Nieuw

Rutte gaat zijn verontschuldigingen aanbieden bij zijn Ottomaanse meester

’Aanhouding Turkse diplomaten toch fout’

Nederland betreurt het dat mogelijk een fout is gemaakt bij de aanpak van twee Turkse diplomaten. Het duo is vorige week zaterdag tijdens het ongewenste bezoek van de Turkse minister van familiezaken meegenomen naar een politiebureau in Rotterdam. Daar zijn hun diplomatieke paspoorten ingenomen.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Rutte gaat zijn verontschuldigingen aanbieden bij zijn Ottomaanse meester

 1. De verkiezingen zijn voorbij .Rutte heeft de Hollanders bij hun kloten gehad en kan nu weer zijn islamietisch spelletje verder spelen met zijn vriendje Erdogan

  Like

 2. Greengo // maart 18, 2017 om 16:29 //

  ‘Diplomaten die in het buitenland hun land vertegenwoordigen, zijn onschendbaar. Diplomatieke onschendbaar betekent dat het gastland ze niet kan vervolgen of aanhouden.’
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ambassades-consulaten-en-overige-vertegenwoordigingen/inhoud/diplomatieke-onschendbaarheid

  https://ejbron.wordpress.com/2016/08/20/diplomatieke-onschendbaarheid-15-jarige-halfdood-geslagen-door-zoons-van-irakese-ambassadeur/

  http://www.ad.nl/buitenland/diplomaat-onschendbaar-na-mishandeling-dochter-in-vs~a843100c/

  ‘1. Wat is diplomatieke onschendbaarheid?
  Diplomaten die in het buitenland, bijvoorbeeld in Nederland, gestationeerd zijn, hebben diplomatieke onschendbaarheid. Met andere woorden: ze moeten ongestoord hun werk kunnen doen. Die onschendbaarheid is vastgelegd in het Verdrag van Wenen uit 1964. Het belangrijkste doel van het Verdrag komt erop neer dat diplomaten ongestoord hun werk kunnen doen in een ander land. Zowel in de ambassade, in hun woning, als in een vervoersmiddel, beschikken ze over deze diplomatieke onschendbaarheid.’
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/hoe-ver-kan-een-diplomaat-gaan-heel-ver

  https://fenixx.org/2017/03/12/turkije-bezet-het-nederlandse-consulaat-in-istanboel/

  Vanuit de plaatselijke moskeet alhier lopen er rond 1:00 uur in de nacht bebaarde mannen in nachtjaponnen naar buiten die dan in hun auto’s stappen. Die mannen zitten niet alleen bepaalde geschriften te bestuderen, maar beslist ook hoe de westerse systemen werken zodat er t.b.v. hun ideologie constructieve strategie gevoerd kan worden. Alles zal men aanvallen; ‘Alles van waarde is weerloos’. Of zo lijkt het welzeker.

  Like

 3. HetZalWelWeer // maart 18, 2017 om 16:29 //

  Rutte hoort af te treden, dit spelletje wat hij gespeeld heeft samen met erdogan is onacceptabel.

  Met elkaar afspreken de NL bevolking maar voor nazi e.d. uitmaken gaat echt te ver.

  Like

 4. HetZalWelWeer // maart 18, 2017 om 16:31 //

  Feit blijft wel, dat de veiligheid van NL in het geding was, maarja als alles een spelletje is geweest, maak je hier ook geen aanspraak meer op.

  Like

 5. Greengo // maart 18, 2017 om 16:32 //

  ‘De diplomatieke onschendbaarheid, immuniteiten en privileges : een onderzoek naar de oorsprong, de evolutie en de debatten
  De diplomatieke onschendbaarheid en immuniteit: noodzakelijk kwaad of overbodig voorrecht?’

  http://www.scriptiebank.be/scriptie/2007/de-diplomatieke-onschendbaarheid-immuniteiten-en-privileges-een-onderzoek-naar-de

  Like

 6. HetZalWelWeer // maart 18, 2017 om 16:34 //

  Waar liggen de voorgedrukte aangiftes tegen erdogan en rutte?

  Like

 7. Greengo // maart 18, 2017 om 16:36 //

  ‘Een land kan ook iemand ‘persona non grata’ laten verklaren en terugsturen naar het land van herkomst. ‘
  Goed plan en antwoord. Rutte faalt …. opnieuw !!

  Liked by 1 persoon

 8. Greengo // maart 18, 2017 om 16:59 //

  Ow, NL heeft al eerder met dit bijltje gehakt, lees ik hier:
  http://www.ad.nl/binnenland/rusland-nederland-overtreedt-alle-internationale-conventies~a80a7346/

  Like

 9. polderboy // maart 18, 2017 om 18:36 //

  Van de zware crimineel en Turkse pooier Saban weten we dat elke Turk in Turkije als diplomaat wordt behandeld.

  Met honderdduizenden Turken hier, die hier de zwaarste misdaden kunnen plegen, en gelijk elke diplomaat daarvoor alleen in Turkije gestraft kunnen worden indien ze ernaartoe vluchten, is de kans groot dat zo een diplomaat, elke Turk dus, een rel kan veroorzaken wegens zijn diplomatieke status.

  Je zal maar als Nederlander in een volkswijk vol Turkse “diplomaten” wonen…

  Like

 10. skeeter // maart 18, 2017 om 19:00 //

  Had van Uber Lafbek Rutte weinig anders verwacht. Waarom de gemiddelde debiel in NL er weer in trapt is my alsnog een raadsel. “fool me once shame on you, fool me twice shame on me” en in gevalletje NL, “fool me all the time,I like getting fucked in the ass?”

  Like

 11. Duchesne // maart 18, 2017 om 23:22 //

  Massaslachting op komst.

  Iedere Turk die straks gaat stemmen voor Erdogan geeft met zijn of haar stem de goedkeuring aan de massaexecuties die Erdogan gaat houden onder de gevangen genomen “coupplegers” en de Koerden die nu in de gevangenisssen zitten.

  Vanavond heeft Erdogan letterlijk gezegd dat hij de doodstraf wil invoeren en de “coupplegers” de straf zal geven die ze toe komt, ongeveer in dezelfde zin.

  Het lijkt mij dat een leider van een Natoland die zegt executies te gaan uitvoeren niet langer deel kan uitmaken van NATO, en al zeker niet nog enige binding met de EU kan hebben. Wat heeft het voor nut voor Europa om op basis van een verdrag van de rechten van de mens miljoenen asiel te verlenen als je bondgenood bent van een land met een dictator die miljoenen vermoord, waaronder de eigen landgenoten?

  De verkiezingen om Erdogan meer macht te geven maken dat er dus tienduizenden gaan sterven in de aankomend maanden. Als hij dat doet hebben de ruim drie miljoen wachtende toekomstige asieleisers een geldige reden om te worden toegelaten en opgevangen in eruopa, immers men ontvlucht een dictatuur die executeerd en met een honderd procent zekerheid marteld.

  We krijgen dus een groot probleem met het Nato verdrag en het lidmaatschap van een land dat doordraait, en een massa “vluchtelingen” die op dat moment ook echt vluchteling worden, plus een 40 miljoen Koerden die slachtoffer worden van genocide.

  De laffe houding van Europa en Nato zal de deur openen voor Erdogan om Griekenland deels binnen te vallen, en de Europeese legers zullen niet eens tijd hebben iets te doen want de chaos zal binnen Europa enorm zijn.

  De gevolgen daarvan zullen zijn dat mensen gedwongen thuis opvang moeten geven, en de mogelijkheid dat een stroom Grieken en andere Europeanen deze kant opkomen is niet onmogelijk.

  …als dominostenen….

  De chaos die een totale macht in Turkije in beweging zal zetten word zwaar onderschat. Met het voorjaar in aantocht is het mooi reizen door Europa, ook te voet.

  Ik ben benieuwd of er ook een stroom lieden van hieruit richting het zuiden zal trekken, want hier zal het botsen. Ergens moet de spanning een weg vinden, en de aankomende volksverhuizing zal bloed brengen. Het zou voor ons beter zijn Ankara nu met de grond gelijk te maken, want daar zit de lont en de vonk van het kruitvat.

  De reacties van de leiders van de EU? U kunt erop wachten, en blijven wachten. Ze zullen niets oplossen en de onbekwaamheid met dit soort problemen korte meteen te maken ontbreekt compleet. Incompetentie is het woord, synoniem voor de Europeese “elite’, decennia opeen volgend.

  Ze zijn niet anders dan Erdogan, ze spelen enkel momenteel een andere rol in het grote toneelstuk. U betaald de prijs daarvoor, met uw vrijheid en de toekomst van uw kinderen.

  Nietsdoen en toekijken is zoveel makkelijker.

  Liked by 1 persoon

 12. HetZalWelWeer // maart 19, 2017 om 07:17 //

  @ greengo

  Duidelijk wat je allemaal gezegd hebt, maar nu komt het volgende, het gaat niet om de illegale binnengekomen Kaya waar excuus voor aangeboden “moet” worden, maar om de 2 medewerkers die ook ingesloten waren welke in NL werkzaam waren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s