Nieuw

De mosliminvasie kost Nederland honderden miljarden

Alleen al het afgelopen kabinet Rutte kost ons op termijn 100 miljard en dan moeten de kosten die alle voorgaande kabinetten gemaakt hebben daar nog bij opgeteld worden.

Lopende en cumulatieve kosten van primaire immigratie tijdens Rutte II

De kosten van immigratie plus daaruit voortvloeiende volgmigratie tijdens Rutte II zijn doorgerekend met het model. Het gaat hier om asielmigratie en arbeid en studie gerelateerde immigratie uit Oost-Europa, de rest van het Westen en uit niet-westerse landen en de daaruit voortvloeiende gezinsmigratie, zoals verder toegelicht onderaan deze pagina.

In deze berekening is niet opgenomen:

  • immigratie uit de vier klassieke herkomstlanden Turkije, Marokko, Suriname en Antillen;
  • gezinsmigratie ten gevolge van bestaande migrantenpopulaties;
  • immigratie van in Nederland geboren personen.

Het gaat in deze berekening dus puur om nieuwe primaire immigranten en hun volgmigranten.

In de twee onderstaande afbeeldingen is te zien dat de jaarlijkse kosten in de miljarden lopen. De totale cumulatieve kosten zullen de komende decennia oplopen tot vele tientallen miljarden euro’s. Uiteindelijk kan het bedrag mogelijk zelfs boven de 100 miljard euro uitkomen. De migratie tijdens Rutte II zal Nederland dus veel geld kosten – net als overigens de migratie tijdens voorgaande kabinetten.

Demo-demo >>

 

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: