Nieuw

Erdoganmedia kregen tonnen aan Nederlandse subsidie

Pro-Erdoganmedia hebben tonnen subsidie ontvangen van de Nederlandse overheid. Toch ging het grootste deel failliet omdat ze volgens het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek ‘weinig aandacht besteedden aan de zakelijke kant van hun onderneming’.

De subsidies konden niet worden teruggevorderd omdat de bedrijven achter de Turkse nieuwssites failliet gingen, blijkt uit onderzoek van Het Parool.

Veel van de Turks-Nederlandse media hebben na het faillissement een doorstart gemaakt met dezelfde mensen aan het roer, veelal vooraanstaande leden van de Nederlandse tak van president Erdogans AK-partij en de nationalistische stichting Milli Görüs.

Parool >>

Extra duiding bij de roze copy-paste zombies die nog niet eens één zetel gehaald hebben.

Het valt niet langer te ontkennen dat we met huid en haar aan de Ottomanen overgeleverd worden door hen die de macht gegrepen hebben. Gratis toegang tot ons parlement, verkiezingen frauderen in mosketen. En de EU die altijd de melige muil vol heeft over mensenrechten en andere onzin, maar Turkije geld blijft toestoppen voor het tegenovergestelde.

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6506 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Erdoganmedia kregen tonnen aan Nederlandse subsidie

 1. Like

 2. Greengo // maart 17, 2017 om 19:51 //

  Like

 3. HetZalWelWeer // maart 17, 2017 om 20:05 //

  De palijzen van erdogan moeten toch ergens van betaald worden.

  Like

 4. HetZalWelWeer // maart 17, 2017 om 20:06 //

  Herstel, paleizen 😉

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: