Nieuw

Turkse minister: “Weldra zullen er religieuze oorlogen uitbreken in Europa”

“Er is geen verschil tussen tussen de liberale partij van Marc Rutte en de ‘fascist’ Geert Wilders.”

Dat heeft de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu gezegd in reactie op de verkiezingen in Nederland.

De relaties tussen Turkije en Nederland zitten ver beneden het vriespunt sinds onze noorderburen twee ministers de toegang tot het grondgebied hebben geweigerd omdat ze campagne kwamen voeren voor het referendum in Turkije.Volgens de minister van Buitenlandse Zaken hebben beide partijen dezelfde mentaliteit. Cavusoglu viel ook uit…

Foto: Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu waves a Turkish flag as he arrives at the residence of Turkey’s consul general in Hamburg, northern Germany, on March 7, 2017. Germany’s large Turkish community, including 1,4 million people eligible to vote in Turkey, is a potential electoral goldmine for President Recep Tayyip Erdogan in his bid to win a referendum on expanding his powers. / AFP PHOTO / dpa / Daniel Reinhardt / Germany OUT

readmore>>
hln
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Turkse minister: “Weldra zullen er religieuze oorlogen uitbreken in Europa”

 1. Dat is geen voorspelling maar een waarheid waar al een paar jaar naar toe wordt gewerkt door het MoslimBroederGenootschap en andere Arabische Staten.
  Dit zal wel eens zeer snel kunnen zijn.
  Een natte droom wordt een nachtmerrie en de elite zal zwaar het onderspit delven op de beurzen.
  32.000 jihadisten zitten ondergedoken klaar.

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // maart 16, 2017 om 16:12 //

  het is al los…..er is bleod gevloeid…..twee gereformeerden hebben zestien bhoedisten de vinger gegeven op station Utrech centraal en een van de Bhoedisten kreeg een spontane bloedneus.

  Oorlog !!!

  Like

 3. ieznogoedh // maart 16, 2017 om 16:56 //

  Turkse minister: “Weldra zullen er religieuze oorlogen uitbreken in Europa”

  Die man loopt wel erg achter. Die oorlogen zijn allang aan de gang. Alleen de Europese elite weet het nog niet, en … kennelijk het merendeel van de Nederlandse bvolking evenmin.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s