Nieuw

Martin Bosma (PVV) bezoekt de moskee, eeeuh het stembureau

Zie twitter van Martin Bosma voor begeleidende tekst. https://twitter.com/Martinbosma_pvv

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Martin Bosma (PVV) bezoekt de moskee, eeeuh het stembureau

 1. Turkse fascisten gaan onze stemmen tellen?.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // maart 15, 2017 om 20:11 //

  Tja, vertel mij wat, dat Amsterdamse bestuur.

  Ik heb ooit nog eens een oud commando, die in de 2e wereldoorlog zijn broer verloor tijdens een operatie, in Brazilië opgezocht. Hij woonde daar diep in de binnenlanden, in een huisje met zijn vrouw, waar ze konden vissen in de naastgelegen kweekvijver tegen een bedrag. Het huisje had een Jordaanse inrichting, en ik kreeg een koekje bij de thee. Ik was er voor advies, i.v.m. een probleem, want ze kenden het land goed.

  Hoe dan ook, ze waren uit Nederland vertrokken, omdat het Nederlandse bestuur hem na de 2e wereldoorlog had beschuldigd moordenaar te zijn. Het bestuur in A’dam wist overigens tijdens de staking van de dokwerkers niet snel genoeg zich aan de zijde van de nazi’s te scharen. Reden voor de twee broers om naar Engeland te vertrekken en zich aan te sluiten van bij de toen nieuw opgerichte Nederlandse commando troepen.

  Eigenlijk zie je het nu weer: Eberhart weet niet snel genoeg zich achter de nieuwe fascisten te scharen.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. polderboy // maart 15, 2017 om 20:50 //

  Mijn dochter vroeg nog: “Wat heb je gestemd?”
  PVV, wan ik heb angst, als mijn dochter haar moeder bezoekt (want we zijn geschieden), dat haar wat overkomt, als ze op een druk trein station staat.

  En de enige reden dat haar wat overkomt, door een niet te verwaarlozen kans op een doelbewuste actie, dus niet per ongeluk, momenteel, is door de aanhangers van de sharia, die immers die angst op basis van hun geloof, verplicht zijn onder de ongelovigen te verspreiden.

  En die kans op die doelbewuste actie, wil ik geminimaliseerd zien, en ik weet, dat het zittende bestuur daar niks aan doet, en die kans nihil acht, maar ik niet.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // maart 15, 2017 om 20:58 //

  Natuurlijk ben ik best bereid om met fors en meedogenloos geweld die kans, dat er wat met mij kind wat gebeurd, te verkleinen en tot nihil terig te brengen. Maar als het op een democratische manier kan, middels een stem op de PVV, dan is dat natuurlijk veel beter.

  Like

 6. Like

 7. JackvanderVeen // maart 16, 2017 om 07:17 //

  15 maart 2017 lijkt meer opeen nationale TURKSE feestdag dan een doordeweekse hollandse stemdag.

  Like

 8. Semper paratus // maart 16, 2017 om 10:04 //

  Nederland wordt nederigland, Het volk de populisten worden monddood gemaakt want NL zal moeten buigen voor Brussel en islam.Zij worden slaaf en vreselijk de dupe van hun eigen stemgedrag. Ze willen graag bedonderd worden, ze willen graag genaaid worden. Ik hoop dat dit letterlijk gaat plaatsvinden wanneer er nog meer islamitische migranten deze kant op worden gehaald. En dan vooral die mensen die op de linkse partijen hebben gestemd!
  Een volk dat niet vecht om te overleven verdiend het niet om te overleven!.
  Hierbij condoleer ik iedereen met het verlies van een eens zo mooi land.

  Liked by 1 persoon

 9. rauwebonk // maart 20, 2017 om 11:12 //

  waar blijven die zogenaamde motor bendes nou.ik had ze wel verwacht laatst in rotterdam,toen die turken aan het rellen waren en aan het slopen!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turken stembusfrauderen zich helemaal de moeder

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: