Nieuw

Robert Spencer Video: Why Trump is Wise to Refer to “Radical Islamic Terrorism”

No more denial or ignorance as seen during the last 8 years due to the Obama era.

Also on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Robert Spencer Video: Why Trump is Wise to Refer to “Radical Islamic Terrorism”

 1. polderboy // maart 17, 2017 om 05:36 //

  In Washington roepen ze inmiddels hetzelfde als Geert Wilders: de EU moet kappen met de radicale politieke islamist Erdogan:
  http://www.washingtontimes.com/news/2017/mar/16/turkey-must-break-contact-with-europe/

  De EU ziet de politieke islam nu eenmaal als de weg naar democratie, en haar belangrijkste machtige ongekozen Brusselse bureaucraten, zoals Mogherini, is openlijk een fel voorstandster van bijvoorbeeld de jihadrellen in Syrië, Hamas, en Erdogan.

  Ik begrijp daarom wel dat de VS samenwerking zoekt met bijvoorbeeld de Russen, want het oude continent, waar fascisten en islamofoben jagers als de Denk islamisten in de politiek een rijzende ster zijn, lijkt definitief weer een pad ingeslagen te zijn, zoals we dat eerder voor de 2e WOII zagen, en de muffe lucht van fascisme, in casu het islamofascisme, begint weer in de straten van diverse delen van West Europa te meuren.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s