Nieuw

Geen weg terug: brexitwet door koningin bekrachtigd

Brexit series for FT.

Koningin Elisabeth II heeft vanochtend formeel ingestemd met de wet die de brexit mogelijk maakt. Daardoor kan premier May nu naar Brussel stappen om formeel aan te kondigen dat de Britten uit de EU stappen.

Dat doet May waarschijnlijk eind van deze maand nog, door het starten van de zogenoemde artikel 50-procedure. Als die procedure is gestart hebben de EU en de Britten twee jaar de tijd om te onderhandelen over de nieuwe relatie.

RTL >>

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6506 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Geen weg terug: brexitwet door koningin bekrachtigd

  1. Republikein // maart 18, 2017 om 00:57 //

    Fijn hoor.

    Like

  2. Onbegrijpelijk dat die Teef May daar nog altijd op d’r positie zit.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: