Nieuw

Orbán vertrouwt de Turken niet en bouwt extra hek

Eind mei voltooit Hongarije een tweede hek langs de zuidgrens met Servië. Het land bereidt zich voor op een nieuwe vluchtelingenstroom uit Turkije.

Volgens de Hongaarse premier Viktor Orbán kan er niet alleen op Turkije worden gerekend om de vluchtelingen tegen te houden. ‘Het is niet verstandig onze veiligheid in handen van de Turken te geven en hen tegelijkertijd te kritiseren omdat ze niet democratisch genoeg zijn,’ aldus Orbán.

Extra barrière

Op de 175 kilometer lange grens die Hongarije deelt met Servië staat al een hek. Het tweede hek werpt een extra barrière op. János Lázár, Orbáns veiligheidsadviseur, zegt dat het nieuwe hek hard nodig is. Dit jaar probeerden al 1.142 personen Hongarije illegaal binnen te komen. Migranten die erin slagen Hongarije te bereiken, worden tijdelijk gehuisvest in vluchtelingenkampen en kunnen zich niet vrij door het land bewegen. Het hek kost zo’n 120 miljoen euro en wordt deels gebouwd door gedetineerden.

Orbán ziet de migratiestromen als een van de grootste bedreigingen voor de Europese Unie…

readmore>>
elsevier
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.273 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1435 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Orbán vertrouwt de Turken niet en bouwt extra hek

 1. Je bent me voor 😉

  Hij vertrouwt Brussel ook niet:

  Hungarian PM Calls For Rebellion Against ‘Unholy Alliance of Brussels Bureaucrats and Liberal Media’
  Hungarian Prime Minister Viktor Orbán has promised continued resistance against the “unholy alliance of Brussels bureaucrats, the liberal world media and insatiable international capitalists” in a landmark speech.

  Orbán’s speech marked the anniversary of the 1848 rising against the Habsburg Empire, commemorated on 15 March as one of three Hungarian national days.
  http://www.breitbart.com/london/2017/03/17/hungarian-pm-rebel-against-unholy-alliance-brussels-bureaucrats-liberal-media/

  Liked by 1 persoon

 2. I just like that man, a real man…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: