Nieuw

‘Δεν ελπίζω τίποτα. Δε φοβούμαι τίποτα. Είμαι λέφθερος.’

Door: Duchesne

‘Ik hoop niks. Ik vrees niks. Ik ben vrij.’

In mei 1913 werd een unie van de staten opgericht, wij kennen het onder de naam Griekenland. Tot 1947 toe zou deze unie uitbreiden met zelfstandige staten tot wat nu het huidige Griekenland is. Een van de staten was Kreta, waar vanaf 1898 een bloedige oorlog woedde tussen de oorspronkelijke bewoners en de bezettende “Osmanen”…..ofwel Turken en aanhang. Wat misschien de opstand in gang zette was een massa-executie van Kretenzers op het marktplein van Heraklion, maar de voedingsbodem was de wreedheid waarmee de Turken hun overheersing staande hielden.

Een jongen van een jaar of 15 was getuige van de executies, ene Nikos Kazantzakis. Volgens de biografie was dat het moment dat jonge Nikos de Turken begon te haten en hij vrijheid wilde, en vrede. Nikos kwam van een rijke familie en kon studeren, filosofie bij een grote Parijse filosoof en professor was dan ook iets wat voor hem mogelijk was, in tegenstelling tot het overgrote deel van de Kretenzer, die net als nu ook van armoede in verdere armoede door moesten leven door corrupte leiders en afpersende bezetters.

In de hele Balkan brandde het na de eerste wereldoorlog, en toen in 1922 de Turken waren weggejaagd uit hun “rijk” , werd ook de positie van de Turken die op Kreta woonden onzeker en onhoudbaar. De net ontstane Griekse regering had geen geld, nauwelijks en een organisatie en een groot probleem: Met Griekse burgers in Bulgarije (enkele provincies waren sinds mensenheugenis Griekse koninkrijkjes met Griekse mensjes, de bekendste was Nessebar) en meer Grieken in Turkije in de provincie Smyrna, en al die mensen konden door de verschuiving van de wereldmacht niet langer daar blijven anders werden ze met Turkse eer vermoord en hun jonge vrouwen verkracht,  iets wat de Armeniërs een paar jaar eerder hadden ondervonden… Er was dus een enorm probleem waar de nieuwe Griekse unie direct mee werd geconfronteerd.

Maar ze hadden nog een troefkaart, nou ja, dat wisten ze op dat moment nog niet.
De directeur van het ministerie van sociale aangelegenheden die net was benoemd moest zorgen voor de repatriëring van de Grieken die in Turkije en Bulgarije zaten. Verder zaten er nog een rits hooghartige Turken op Kreta die net als nu geen economisch nut hadden maar zichzelf zagen als het middelpunt van de wereld. Hoe kun je met zulke arrogantie redelijk overleggen?

Het lastige voor die directeur was dat hij anderhalf miljoen mensen moest zien te verplaatsen maar hij had geen enkel budget, geen rotte drachme. Hoe hij het heeft gedaan is tot op heden nog een raadsel, maar Turken vertrokken van Kreta en Grieken uit Turkije en Bulgarije vestigden zich op Kreta, en de directeur had een prestatie geleverd die de wereld versteld deed staan. Een volksverhuizing zonder geld noch middelen, het organiseren van een nieuwe toekomst voor honderdduizenden die niets meer hadden dan de kleding die ze droegen. De naam van de directeur was Nikos Kazantzakis, ons beter bekend als schrijver van Zorba de Griek.

Hij bracht vrede door de oorzaak van het geweld uit te zetten, de moslim met wie geen vrede mogelijk is omdat vrede voor de moslim de vernietiging is van al het andere. Nikos kon het zonder budget, Europa zou het zeker moeten kunnen. Hen die hier niet willen zijn maar niet weggaan een optie geven, een vertrek uit Europa, terug naar waar het zoveel beter is, weg van de ongelovigen.

Als er in de Europese unie een Nikos bestaat, iemand die begrijpt waarom er moet worden ingegrepen en het ook kan, dan zou Europa en een kans hebben om te overleven en vanuit een sterke positie hongersnood en ziekte kunnen bestrijden.
Nu heerst de ziekte in onze eigen gelederen, onze productiviteit neemt af, ons begrip en onze tolerantie worden bespot en misbruikt. De import van Afrikanen en moslims is een ramp voor alles in Europa wat beschaving voorstelt, en het argument van verrijking door verschillen in cultuur gaat niet op, of je moet het hebben over de keuken, hoewel kebab en pizza op iedere straathoek ook niet echt verrijking kan worden genoemd.

Met de import van andere culturen vervalt onze cultuur tot eenzelfde niveau, en volgens mij was juist onze welvaart en hun armoede de reden dat ze hier kwamen, vluchtend voor wat ze zelf met al hun apothekers en chirurgen niet kunnen realiseren. Het nemen van anderen omdat men zelf niet capabel is tot creëren is iets waar in de oertijd een logische verklaring voor was, onkunde, onwetendheid, maar nu is het gewoon onvermogen en onwil, voortkomend uit een achterlijke sekte leer en gemakzucht, zoals het schijten waar men staat omdat een wc zoeken teveel moeite is. Culturele verrijking noemt men dat…

Het gezegde is dat waar men mee omgaat men mee word besmet. Ofwel Debilitas Mentis, het geestelijk aanpassen van een intelligent wezen aan zijn achterlijke omgeving om te overleven door de intelligentie te blokkeren. Want dat is het gevolg van multiculturele dwang en wetten op zogenaamd racisme om ieder commentaar het zwijgen op te leggen, het vervallen tot achterlijkheid en zwijgzaamheid, omdat er geweld staat op het vragen stellen.

Wanneer iemand hier komt om te leven en commentaar heeft op de manier waarop wij leven dan hoort die persoon hier niet, en dan moeten we ook niet de regels veranderen om die persoon tegemoet te komen, dan moeten we die persoon uitwuiven, zoals Nikos Kazantzakis dat deed met de laatste boot uit de haven van Chersonissos, voordat horden zuipende pubers er vakantie begonnen te vieren. Kreta is doordrenkt van bloed van hen die vochten voor vrijheid of simpelweg om te overleven, maar veel word snel vergeten. Geschiedenis is ondergewaardeerd, en juist nu zouden we er veel van kunnen leren, veel aan kunnen hebben.

De tekst boven dit artikel is het grafschrift van Nikos Kazantzakis, een man die veel meer was dan enkel een schrijver, maar toch altijd een bescheiden mens bleef.

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on ‘Δεν ελπίζω τίποτα. Δε φοβούμαι τίποτα. Είμαι λέφθερος.’

 1. Tijl Uylenspiegel // maart 19, 2017 om 02:23 //

  Mooi artikel, toch nog een leerzame avond, dankjewel Duchesne.

  Like

 2. Dank.

  Ik baal er van dat we geen fatsoenlijk geschiedenisonderwijs krijgen. Wat ons voorgeschoteld wordt is regelrechte geschiedsvervalsing.

  Ook in mijn tijd al, ik ben van 65, al was het toen nog lang niet zo erg als nu. Ik had geschiedenis in mijn pakket toen ik staatsexamen atheneum deed.

  Maar ook als je gaat zoeken kun je nauwelijks vinden wat de Turken hebben aangericht in ZO-Europa. Een tijdje terug was ik begonnen aan een overzicht van de Turkse genocides, want het zijn er zoveel meer dan alleen de Armeense, Assyrische en Griekse (er werd niet alleen uitgeruild, Duchesne, het merendeel van de Grieken werd vermoord https://fubar.mobi/2016/04/25/mustafa-kemal-ataturk-1881-1938-einduitvoerder-van-de-griekse-genocide/ ), en toen kwam ik er achter hoe verdomd lastig dat te vinden is. Vooral wat er in India aangericht is.

  We weten dat er een enorme slachting heeft plaatsgevonden door de islam. Koenraadt Elst komt tot 80 miljoen doden, wat Daniel Pipes overneemt, maar deze schrijver komt to 400 miljoen. https://themuslimissue.wordpress.com/2015/08/31/islamic-invasion-of-india-the-greatest-genocide-in-history/

  Een deel daarvan is gebeurd door Turken of door aan Turken horige moslims. (en daar ligt mijn probleem, ik kan niet precies uitvissen welke slachters ik wel en niet tot de Turken moet rekenen).

  Toevallig tweette ik vanavond een stukje over wat Turken in Hongarije geflikt hebben.

  Tweet is al 691 keer gelezen. Tweets gaan met regelmaat harder dan stukjes hier, vandaar dat ik nogal wat tijd daar doorbreng.

  Bij voorbeeld, deze (ook van vanavond, heb even slavernij-onderwijs gegeven 😉 ) 2000 keer:

  Deze 60.000 keer:

  Liked by 2 people

 3. Oriana heeft ook een prachtige (halve denk ik) pagina geschreven over hoe de Ottomanen Kreta onderwierpen.

  Als ik tijd heb typ ik hem uit, reken er dus maar niet op.

  Like

 4. Kennis van me (Griek) vertelde me nog wel eens dat zijn opa een hoop van die Turken hadt afgeknald Grieken hebben ook een pleurishekel aan die gasten .

  Like

 5. polderboy // maart 19, 2017 om 08:09 //

  Mooi artikel, bedankt.

  De Ottomanen schijnen wel degelijk een Griekse genocide in 1914-1918 te hebben uitgevoerd, waarbij ongeveer 900.000 Grieken door de Ottomanen zijn kapotgemaakt:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_massacres_in_Turkey#Before_1914
  Dat naast de Assyrische (750.000) en Armeense (1.800.000) mensen in die tijd.
  Dit bedoeld zijnde als aanvulling op:
  “…anders werden ze met Turkse eer vermoord en hun jonge vrouwen verkracht, iets wat de Armeniërs een paar jaar eerder hadden ondervonden…”

  Toen men een balletje opgooide bij de Turken, door die Armeense genocide ter sprake te stellen, weten we wat voor gebrul uit Ankara kwam: hetzelfde als altijd. Om met Rutte’s woorden te spreken: “Met die lui valt niet te overleggen.” Tja, wijsheid komt met de jaren.

  De typische Erdogan Ottomaan is dan ook niet te vergelijken met de gemiddelde Canis lupus familiaris, maar hoort als doorgefokte Mekkaan niet thuis in onze samenleving, waarvoor hij veel te agressief is.

  Like

 6. Duchesne // maart 19, 2017 om 10:43 //

  Misschien een optie om een vrijwilligersleger in Europa op te richten van burgers die op “a moments notice” kunnen afreizen naar landen zoals Griekenland of Hongarije en daar de lokale overheid kunnen helpen met het bewaken van grenzen of het eventueel bevechten van aanvallers…..want mocht het geval zich voordoen dat Erdogan de Griekse grens passeerd achter de massa vooruitgedreven ” vluchtelingen” dan zal de EU, noch de NATO ingrijpen, zowel uit onwil, onkunde als onbegrip. Te zwijgen over hen die al gekocht en gerijpt zijn in het verraden van het eigen volk, zoals Junkers, Timmermans en Verhofstad. Eigenlijk zouden die moeten worden opgehangen door burgers op de plek waar ze staande worden gehouden, maar helaas is dat een droom van gerechtigheid die niet reeel is. Een fantasie, de wens van een burger die de aanstichters van oorlog en moordpartijen gestraft wil zien.

  Een menselijke gedachte.

  Het onderwerp voor een soort vrijwilligersleger door burgers voor andere burgers ga ik eens goed laten gisten, ik denk dat een legertje dat zichzelf financieel kan bedruipen en enkel bewapend en gehuisvest moet worden een mooie optie is voor hen die in de verdrukking zitten.
  Waarom zulk een initiatief niet is genomen toen de burgers van Lesbos en andere eilandjes werden afgetuigd door “hulpbehoevenden” is mij een raadsel, ons vertrouwen in een overheid die beschermd is vele malen groter dan de bescherming die word geboden. Bescherming van de overheid is het beschermen van de inkomsten en de macht die kan worden uitgeoefend, wij leren dat dit vrede en orde heet, maar het is een rust die word gehandhaaft met geweld als belofte, een geforceerde vrede.
  Een echte vrede komt vanuit de bevolking zelf, en de bevolking neemt daarvoor zelf maatregelen. Vrede en veiligheid uit Brussel is niets anders dan luisteren of geweld volgt, in alle vormen denkbaar.

  Een vrijwilligersleger, zonder grenzen, van burgers die voor andere burgers opkomen. Hem moet kunnen, mogelijk is het de weg naar echte vrijheid.

  Like

 7. Ik ben al maanden op zoek naar “De kracht van de rede” van Oriana Fallaci. In het Nederlands. Bijna niet meer verkrijgbaar. Soms tegen een belachelijk hoog bedrag. Zouden de uitgevers zich er niet aan willen branden?

  Like

 8. @ Duchesne;
  Een vrijwilligersleger, zonder grenzen, van burgers die voor andere burgers opkomen. Hem moet kunnen, mogelijk is het de weg naar echte vrijheid.
  //
  Dit klinkt heel mooi ( en mij als muziek in de oren ) maar is m.i. nooit te realiseren, vooral niet in Nederland, je krijgt een Nederlander nog niet van de bank voor een demonstratie ( linkse oproer daargelaten).
  Ze kunnen ons uitkleden tot op het bod, laten overspoelen door een haatdragende 5e colonne, maar er tegen in opstand komen ? ho maar. Ik weet niet hoever we nog moeten afglijden om een Nederlander op de straat te krijgen dan wel zich te organiseren voor een tegengeluid.
  Laat staan dat je een grote groep op de been krijgt voor zo’n leger.
  Want hoe ga je dat organiseren, hoe bereik je zoveel mensen, niet via social media, binnen de kortste keren pakken ze je op wegens het oproepen tot geweld etc.etc.

  We hebben het ook nu weer gezien afgelopen verkiezingen, PVV eindigt als tweede partij, wordt uitgesloten aan deelname in een kabinet, niemand protesteert tegen deze ondemocratische vorm van politiek bedrijven, laat staan dat er ook maar één persoon de straat ervoor opgaat, terwijl zo’n 1.5 miljoen kiezers een dikke middelvinger krijgen van Rutte en co.

  En heeft Frankrijk niet zo’n vrijwillegersleger, ( het vreemdelingenlegioen ) ? ik weet niet of dat nog bestaat, maar mocht dat het geval zijn, waar waren die dan tijdens de rellen en branden in Parijs waar de politie het moest afleggen tegen zo’n grote groep Afrikaanse relschoppers die een pad van vernielingen aanrichtte en levens in gevaar brachten ?

  Nogmaals, ik zou niets liever willen zien dan dat er zo’n leger zou worden opgericht, maar zelfs een burgerwacht oprichten blijkt in veel gemeenten zelfs nog een brug te ver.
  mvr. groet,
  Maria.

  Like

 9. Duchesne // maart 19, 2017 om 14:33 //

  We are all hippies, floating downriver….

  Heeft iemand wel eens gehoord van “rainbow gatherings” …..

  Dat zijn bijeenkomsten van “hippies” overal in de wereld onder de vlag van rainbow family waar men deel van uitmaakt. De grap ligt erin dat “rainbow gatherings” door iedereen worden georganiseerd en door niemand, waardoor er gewoon een groep mensen ergens een bos intrekt en er enkele dagen gaat feesten en alles wat je daarbij kunt bedenken, vaak een rotzooi achterlaten maar niemand is aanspreekbaar of verantwoordelijk en omdat er geen organisatie is kan er door overheid niemand voor de organisatie worden aangeklaagd en iedere veroordeling is enkel op de persoon door een geconstateerde overtreding, niet deel uitmaken van iets want er is niets.
  Men maakt via via de afspraken in een uitgebreid netwerk dat redelijk onder de radar ligt.
  Dit maakt het geheel een vluchtig iets, een moment waarin gezamelijk iets word gedaan maar waarbij men niet als groep kan worden aangepakt, en dus word verbieden lastig. Of voorkomen of stopzetten.
  Een vorm van vrijheid, er valt iets voor te zeggen. Ik voel enige jalouzie omdat mensen doen wat ze willen, de basis van vrijheid. Mijn hang naar vrijheid maakt dat ik de hippies niet afkeur om hun doen, gezien deze groep geen bedreiging vormt voort mijn bestaan laat ik een oordeel dan ook liggen.

  Doe je zoiets door onafhankelijk van elkaar onder dezelfde noemer bijvoorbeeld bij de Tsjechische burgerwacht mee te gaan helpen dan ben je er op eigen verantwoording maar als vertegenwoordiger van veel anderen.
  Wat IS doet is iedere moslim lid maken van hun organisatie door ze tot martelaar of strijder te benoemen als ze niet gelovigen aanvallen, wel, op die manier kun je vanuit een appartement met een pc een wereldleger leiden, met soldaten die pas bestaan als ze zijn gestorven. Islam terreur is deels een vorm van gamen, alleen kent niemand de spelers die ook daadwerkelijk die 72 maagden hebben gekregen….zalig zijn de simpelen van geest…

  Wij als blanken met christelijke invloed kunnen dat vele malen beter.

  Als je als burger die daadwerkelijk zwaard in hand neemt mensen hebt die kunnen faciliteren, bijvoorbeeld door onderdak te geven of/en wapens en voertuigen ter beschikking te stellen dan kun je iets bereiken. Als anderen uit Europa de problemen komen helpen te bestrijden dan werk je samen.
  Neem een gepensioneerde die in Frankrijk woont en regelmatig last heeft van Noord afrikanen, of zwaar slachtoffer is geweest en niet veilig meer voelt, die persoon kan faciliteren voor een ander of anderen die het van die persoon huis beveiligen, de persoon middelen aanleren of mogelijkheden geven die de veiligheid verhogen, en eventueel gericht het probleem ter plekke oplossen, anoniem en als een schim in de nacht.

  Kennis op lokaal vlak is macht in de nacht.

  Een vroegere vriend van mij had een oma die zwaar werd mishandeld en beroofd in een park in een grote stad door noord afrikanen. Hij is op een nacht dat park ingegaan met hulpmiddelen, het aantal berovingen en misdrijven is in de weken daarna nihil geweest. Er zijn verschillende ambulances in de directe omgeving heel druk geweest die ochtend.
  Voor veel ouderen was het park in de weken daarna weer even veilig en toegankelijk zoals vroeger. Het kan, maar je moet zelf actie ondernemen en niets verwachten van overheid behalve bescherming voor daders, zeker als deze noord afrikaan of moslim met kleur zijn.

  Een burgerleger, zonder structuur maar op wederzijds begrip en hulp naar vermogen/mogelijkheid, onder een naam maar zonder leiding, vrij om overal te bewegen, anoniem.

  Wat nu identaire beweging word genoemd is een beetje zoiets, met het verschil dat er nog structuur is waar de EU dictatuur, oeps, regeringen vat op kunnen hebben.
  Maar de eenlingen die met elkaar actie ondernemen en via een cel structuur elkaar kennen, die kunnen door de goodwill van anderen een wezenlijk verschil maken. er zijn genoeg capabele mensen die wel willen maar een soort netwerk missen, een herkenbaar iets zou dat netwerk kunnen ondervangen.

  De eenling die excuus en heldendom zoekt in naam van IS en Islam is een probleem dat enkel op het moment zelf te bestrijden is, maar die honderduizenden anderen die de boel structureel verzieken zijn prima te bestrijden, zeker door een vluchtig leger dat slechts kort op dezelfde plaats is en constant van samenstelling en grootte wisselt.
  Twee man die in een kwartier met stil gereedschap losgaan op terreurmocro’s zijn meer waard dan 100 agenten die na maanden of jaren van observatie twintig aanhoudingen maken en vervolgens hun gasten de rechtbank zien uitwandelen.

  Een enkele toerist die Zweden bezoekt kan dingen realiseren die voor de Zweden zelf enorm moeilijk zijn door herkenbaarheid etc, maar hulp op andere vlakken is wel noodzakelijk. Hetzelfd egeld voor mensen die op een Grieks eiland wonen en hun huis niet meer uit kunnen om te gaan werken, omdat hun huis dan word leeggroofd of bezet, of hun vrouw word lastig gevallen, een constante aanwezigheid vna beveiliging en waar nodig snel reprecussie kan woprden uitgevoerd zonder herkenbaarheid in de weken erna.

  Bij een bekende motorclub werden grotere problemen vaak opgelost met behulp van buitenlandse3 chapters, die hun eigen wrecking crew stuurden die werden gehuisvest en uitgerust, problemen oplosten en daarna oplosten in het niets. Wat heeft zoeken van dadders voor zin als niemand weet waar ze vandaan komen of ze wonen 1000 kilometer verder? Het is de methode die noord afrikanen gebruiken vor de steeds groter wordende rij woningovervallen. alleen is hun drijfveer geld en dure spullen, niet rust en vrede en een normaal leven. Wat als die werkwijze tegen hun word gebruikt? De bejaarde met rollator die wel precies kan zeggen waar welke auto’s ze hebben, welke dagen ze waar zijn, etc. Die informatie bij een ander iemand kan het verschil zijn tussen meer misdaad voorkomen en de criminelen stoppen zonder dat iemand weet hoe en wat.

  Anoniemiteit is de sleutel tot het verzet dat ons burgers nu nog rest, anoniemiteit en samenwerking zonder officieele structuren, ongrijpbaar worden, vluchtig.
  Zelf handelen volgens eer en geweten, in gemeenschappelijk belang. Vakantie in Griekenland kan ook anders worden ingevuld, net als die avontuurlijke reis naar Zweden of dat weekeinde in Sauerland. Het kan nuttige kan worden gecombineerd met het aangename…..kwestie van contact kunnen leggen met een wederzijds begrip, of gewoon gaan en ter plekke regelen wat nodig is.

  Het is die drempel van het vreemde, dat restje geloof in het goede mits men zelf maar correct de regels blijft volgen….onze normen en waarden zijn nu onze grootste handicap, onze indoctrinaite in het geloven in het goede in ieder mens. Leg dat een noord afrikaan of ene moslim uit en ze lachen je vierkant uit. Ze hebben helaas een punt, we zijn zo enorm naief in het denken dat anderen ook onze dingen mooi vinden en willen omarmen. Dat willen ze helemaal niet, ze willen alles hebben maar gratis en enkel voor consumptie, voor het kauwen en uitspugen, verbruiken noem je dat. Het gros van de “asieleisers” zijn verbruikers zonder tegenprestatie, in de biologie noemt men die verhouding tussen levenden parasiteren.

  Democratie en Islam is onverenigbaar, zelfs niet een heel klein beetje verenigbaar, gewoon totaal niet. Hier moskeen bouwen is geen intergratie, het is niet aanpassen door in woonwijken tussen autochtonen te gaan wonen, het is bezit nemen van de leefruimte van anderen, ongevraagd, ongewenst.

  Vriendelijkheid is de grootste vorm van zwakte in sommige “culturen”.

  Het gebruiken van voorzieningen die door anderen zijn gebouwd, opgericht, ontworpen. het is een vorm van diefstal als je er niets in terugstopt.
  Intergratie is opgaan in het geheel en deel worden van iets, uit vrije wil en ten nut van het geheel, intergratie is niet leraren in je eigen taal invoeren en je eigen soort rechtbanken oprichten. Dat is apartheid, in dit geval het afstoten van de gastheer. Het voorbereiden op totale overheersing, niets anders.

  Kunt u zich voorstellen dat u een logee heeft die na een paar dagen de logeerkamer begint te verbouwen, of althans iemand laat komen om dat te doen en u de rekening geeft? Je vrouw en dochter neukt en je zoon slaat of neersteekt!
  En dat je dat toelaat en nog betaald ook? Dan ben je toch compleet gek !

  Democratie is bijna het nest met puppies waarmee een kind de pedofiel thuis de deur ongewild binnenhaalt. Wij zijn net zo naief met het inhalen van moslims. We laten onze puppies zien met de gedachte dat puppies lief zijn en iedereen dat dus vind. De moslim ziet enkel het gat onder de staart van de pup en de keel die daarna doorgesneden moet worden, Allah akbar. Ziek is een onvolledige beschrijving van Islam en moslims in het algemeen. Zijn er andere die niet zo zijn? Moslims die dieren zien als een geschenk om zuinig op te zijn en en niet als verbruiksartikel…..ik ken ze niet.
  Zouden die er zijn, misschien? Waarom horen we die dan niet protesteren?

  We zouden juist hen die de moslims ontvluchten moeten helpen, dat zou normaal zijn en logisch. Godsdienst of levensovertuiging hoort een vrije keuze te zijn, als men daar behoefte aan heeft. Als onderwerping het doel van het leven is dan is leven nutteloos. Dan behoeft het brein slechts primair te functioneren, weten hoe te grazen en hoe te schijten. Dan is er geen noodzaak aan eender wat anders.

  Godsdienst is een leugen die belangen behartigd van sommigen, ten koste van allen.

  We zijn in een oorlog gekomen die gaat om ons voortbestaan en de toekomst van onze kinderen, en daarin is geen plaats voor moraliserende politici en hun wetboeken, want volg je die kom je in de situatie die er nu is. Juist door die politici en hun dwangregels word ons bestaan nu aangetast.

  Ik vind dat het doden om je eigen voortbestaan en dat van je famillie te garanderen is toegestaan wanneer een overheid faalt. Dat hoeft niet direct in je eigen huis te zijn, het gevaar is een gedeeld gevaar, de oplossing is elkaars gevaar delen en opruimen.
  De overheid vind echter nooit dat ze faalt, zelfs niet als je kinderen worden verkracht en vermoord.

  Het monopoly van geweld ligt volgens de staat bij de staat, en wie dat door ondervinding niet meer accepteerd kan en zal met geweld worden beargumenteerd. De overtuiging ligt dus in het geweld, niet in de rede. Met geweld worden varkens uitgeladen voor ze salami worden voor de pizza, met geweld worden vrije mensen gedwongen hun leven te laten ontnemen door volgevreten lieden in driedelig kostuum die zichzelf boven anderen verheffen met titels en functies waar nooit een gram aan nuttigheid uit voortkomt.

  Wie zichzelf wil verdedigen of verdedigd is geen raar of verward iemand, is geen crimineel of wetsovertreder, het is een mens die mens wil zijn, een mens dat wil leven, een mens die kiest voor zijn of haar recht op dat leven.
  De wet maakt de vrije mens een onmens, een algemeen gevaar. De wet en hen die deze manipuleren zijn het echte gevaar van de mens.

  Wie in de mogelijkheid is zichzelf te wapenen moet dat zeker doen, maar het hoort een recht te zijn, vastgelegd in de grondwet, net als het een plicht moet zijn voor een overheid de eigen burgers te beschermen. het zou ook vastgelegd moeten zijn in de grondwet. Wat is vrijheid in woord als de praktijk van burgers misdadigers maakt wanneer ze die vrijheid wensen? Is dat niet onderdrukking….

  Je hebt een enkel leven, leef het naar eer en geweten, respecteer hen die jou respecteren en vecht tegen hen die dat niet doen en jou leven bedreigen, leef met trots en geniet van wat er is en zolang het er is.

  Wapen jezelf ! Vecht, ook je buren hebben hulp nodig.

  Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: