Nieuw

Turkije zuivert Rotterdam van overlastmoslims – is bereid Nederland de oorlog te verklaren

Turkije doet erg onaardig (understatement-alert) de laatste tijd tegen Nederland, maar dit kan ik dan wel weer waarderen. We hadden zelf al lang alle mohammedanen uit moeten zetten, maar omdat wij daar te laks voor waren, gaat Turkije nu het werk voor ons doen.

In eerste instantie richten de Ottomaniakken zich op Rotterdam en de eerste overlastmohammedaan heeft het veld al geruimd.

Bedreigde Yazir trekt zich terug als CDA-raadslid in Rotterdam

CDA’er Turan Yazir trekt zich terug als Rotterdams raadslid, nu hij door een Turkse krant is aangewezen als mede-aanstichter van de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije. AD >>

Sybrand Buma liep nog wat hypocriet te piepen op twitter, maar het is zijn CDA dat deze dubbelpaspoortige heeft aangesteld en Buma heeft zich in aanloop naar de verkiezingen zelf uitgesproken tegen de dubbele nationaliteit. Als Buma dat laatste gemeend had dan was die begonnen met alle dubbelpaspoortigen binnen het CDA uit hun politieke functies te zetten.

 De volgende islamitische lastpost waar Turkije zich op richt is Aboutaleb. De Fortuyndemoniseerder die aangesteld werd in de stad van Fortuyn om de Rotterdamse bevolking frontaal in het gelaat te spugen.

Turkse krant opent aanval op Aboutaleb

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wordt in een Turkse krant aangevallen en beschuldigd van banden met de Gülenbeweging.

De Turkse krant Yeni Akit noemt Aboutaleb ‘een rotzak’. Het dagblad valt hem aan, omdat de burgemeester vorige week agenten de opdracht had gegeven om de beveiligers van de Turkse minister Kaya waar nodig aan te houden en te ontwapenen. Ze mochten daarbij geweld gebruiken. RTV-Rijnmond >>
Turkije was zelfs bereid Nederland de oorlog te verklaren als er geschoten zou zijn.

.

.

 

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Turkije zuivert Rotterdam van overlastmoslims – is bereid Nederland de oorlog te verklaren

  1. HetZalWelWeer // maart 17, 2017 om 20:33 //

    Ook een manier om je wonden te likken zullen we maar zeggen.

    Like

  2. Op zich waren veel van de Turkse uitlatingen op zich al een oorlogsverklaring.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: