Nieuw

Deense minister van Integratie viert aangescherpte asielbeleid met taart

(Door: Markus Allard – Vertaling: rommel)

De Deense minister van Integratie Inger Stöjberg viert de 50e aanscherping van het asielbeleid met een feesttaart. Op haar facebook account heeft de minister een foto van zichzelf geplaatst waar ze een taart vasthoudt en er zeer gelukkig uitziet. De afbeelding heeft zowel kritiek als positieve feedback ontvangen.

Inger Stöjberg (van de rechtsliberale partij Venstre), die de portefeuille voor Vreemdelingen, Integratie en Huisvesting beheert, heeft afgelopen dinsdag het feit gevierd dat haar 50e aanscherping van het asielbeleid door de regering is geïmplementeerd. Een gele marsepeincake, versierd met slagroom, fruit en details, zoals de Deense vlag en een bordje met het nummer 50, was voor de minister gebakken om haar 50e asiel aanscherping te vieren.

“Vandaag is mijn 50e wijziging in het asielbeleid om de controle op de immigratie te verscherpen door het parlement aangenomen. Dit moet gevierd worden! “, schrijft de minister op haar Facebook, met een foto waar ze de taart vasthoudt en er zeer tevreden uitziet.

Voorbeelden van maatregelen die in Denemarken door Venstre zijn ingevoerd zijn bijvoorbeeld hogere eisen voor Deens taalkennis, de mogelijkheid om asielzoekers in detentie te houden tot hun identiteit wordt vastgesteld, en de mogelijkheid om criminele vreemdelingen uit te zetten, tenzij het in strijd is met internationale verplichtingen.

Inger Stöjberg krijgt zowel kritiek als positieve response op haar verjaardagstaart. Ze zegt tegen Ekstra Bladet dat het niet de eerste keer is dat ze een taart eet om een politieke overwinning te vieren.

– Ik heb vele malen eerder politieke overwinningen van onze partij met taart gevierd. Ik herinner me, onder andere, dat wij ook onze overwinning met taart hebben gevierd toen we het voorstel van de rood-linkse regering over de financiering van het openbaar vervoer ten grave brachten, zegt ze tegen Ekstra Bladet.

Stöjberg zegt ook, in de Deense krant BT, dat asielzoekers die niet langer worden beschouwd als vluchtelingen naar hun land van herkomst worden uitgezet, en is van mening dat veel van hen in Denemarken verblijven als gevolg van het financieel ruimhartige sociale stelsel.

De Deense Integratie minister neemt op Facebook geen blad voor haar mond. In een post van 8 juni 2016, zette ze een foto van een voormalige Deense burger die zijn staatsburgerschap verloor.

“Eindelijk! Said Mansour (voormalig Deens-Marokkaanse boekhandelaar in Brønshøj) is beroofd van zijn Deense staatsburgerschap. Islamitische terrorisme veroordeelden horen niet thuis in Denemarken”.

Volgens Dagens Nyheter wordt in Denemarken Inger Stöjberg als de Deense versie van Donald Trump geroemd.

Bron:

http://nyheteridag.se/danska-migrationsministern-firade-skarpt-asylpolitik-med-tarta/

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Deense minister van Integratie viert aangescherpte asielbeleid met taart

 1. http://www.telegraaf.nl/binnenland/27825035/__Moeizame_integratie_Eritrese_asielzoeker__.html
  Die kunnen er ook uit.
  Linkse dromers vergiftigen de maatschappij.

  Like

 2. Dat had Sau Merkel ook kunnen doen, dan was dit wellicht niet gebeurd.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27826380/__Kickbokser_verkracht_vrouw__90___.html

  Like

 3. hadden wij maar 15 maart 2017 een hele grote taart kunnen laten bakkken met erop PVVgewonnen !!!

  Like

 4. Greengo // maart 17, 2017 om 20:05 //

  Like

 5. skeeter // maart 17, 2017 om 22:34 //

  @ Yvonne, ja jammer, zullen het met gebakken peren moeten doen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: