Nieuw

De vernietiging van onze cultuur en beschaving, oogjes toe er is niets aan de hand

Deze film omtrent concentratiekamp Auschwitz plaats ik hier als waarschuwing voor de mensen die hier op Fenixx toch niet komen. Een waarschuwing voor de islam het nieuwe nazisme dat ons land en onze kinderen bedreigt. Het nieuwe op de islam gebaseerde nationaalsocialisme dat ons op een presenteerblaadje krijgt aangeboden door de mensen die voor onze rechten en onze veiligheid zouden moeten opkomen.

Waarom komen de leiders van ons land niet op voor onze veiligheid?

Een logische vraag maar eigenlijk zou ik willen vragen waarom trappen zoveel Nederlanders er steeds maar weer in en blijven ze blind vertrouwen op de gevestigde orde die als enige doelstelling lijken te hebben om Nederland en de Nederlanders naar de klote te helpen.

Ja schokkende beelden, nou en? Het maakt de grote meerderheid kennelijk geen ene moer uit wat er toen is gebeurd en men gaat gewoon door zonder terug te kijken naar de geschiedenis. Moordenaars met een islamitische achtergrond zijn zielig, hebben hulp nodig en kunnen er niets aan doen. Waren de kampbewakers toen ook zielig en konden ze er niets aan doen? Ja ze volgde eenvoudigweg enkel orders op om op die manier in elk geval het eigen geweten te sussen. Mensen zijn dom en kunnen zich dom gedragen maar waarom leren we niet meer van onze geschiedenis?

Zelf ben ik een paar jaar geleden naar Buchenwald  geweest en heb daar de ellende opgesnoven zo indrukwekkend is het om daar rond te lopen. Vorig jaar herplaatste ik een oud stukje dat ik ooit had geschreven omtrent een begraafplaats in Groesbeek in de buurt van de Zevenheuvelenweg om te vertellen over de indruk die dit op kinderen gemaakt heeft.

Aan de grens van de Duitse heuvelen

Hoeveel scholen komen er op het idee om eens te gaan kijken op een begraaf dan wel herdenkingsplaats van de tweede wereldoorlog? Waarom gaan scholen daar niet eens kijken om kinderen de keiharde feiten van onze geschiedenis bij te brengen? Mogen deze kinderen niet weten hoeveel mensen er op veel te jonge leeftijd voor hun vrijheid zijn gestorven? En nee niet uit de boekjes maar door het lezen van grafschriften dat maakt namelijk echt indruk op kinderen en jonge volwassenen. Zijn de scholen wellicht angstig dat het laffe linkse gedachtegoed door hen verspreid en bij de kinderen naar binnen gedrild niet langer meer stand houd wanneer de kinderen zien wat de resultaten zijn van een wegkijkende regering en een zwijgend onderwijs? Het is heel eenvoudig om daar rond te wandelen en te vertellen dat dit in Nederland ook gaat gebeuren wanneer die rechtse klootzakken aan de macht komen maar kennelijk gaat deze vuile leugen zelfs de schoolleiding te ver of zijn ze er te angstig voor dat ze dan door kinderen worden tegengesproken die de haat afstralende van moslims al eens aan de lijven hebben moeten ondervinden. Een weerwoord is iets waar men bij het Nederlandse onderwijs nou niet echt op zit te wachten en al helemaal niet wanneer dit op feiten is gebaseerd dus nee beter daar maar wegblijven.

Wellicht maakt de grootste begraafplaats in Nederland nog meer indruk echter liggen er hier voor het merendeel Duitse slachtoffers van het nazisme begraven. 31.598 mensen liggen er begraven in het Limburgse Ysselsteyn. Duitse slachtoffers, waren de Duitsers dan slachtoffers tijdens de tweede wereldoorlog?

Nee, niet allemaal en ja er liggen daar zeer zeker ook oorlogsmisdadigers begraven maar ik ben van mening dat de Duitsers die er begraven liggen voor het overgrote deel minder grote oorlogsmisdadigers zijn dan hun huidige Führer Merkel en de Nederlandse SS’ers die er begraven liggen zijn zeer zeker niet minder fout dan mensen als Rutte en Pechtold. Uiteraard mag je zo iets niet zeggen en is dit ongepast maar ik geloof niet dat mij dat ene moer uitmaakt.

Ik heb daar rondgelopen en ik kan een ieder vertellen dat dit indrukwekkend is en dat je pas je mond weer los trekt op het moment dat je in de auto enkele kilometers onderweg bent op weg naar zo ver mogelijk daar vandaan.

Het overgrote deel van de Nederlanders is er schuldig aan dat onze kinderen straks met een islam zitten opgescheept die zich niet meer laat verdringen. Vier jaar de tijd om als een kankergezwel verder te etteren binnen de Nederlandse samenleving is ruim voldoende om niet meer weg te gaan. Hoe het ook is gegaan maakt geen moer uit aangezien het nou eenmaal zo ver is gekomen dat de islam buiten groen links, d’66 en het pvda is geklommen tot een zelfstandig gezwel in de tweede kamer met 3 zetels en niemand die hier nu nog iets aan kan doen.

Jan hed gedronke, proat over den doed
Gister kwam ik nog in ysselsteyn oet
Dat kerkhof stiet vol mit ontelbare kruuse
Ontelbare rieje, mit nog veul mier pruuse
Ik heb en kwartier beej dat burdje gezeate
in vrede zoelang als wej dit nie vergeate

met groet Bolo

 

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on De vernietiging van onze cultuur en beschaving, oogjes toe er is niets aan de hand

  1. Die leren echt geen ene fuck meer op school.
    Ken je je eigen geschiedenis niet ben je geestelijk gehandicapt in mijn ogen maargoed .

    Like

  2. Leuk. Maar wat nou als het bedrog al wat langer teruggaat? Er is nogal wat mis met officiele versies van gebeurtenissen, zou het krampachtige verhaal van de Holocaust echt wetten nodig hebben om hem te verdedigen? Zelfs in Joodse kringen zijn er ontstemde geluiden over de industrie die het de afgelopen 40jaar geworden is. Als er iets goed is geweest met het vallen van de Muur, dan toch dat je niet antisemtisch hoeft te zijn om ook dit officiele verhaal niet langer te geloven, de ontgoocheling, ik gun ‘m iedereen, onderzoek het zelf.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: