komt de shit dichtbij, en uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat links geen respect heeft voor niets en met plezies was mocro’s inzet om op de kraamafdeling of de kleurterschool of eender waar even uit te leggen wat veilgiheid nu echt inhoud, op het moment zelf in het hier en nu. Wat we nodig hebben is een stok achter de deur, een gevolg voor wie aan onze volksvertegenwoordigers zit. een stok met grote gevolgen, want daders vangen is enorm moeilijk.
  Food for thought : Hoe hou je volksvertegenwoordigers heel die niet door de staat worden beschwermd maar wel risico lopen?

  Het antwoord van de overheid; geweld tegen eender wie zal gestraft worden.
  De praktijk: ikke niet reed niet maar hij, nee hij die rijden die auto, wij rijden die auto niet, die auto van vriend. welke vriend ik niet weten vriend! Rechter: Euh, vrijgeproken wegens gebrek aan bewijs.

  Wat is passend als er een PPV kamerlid word aangevallen? 5 linkse kamerleden en ene VVDer op het torentje spietsen?

  Wat werkt als middel om onze verkozen kamerleden heel te houden?

  …en hoeveel kans heeft een ongewapend PVV gemeenteraadslid…..democratie is dood.

  Niet doen bolo, advies van iemand die er al is geweest. Kunnne ze jou niet pakken dan je vrouwe en kinderen, of je broers of zussen, of je moeder of oma. de gluiperds de het zijn, jou recht op vrijheid van meningsuiting verbieden ze, zowel zittende politici als gewone partijknuppels. De dag dat je een wapen mag dragen heb je een kans, tot die tijd ben je zeker als gemeenteraadslid voor de PVV vrijwild. en de politie, het zou zomaar een agent kunnen zijn die je auto in brand steekt en dan de oproep komt beantwoorden…sorry, slechte ervaring met Nederlands rechtssysteem en democratische gedachten bij anderen…

  Liked by 1 persoon

 6. JackvanderVeen // maart 19, 2017 om 20:51 //

  Nieuwe verkiezingen nodig, KIESRAAD@KIESRAAD.NL, gooi je mail eruit met bezwaar en verzoek/eis tot nieuwe verkiezingen.
  Daarbij, ik kom gaarne terug naar nederland om in de gemeenteraad plaats te nemen namens PVV.
  ÉÉN GROOT PROBLEEM voor Geert W.: ik ben moslim!

  Like

 7. Je kunt je ook aanmelden voor een collectieve aangifte tegen het uitsluiten van de PVV die de tweede partij geworden is.
  Ik en velen met mij hebben hem ingevuld. Sluitingsdatum 30 Maart.

  http://bondoverheidszaken.nl/Collectieve%20Aangiftes%20%26%20Schadeclaims/collective%20aangifte%20cordon%20sanitaire.html

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Fraude bij het tellen van de stemmen Nieuwe verkiezingen is nodig – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: