Nieuw

Politie wil geen signalement verstrekken van Arabische kidnapper – ouders van het slachtoffertje doen een hulpoproep op Facebook 

Pixabay

Zweden – Een tienjarig meisje is afgelopen donderdag met de schrik vrijgekomen toen een man haar probeerde te ontvoeren. Ze was van school op weg naar huis toen de man plotseling opdook.

Op donderdag 15:30 verliet het meisje haar school en liep naar huis. Ter hoogte van het Tempoplein, in de buurt van Willy (supermarkt), verscheen opeens de onbekende man.

– Hij bood haar snoepgoed aan, wat ze weigerde. Toen greep hij haar bij haar pols en probeerde haar mee te sleuren, zegt Magnus Lautin, intern bevelvoerder van de politie in Kristianstad.

Het meisje wist zich vrij te vechten.

Ze verzet zich hevig en slaat de man in zijn gezicht, zodanig dat hij een bloedneus oploopt. Dan laat hij haar los en ze rent naar huis, vervolgt Magnus Lautin.

Eenmaal thuis alarmeren haar ouders de politie en er wordt een melding van poging tot ontvoering vastgesteld. – Wij zijn geïnteresseerd in getuigenverklaringen, of iemand het meisje en de man hebben gezien, zegt Magnus Lautin.

Volgens hem heeft de politie tot nu toe alleen maar een signalement beschrijving van het meisje, en wil in het belang van het onderzoek daar niet mee naar buiten komen. – Hij had een vishengel bij zich. Dat kan ik wel onthullen, zegt hij.

Getuigen gezocht. Gaarne delen. Iemand met een Arabisch uiterlijk tussen de 30-40 jaar oud met een vishengel heeft eerst geprobeerd ons 10-jarig dochtertje met snoepgoed mee te lokken en daarna mee te sleuren. Ze vocht zich vrij en rende weg. Hij liep een bloedneus op. Dit gebeurde in de buurt van Willy in Kristianstad 16/3 om 15:45. De misdaad is bij de politie aangemeld. Heeft iemand iets gezien?

Bron:

Man med arabiskt utseende försökte röva bort tioårig flicka

http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/man-forsokte-rova-bort-flicka/

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Politie wil geen signalement verstrekken van Arabische kidnapper – ouders van het slachtoffertje doen een hulpoproep op Facebook 

 1. Republikein // maart 18, 2017 om 03:17 //

  Vishengel zat in z’n broek.

  Like

 2. JackvanderVeen // maart 18, 2017 om 11:09 //

  Wat zijn die ouders racisten zeg. Daar praat je toch niet over en ga je niet aangeven bij de politie, want 1. Gezien de cultuur waarbinnen deze man is opgegroeid bla bla bla en 2. Straks loopt deze arabier nog het risico om veroordeeld te worden tot een voorwaardelijke uitzetting.

  Like

 3. Een man met Arabisch uiterlijk, mag dat zo omschreven worden in Zweden?

  Like

 4. Greengo // maart 18, 2017 om 13:43 //

  Daarvoor zijn toch mensen inzetbaar die bedreven zijn in compositietekeningen … die daarna op de radar gaan ..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: