Nieuw

“En nou kappen met dat geouwehoer we gaan van vijftien naar twintig zetels dus tijd om te FEESTEN nondeju”

Het is verdomme toch gewoon zo, wanneer de PVV 30 zetels had gehaald dan hadden fascisten maatje Rutte, landverrader Pechtold, islam lovende christenhond Buma en excuus Marokkaan Klaver ook samen een regering gevormd om er maar voor te zorgen dat de Nederlander niets te vertellen heeft en blijft houden in eigen land.

Je mag het best weten, ja ik vond het klote en was zwaar teleurgesteld in de achterlijkheid die bij mijn landgenote de kop is opgestoken. Ik had die 20 zetels voor de PVV wel verwacht maar de voorsprong van jihadistenmaatje Rutte dus niet.

Ach barst ik ga feesten en doe dat hier, moppen, cartoons, muziek wat kan mij het boeien we maken er hier op Fenixx een feestelijk weekend van en ik ga er de komende jaren weer volop tegenaan om het ongelijk van me medelanders te laten zien. Uiteraard samen met jullie de lezers van Fenixx en me mede schrijvers.

We  hebben niet eens een slag verloren aangezien we er met de PVV 33% op vooruit zijn gegaan dus de oorlog hebben we ook nog lang niet verloren. Me eigen en me naaste beschermen dat lukt mij wel, ben ik niet bang voor maar al die kut lui die te dom zijn om tijdens de verkiezingen voor de vrijheid te kiezen in plaats van voor een nieuwe periode van onderdrukking kunnen wat mij betreft in de blubber zakken.

PVV stemmers eerst!

En nou un lekker muziekske en gouw un moi feeske bouwe, we hebbe wa te viere………

Have fun Bolo

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on “En nou kappen met dat geouwehoer we gaan van vijftien naar twintig zetels dus tijd om te FEESTEN nondeju”

 1. Even geleend van Greengo die hem onder een ander topic geplaatst had;

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 17, 2017 om 23:27 //

  Diep in mijn hart denk ik dat je een punt hebt Bolo maar het voelt bij mij niet als een overwinning, verre van dat.

  Like

 3. ach Tijl gewoon blijven lachen en zoeken….

  Like

 4. Greengo // maart 17, 2017 om 23:50 //

  Liked by 2 people

 5. Ben altijd voorzichtig met blij en gelukkig zijn. Als ik het op een dag teveel doe voel ik me de volgende dag altijd klote en depressief. Er is nog maar een klein beetje over wat ik voor de rest van mijn leven moet rantsoeneren.

  Like

 6. Ik was van plan om nog een heel lang artikel in het Zweeds naar Nederlands te vertalen toen ineens deze draad verscheen en al mijn goede voornemens in duigen liet vallen. Alsof je op zondag op weg bent naar de kerk om te bidden en onderweg een geile hoer op de hoek staat die je meelokt in haar feestgrotje.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // maart 18, 2017 om 01:03 //

  Ik ben mijn Turks alvast aan het oefenen.
  Bolo heb hele grote blij!

  Like

 8. Turks is niet zo moeilijk hoor. Heel wat anders dan arabisch. Ik kon me na een week of 6 prima verstaanbaar maken. Wat ook ontzettend helpt is dat ze sinds Ataturk het Europese schrift hebben.

  Like

 9. Zijn er nog meer mensen die hetzelfde probleem hebben? Met vreemde stemmen in hun hoofd en rare gewoontes? Dit is de plaats en de tijd om er vooruit mee te komen. Vooral onze vrouwelijke bezoekers verzoek ik de geheimen met rommel te delen. Wat onder de lakens gebeurd. Wees trots op je vrouw zijn en deel het met Fenixx. Maak deze site een succes en verklap je bedgeheimen. Maar liever niet als een Patricia Taart, met een bek vol pis. Pies en poepseks zijn we niet van gediend. Althans, zover ik het in de redactie kan waarnemen. Wat neuken betreft zijn we nogal conservatief. Soms verdwaald het wel is in het schoorsteentje om de roest uit te vegen, met misschien hier en daar een bruin korstje op het wapen. Maar daar moet je verder niet veel achter zoeken, dat ging in de geestdrift per ongelijk. In een seksoorlog vallen er altijd onschuldige slachtoffers. Vooral die van boven de gleuf in het zwarte gat vallen, of van onder, alles is relatief volgens Einstein. Het is maar van welke kant je het beschouwd. In het leven. Van de maan af ziet het er allemaal anders uit. Gaat links rechtsom en onder druk wordt alles vloeibaar.

  Welcome to the plearurdome

  Like

 10. Republikein // maart 18, 2017 om 03:06 //

  Like

 11. Als je alles weet en je denkt niet na.

  Like

 12. Like

 13. Ik denk er ook zo over, PVDA weggevaagd, VVD 5 zetels kwijt en winst voor de PVV. Regeren zonder absolute meerderheid zat er sowieso niet in, dus hoe groot de winst is maakt uiteindelijk niet zoveel uit. Dat er een staatsgreep nodig is om iets te veranderen was mij al lang duidelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: