Nieuw

Fraude bij het tellen van de stemmen Nieuwe verkiezingen is nodig

Geachte bevolking. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de verkiezingen niet eerlijk zijn verlopen. Wij als burgers horen dit niet te pikken. Handtekeningen hebben we nodig om dit aan te kaarten. Help mee via sociale media, Facebook en Twitter, en deel het met iedereen zodat we dit aan kunnen pakken. Rechtvaardigheid, daar heeft de burger recht op. Dat is de reden dat ik deze petitie start,

Petitie

Wij

Wij Nederlanders hebben recht op de waarheid.

 

constateren

 • de verkiezingen zijn niet eerlijk verlopen.
 • de uitslag was al bekend terwijl we met zijn allen nog moesten stemmen. En dat is merkwaardig te noemen. Hoe konden ze de uitslag weten? Exit polls wisten de uitslag al terwijl mensen nog aan het stemmen waren.
 • Het is overduidelijk dat er fraude in het spel is.
 • Er zijn mensen die dit spelletje doorkrijgen en ben gelukkig niet de enige die dat hoor heeft. Dat peilingen en uitslag hetzelfde waren, daar klopt helemaal niks van.
 • Dit moet tot op de bodem uitgezocht worden om dit in de toekomst te voorkomen. Rechtvaardigheid, daar heeft de burger recht op.

 

en verzoeken

 • De stemmen die al gedaan zijn moeten ongeldig verklaard worden
 • Er moeten nieuwe verkiezingen komen.
 • Er moet strenger controle plaatsvinden om te voorkomen dat dit in de toekomst weer gebeurt.

Mark Rutte mogelijk winnaar door fraude? Hertelling nodig?

Puinhoop met stembiljetten: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

Filmpje en meer via eerder artikel vandaag op Fenixx

Onderteken deze petitie

 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

21 Comments on Fraude bij het tellen van de stemmen Nieuwe verkiezingen is nodig

 1. Wat een calimerogedrag toch op Fenixx. Stop met miepen Bolo, gedraag je als een vent. En ga een organisatie opzetten zodat de PVV volgend jaar in iedere plaats aan de verkiezingen voor de gemeenteraden kan meedoen. Daar heeft Wilders meer aan dan gemakzuchtige stukjestikkers vanuit de luie stoel.

  Like

 2. zit aan de ontbijttafel zo meteen bezoekjes afleggen en eind van de middag pas keertje naar de luie stoel, ja is zwaar werk. Is overigens een aangeboden petitie en geen stukje dus hoefde er niet eens veel voor te doen om het hier te kunnen plaatsen……

  Like

 3. Je hebt gewoon geen gelijk. Lees hier hoe een exit poll werkt:

  http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/hoe-betrouwbaar-een-exitpoll/

  Like

 4. Greengo // maart 19, 2017 om 13:26 //

  Ja, tegenwoordig is dat allemaal geautomatiseerd. Eitje dus, wanneer het programma er eenmaal staat. Persoonlijk ben ik best benieuwd naar die veertig gemeenten die zijn uitverkoren om een gezamenlijk presentatief profiel te kunnen geven aangaande heel Nederland. Maar dan nog zal dat heel wat werk – voor mij – opleveren om daarvan iets te bakken. In elk geval lijkt er dus een wiel te zijn uitgevonden waarmee men met een zekere nauwkeurigheid vooraf al kan vertellen hoe de uitkomst zal zijn.

  Zo zou men ook de speakers in onze elektronica kunnen omdraaien om er microfoons van te maken ..
  Zo zou men ook onze P.C.’s (staat voor persoonlijke computer) in kunnen zonder dat het ding staat aangeschakeld .. We leven in een bijzondere tijd ..

  Hoe dan ook mag ik achteraf tevreden zijn met het stemgedrag in mijn dorp en gebleken is dat er, ook hier, meer mensen wakker zijn dan ik vermoedde of waarop ik durfde te hopen.

  Like

 5. Greengo // maart 19, 2017 om 13:37 //

  ‘Leuk voor Triviant:
  Jelke Bethlehem schreef ter ere van het 50-jarig jubileum een uitgebreide uitleg over exitpolls. de exitpoll is een oer-Hollandse uitvinding. Precies vijftig jaar geleden was socioloog Marcel van Dam de allereerste die zo’n onderzoek uitvoerde.’
  https://decorrespondent.nl/6383/hoe-betrouwbaar-is-de-exitpoll/92889973462-f159f87e

  Like

 6. Dat er gefraudeerd is, is wel zeker. Alleen lastig te bewijzen. In het buitenland houden we toezicht bij het tellen. waarom geen toezichthouders uit het buitenland bij onze verkiezingen. De stemcomputer zou fraude gevoelig zijn. Het met de potlood stemmen niet. Hoe makkelijk is om een zooi vooraf ingevulde stembiljetten er tussen te proppen en dan zeggen dat de opkomst 81% was. Dit is pas te verhelpen door verplicht stemmen via DigiD of iets dergelijks. Iets wat echt waterdicht is. Tot die tijd kan er gefraudeerd worden en twee partijen hadden er baat bij dat de PVV niet de grootste zou worden. Net zoals het smerige spel van Rutte met Turkije. Binnenkort komt de officiële melding dat we ons vergist hebben en niet zo met diplomaten hadden mogen om gaan. En dan moet Nederland (helaas te laat) een wakker geschud worden.
  Of beginnen met een Nederlandse lente.

  Liked by 1 persoon

 7. HetZalWelWeer // maart 19, 2017 om 15:10 //

  @ Stef

  Knoops zal best wel wat geld gekregen hebben van de media om bs te verkondigen, de media spint er goed garen bij.

  Laat je niet gek maken door een strafrecht advocaat.
  Internationaal recht is heel wat anders en de eerste advocaat die naar de hemel gaat moet nog geboren worden.

  Ik heb er niet veel verstand van, maar het lijkt mij sterk dat medewerkers van het consultaat (welke in NL werkzaam zijn) onschendbaarheid genieten en dit afgegeven is door NL als gastland.
  De familiezaken diplomaat Kaya kan ook niet onschendbaar zijn, ze kwam illegaal onder valse voorwendselen naar NL toe, niet haar gastland dus.
  Koenders had dit al uitgelegd in een praatprogramma, volgens mij was dat in Buitenhof.

  Buiten dit om, behoort rellen niet tot de werkzaamheden van diplomaten en consultaatmedewerkers.

  Like

 8. Gewoon aan de weg blijven timmeren Bolo als een diesel gewoon blijven gaan gaat prima en de komende tijd doen we er gewoon weer een schepje bovenop .
  Je weet nooit waneer de volgende verkiezingen zijn kan snel gaan :).

  Liked by 1 persoon

 9. Like

 10. Er is geen rechtvaardigheid op deze wereld. Kijk naar de presidentsverkiezingen in Oostenrijk, de uitslag was bijna 50/50 met fraude aan de linkerzijde en na nieuwe verkiezingen is Van Der Bellen toch president. Daarbij is hoop stellen op verkiezingen naïef, Wilders zal in nieuwe verkiezingen geen absolute meerderheid behalen en dus blijft alles bij het oude. Het enige dat West-Europa kan redden van de totale ondergang is een serie staatsgrepen in de slecht bestuurde landen.

  Like

 11. JackvanderVeen // maart 19, 2017 om 20:38 //

  Schrijven jullie even als ik ook allemaal een brief aan KIESRAAD@KIESRAAD.NL voorzien van je bezwaren en verzoek tot nieuwe volksstemming.

  Like

 12. JackvanderVeen // maart 19, 2017 om 20:45 //

  Dat er geronseld is, is duidelijk en bewijsbaar. Het gemiddelde aan volmachten in A’dam ligt op 10% van de uitgebrachte stemmen. VER boven landelijk gemiddelde!
  Dat meer stembiljetten zijn aangeleverd dan er rechtmatige kiezers waren is ook makkelijk aan te tonen.
  Dat er “omgeteld” is ook. Dat er biljetten onttrekken zijn en vervangen,is weer moeilijker.
  Zo zijn er nog meer mogelijkheden voor fraude.
  Worden er twee bewezen,dan is dat reeds voldoende. Dus ronseldn en meerstembiljetten (of minder) dan kiesgerechtigden die daadwerkelijk hun stem hebben uitgebracht.

  Like

 13. Deze man is een rekenaar en ziet van alles dat niet klopt. wat die er van moet maken weet die niet precies. Hij heet nog wat meer tweets en ook onder het knopje ‘media’ op zijn profielpagina staat het een en ander.

  Like

 14. Frenkie was de originele bron voor dit. Niet Erik de Vlieger waar Liefde voor Holland naar verwijst, waar DDS weer naar verwijst.
  http://liefdevoorholland.com/annefleurdekker/

  Like

 15. Greengo // maart 19, 2017 om 23:21 //

  Die lefties moeten het wel vaker hebben van ‘ludieke acties’. Ziek kind. Waaraan is het getal 500 gerelateerd? Of gaat het eigenlijk helemaal nergens over behalve media-aandacht waarin wordt opgeroepen tot een actie van misdaad om de oppositie de mond te snoeren door hem het recht op leven te ontnemen. Anne Phleur, ga je schamen.

  Like

 16. skeeter // maart 19, 2017 om 23:33 //

  Sukkelinnetje Anne Fleur ziet uit naar haar toekomst als sexslavin.
  Overlevings instincten bezitten zulke kutjes niet en zullen sneuvelen als ratten wanneer de hel losbreekt.

  Like

 17. Gerrit Tienkamp // maart 20, 2017 om 06:03 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 18. Links verliest bij deze verkiezingen 20 zetels, hoeveel hadden het er geweest als er niet door extreem linkse verwelkte bloempjes was gefraudeerd?.

  Like

 19. HetZalWelWeer // maart 20, 2017 om 21:53 //

  Wat een verdorven mensen daar bij Joop.nl.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: