Nieuw

@groenlinks-stemmers hebben de pesttyfus aan moslims

Bewoners op IJburg, onderdeel van het kneiterlinkse stadsdeel Oost, willen geen moslims op hun eiland. ‘Inclusiviteit’ is prachtig mooi als je met een roze poezenmuts op je hoofd tegen Wilders loopt te demonstreren, maar niet als het je eigen voordeur bereikt.

Met 24% op de toekomstige minister van ongebreidelde immigratie stemmen, maar dan zelf geen moslims in je straat tolereren. Die moeten maar in die DENK-enclave in Nieuw-West gaan wonen. Die van GroenLinks willen heel graag vluchtelingen helpen, mits ze bij het plebs ver weg ondergebracht worden. Dan kunnen ze lekker roeptoeteren hoe goed ze wel niet zijn zonder de lasten er van te ervaren.

De gemeente gaat 160 tot 190 tijdelijke woningen voor statushouders en studenten bouwen op een kavel op IJburg, dat heeft wethouder Ivens gisteravond laten weten aan omwonenden. De buurt is geschrokken van de plannen en voelt zich niet gehoord.

In de woningen die er tien jaar zullen staan, komen alleen jongeren te wonen. Vermoedelijk iets meer mannen dan vrouwen omdat er nou eenmaal meer mannelijke vluchtelingen met een verblijfstatus zijn. De buurt had gevraagd om gezinnen, maar aan die wens wil de wethouder niet voldoen. AT5 >>

De buurt had zelf nog een plan opgesteld maar dat werd door de wethouder van de SP rücksichtslos van tafel geveegd.

Ook al zegt de buurt niet meer dan 80 jongvolwassenen aan te kunnen, de wethouder ‘ziet daar geen aanwijzingen voor’.

Niks aan de hand zegt de wethouder. Het loopt helemaal niet al jaren uit de hand met mohammedanen op IJburg. Ontkennen en wegkijken is een voorwaarde als je iets wilt bereiken in de politiek.

Zou de wethouder wel eens het blog lezen van IJburg bewoonster Xandra Lammers ?

IJburg, duurste achterbuurt van Nederland

De kop van een rat staart me vanachter een ruit aan. Ratten begeven zich over de dure straten van IJburg, een wijk van kunstmatig aangelegde eilanden in het oostelijk gedeelte van Amsterdam. Corporatie De Key heeft op de glazen toegangsdeur van een appartementencomplex met sociale huur een poster opgehangen om huurders te waarschuwen dat ze het huisvuil verkeerd aanbieden. IJburg heeft de stad vele miljoenen gekost; de straten zijn geplaveid met peperdure natuurstenen tegels. Op de kaartjes van de rapportage criminaliteitsbeeld 2015, waarmee de gemeente de criminaliteit monitort, kleurt IJburg inmiddels oranje en rood, waarmee de wijk zich schaart in een reeks beruchte Amsterdamse achterstandswijken, zoals de Bijlmer en Slotervaart. Lees verder

 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on @groenlinks-stemmers hebben de pesttyfus aan moslims

 1. Greengo // maart 16, 2017 om 21:27 //

  Twee na laatste linkje wil niet ..

  Like

 2. Greengo // maart 16, 2017 om 21:28 //

  Een na laatste is het .. sorry .. rapportage criminaliteitsbeeld 2015

  Like

 3. Ook via haar blog niet. Zal het even ‘ontkleuren’, zodat het geen link meer is.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 16, 2017 om 23:19 //

  Ondanks dat een mens hier een beetje leedvermaak door krijgt is en blijft het natuurlijk een trieste zaak dat grote steden als Amsterdam Rotterdam Den Haag en Utrecht inmiddels nauwelijks nog leefbaar zijn. Onlangs had ik een gesprek met een Zeeuw die altijd wat lacherig om mij doet omdat ik zogenaamd een racist zou zijn, terloops vertelde ik hem dat 79% van Den Haag bestaat uit allochtonen waarvan het merendeel islamitisch wilde hij me eerst niet geloven en toen hij ontdekte dat het waar was leek hij behoorlijk uit het veld geslagen. Mensen van buiten de Randstad kunnen zich er eigenlijk vaak geen beeld bij vormen en op het moment dat ze er wel een beeld bij krijgen is het bijna komisch want ze hebben zelfs bij benadering geen idee. Als je hier in het grote en door elke hagenaar gekende winkelcentrum Leyweg loopt kun je met een gerust hart stellen dat Nederlands niet langer de voertaal is, elke week sluit er wel weer een zaak en wat terugkomt is de zoveelste belwinkel of ramsjzaak, het bied een troosteloze aanblik, er zit nog een Hema, twee zaken van het Kruidvat een Blokker en nog zo wat van die geijkte winkels en de rest is prut met een grote P.
  Het is een wijk van na de oorlog en er wordt al jaren volop gesloopt en vervangen door peperdure nieuwbouw (koop en vrije huursector) maar het heeft nog geen enkele invloed op de bevolkingssamenstelling. Als Nederlander ben je ver in de minderheid.

  Liked by 1 persoon

 5. Greengo // maart 16, 2017 om 23:37 //

  Herkenbaar Tijl, jaren geleden logeerde ik bij een schapenboer in Drenthe en tijdens een gesprek vroeg hij me naar de multiculturele situatie in een stad als Rotterdam. Hij had er wel wat over gehoord en gelezen, maar kon zich er niet al teveel bij voorstellen, maar toch voldoende om te stellen dat hij er blij om was dat hij buiten woonde. Daarmee is er in elk geval al een hele groep die niet zo snel op een partij als PVV zal stemmen alsook nog vertrouwen heeft in de reguliere politiek (en in elkaar) wanneer het ‘te gek’ mocht worden.

  Like

 6. Doet me denken aan de voormalige politieke zwendelaarster Famke Helsema, die haar kinderen voor alle zekerheid toch maar op een witte school deed.

  Like

 7. What about our Chinese friends?.

  Like

 8. Tijd voor verzet tegen de GL straatterreur partij.

  Like

 9. Ik ben opgegroeid in de wijk Bouwlust/Morgenstond. Tijdens mijn jeugd een prima buurt waar ik met veel plezier mijn jeugd heb doorgebracht. Er waren wel veel ‘indo’s’ maar eerlijk gezegd was dat een verrijking (vooral het eten en de mooie ‘blauwe’ meiden) en ik had veel indo vrienden waar nooit problemen mee waren. Zelfs niet met de Ambonezen.
  Toen ik vele jaren later nog eens door de straat reed waar ik al die jaren heb gewoond, schrok ik me te pletter. Grauw, vies, hoofddoekjes. Voorheen was het groen, levendig, sprankelend. De buurt was niet langer wit of blauw maar islamitisch troosteloos.
  Ik kots ervan.

  Like

 10. Bouwlust/Morgenstond ligt in Den Haag. Dus sluit aan op het verhaal van Tijl en Greengo.

  Like

 11. linda bakker // maart 17, 2017 om 14:54 //

  Hier op Texel, de waddenparel zie je ze meer en meer. Hoofddoeken, lange gewaden, boze achterdochtige koppen. Ze bemoeien zich niet met ons. Elke week lijken het er meer te worden. Toerisme op Texel over 25 jaar? Ik denk het niet meer, wie gaat er nog op vakantie naar een eiland vol Islam en somaliërs en sharia.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: