Nieuw

Vrouwelijke juffen vernietigen de toekomst van jongetjes

En daarmee de toekomst van het land, het zijn namelijk altijd de mannen die een beschaving opbouwen en in stand houden. Feministes dont give a fuk, die eisen wel quota voor vrouwen op goedbetaalde baantjes waar ze hun handen niet vuil hoeven te maken om op het glazen plafond boven mannen hun hoofd te kunnen stampvoeten dat die niet omhoog mogen kijken onder hun rokjes, maar nooit eisen ze quota voor vrouwelijke stratenmakers, vuilophalers of scheepslassers of omgekeerd voor meer mannen in het onderwijs.

En daar gaat het mis. We hebben over gefeminiseerd onderwijs waar stoere jongens omgetoverd worden tot genderonzekere sneeuwvlokjes. Jongens moet met geweren en pistolen spelen en niet met poppen (headerfoto).

De juf wil van elke jongen een meisje maken

Jongens haken af in het onderwijs, zegt gedragsdeskundige Lauk Woltring. Op de middelbare school is dat al een tijd zo, maar ook op de basisschool lijkt het nu de verkeerde kant op te gaan.

,,In de afgelopen 40 jaar is het aantal mannelijke onderwijzers afgenomen. Het onderwijs vervrouwlijkte, niet alleen qua personeel, maar ook qua inrichting van de lessen, de didactiek, de nadruk op taal, het te zeer risicomijdende gedrag van scholen en de vereiste langdurige concentratie. Er werd gekeken naar hoe we de meiden konden emanciperen. Zij kregen terecht meer aandacht, maar jongens werden steeds meer gezien als een storende factor. Kregen vaker op hun donder dan meisjes, omdat ze meer experimenterend leren. Jongens proberen uit, kijken waar het misgaat en daarvan leren ze. We verloren uit het oog hoe jongens leren.” AD >>

Het wordt onze dood.

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7162 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Vrouwelijke juffen vernietigen de toekomst van jongetjes

 1. Ik hoop echt dat ze die gozer met zn roze schoentjes van de flat flikkeren ziekelijk volk .

  Like

 2. JackvanderVeen // maart 18, 2017 om 16:49 //

  Waren mijn eerste gedachten ook. Dat papiertje daar kunnen we nadien zijn gat mee opvullen, zodat daar geen troebele rotzooi langzaam uitvloeit.

  Like

 3. Greengo // maart 18, 2017 om 16:51 //

  Over een aantal jaren is alles helemaal opgelost. Meisjes gaan dan niet meer naar school; juffen bestaan niet meer. In de koranscholen zitten jongens, echte jongens en deze worden met strenge doch rechtvaardige hand opgevoed en begeleid door mannen, echte mannen. Nederland blijkt toch niet zo overbevolkt; banen te over. Voor mannen wel te verstaan, en jongens uiteraard. Vrouwen daarentegen hebben ook een rol van belang: het adoreren van al die mannelijke krachten en het uitzien naar een betere wereld.

  Like

 4. HetZalWelWeer // maart 18, 2017 om 16:56 //

  Dit wordt door de overheid zo aangestuurd.
  Tijdens verkiezingen hebben ze de bevolking nodig, daarna gaat de overheid weer verder met hun perverse spelletjes uitvoeren op de bevolking.

  Like

 5. Greengo // maart 18, 2017 om 17:17 //

  ADHD is een verschijnsel welke vaker schijnt voor te komen dan bij meisjes al wordt er ook wel gesteld dat opponent gedrag vaker herkend wordt bij jongens dan dat het geval is bij meisjes welke dit anders communiceren. Deze kinderen worden vaker wel dan niet verplicht vanuit het onderwijsteam op ritalin of concerta gezet omdat men onkundig is met bepaald gedrag om te gaan. Deze kinderen wordt vaker dan wenselijk is de toegang tot vrij spel ontzegd als sanctie op rusteloos gedrag welke dan escaleert. Imo zou het beter zijn deze kinderen juist toegang te bieden tot vormen van vrij spel (gymnastiek/zwemmen/natuurwandeling) om de mate van overspanning terug te brengen naar ontspanning. Ook in het onderwijs is ‘liefde met verstand’ ver te zoeken. Als het er al is, wordt het vanzelf wel kapot gemaakt. Uitzonderingen … bevestigen de regel.
  De opleiding tot leerkracht is er voor alle seksen, maar bestaat overwegend uit meiden. Mannen, is mij opgevallen, gaan toch vaker – wanneer men dan toch mag kiezen – voor een richting die financieel leuker beloond.

  Like

 6. Greengo // maart 18, 2017 om 17:18 //

  Correctie: ‘is een verschijnsel welke vaker schijnt voor te komen BIJ JONGENS dan ..’

  Like

 7. Greengo // maart 18, 2017 om 17:35 //

  From model to rebel

  Like

 8. HetZalWelWeer // maart 18, 2017 om 17:49 //

  @ greengo

  Het hele onderwijssysteem moet sws totaal op de schop, in een wereld die met de seconde aan het veranderen is, zijn 4 jarige opleidingen niet meer van deze tijd.

  Een basis opleiding die wat jaren mag duren gezien de leeftijd en daarna alleen nog maar iets van een cursus op het werk, aansluitend met het werk dat veranderd.

  Maar Nederland heeft het weer eens verkeerd om gedaan, om de welbekende problemen te kunnen veroorzaken die voor linkse mensen nuttoloze baantjes opleveren, wat vervolgens alleen maar onnodig veel geld kost.

  Like

 9. Greengo // maart 19, 2017 om 16:24 //

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Voed jij je kinderen weerbaar op tegen loslopende jihadisten of mogen ze alleen met gewatteerde roze barbiepoppen spelen ? – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: