Nieuw

De rookwolken zijn opgetrokken en bijna iedereen is blij

Door: Horatius

… allemaal zetels gewonnen, behalve de VVD en de PvdA.

Maar Mark Rutte (bekend van de grote en de kleine Turkije-deal) mag gaan formeren. Die eer is gegund aan Edith Schippers van uiteraard onbesproken gedrag. En die zal de komende weken, zo niet maanden, heel wat moeten schipperen met het CDA, D66 en de CU om tot een enigszins werkbare coalitie te komen.

Maar in het landsbelang zal zelfs Pechtold water bij de wijn moeten doen want een coalitie vormen is nu eenmaal inleveren en nog eens inleveren.

Mark Rutte, plotseling de held van Europa, de man van tot hier en niet verder en de man die de gevreesde dictator Erdogan zo ver weet te krijgen dat nu zelfs Nederlandse koeien Turkije moeten verlaten. Dat belooft nog wat voor de nabije toekomst; hierna volgen ongetwijfeld de Koerden, Christenen, Joden en andere fascisten.

Maar we moeten ons ook voorbereiden op een ‘normalisering’ van de betrekkingen, wat zou kunnen inhouden een partij als DENK met het nodige respect te behandelen en niet bij herhaling tot de orde roepen mochten ze b.v. tijdens een spoeddebat hier een Islamitisch Kalifaat willen uitroepen.

Oom Geert heeft er ook nog wat zetels bij en is pas 53 jaar en de kans dat het komende kabinet de volle rit zal uitzitten is niet zo heel groot. We moeten namelijk rekening houden met een religieuze oorlog in Europa waarbij de vorming van een oorlogskabinet een dringende prioriteit kan worden. Met alleen maar het uitroepen van de Noodtoestand komen we er dan niet, kijk maar naar Frankrijk en België waar de religieuze baardmannen nog steeds ongehinderd cellen kunnen vormen en met de wapens zit het ook wel snor. Zie o.a. de zeer omvangrijke wapenarsenalen die recentelijk in buurland Spanje (per ongeluk) werden ontdekt.

En Nederland? Voorlopig is die populist Wilders op zijn nummer gezet (de 2e partij in ons land!) en de PvdA is verworden tot een curiositeit en Jesse Klaver probeert alsnog via het inzetten van al zijn charmes bij Mark op schoot te kruipen. Maar dat is gelukkig onverkoopbaar bij de achterban van de VVD. Volledige open grenzen voor letterlijk iedere vluchteling kan zelfs Rutte zich niet veroorloven.

Is de rol van Geert Wilders nu definitief uitgespeeld?

Absoluut niet! Daar zorgen de voortdurende volksverhuizingen wel voor, voorts de IS die nog enige religieuze verplichtingen heeft te vervullen in West-Europa. En dan praten we nog niet eens over onze Nederturken die opgehitst door DENK bij voortduring zullen hameren op het beproefde aambeeld van discriminatie, racisme, fascisme, Vrijheid van Mening en Godsdienst en de onvermijdelijke Mensenrechten.

De beste tijden voor Links zijn voorbij en de toekomst is voor de realisten (nu nog uitgescholden voor populisten).

Wie heeft er nog een baantje voor die Spekman?

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on De rookwolken zijn opgetrokken en bijna iedereen is blij

 1. Spekmans zou een aanwinst zijn voor het begrafenis wezen.

  Like

 2. VarAway // maart 17, 2017 om 00:42 //

  Ik dacht dat ze bij ome Emil Roemer SP ook een zeteltje kwijt waren?

  Like

 3. cock pol // maart 17, 2017 om 01:03 //

  Rutte mag Erdogan op zijn beide knietjes danken.

  Like

 4. skeeter // maart 17, 2017 om 01:25 //

  @ cock pol,
  Inderdaad, of ze hebben het samen bekokstooft, een hoo-p achterlijke stemmers zijn er in ieder geval ingetuind.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: