Nieuw

ISIS kan Zweden “binnen enkele uren” veroveren

Iraakse soldaat die tegen de islamitische staat vecht is geschokt over de Europese welzijnsverzorging voor jihadisten.

Volgens een Iraakse soldaat die tegen de Islamitische Staat in Mosul vecht zou ISIS in staat zijn om Zweden “binnen enkele uren” te veroveren.

Deze mededeling werd gepubliceerd door de oorlogscorrespondent Magda Gad, die momenteel voor de Zweedse krant Expressen verslag doet van de strijd tegen de ISIS in Irak.

Gad vertelde de soldaat dat Zweden de ISIS-strijders die terugkeren uit Syrië huisvesting, werkgelegenheid, onderwijs en financiële bijstand verlenen in een poging om hen te re-integreren in de maatschappij.

De linksmensen in Zweden steunen dit beleid met het argument dat het beter is “extremisten” te helpen dan ze uit te sluiten. De vraag of het in eerste instantie een goed idee is om ze het land binnen te laten was geen onderdeel van de discussie.

Als reactie op deze mededeling kreeg de Iraakse soldaat die “zijn leven riskeert om tegen de IS te vechten”, “tranen in zijn ogen”,  aldus Gad, die schrijft dat dit gesprek tot nu toe haar “slechtste ervaring” is in Irak, het was zelfs meer deprimerend dan onder zwaar vuur liggen van de ISIS.

Gad vroeg de soldaat hoe lang het ISIS zou duren om “Zweden te veroveren”.

“Geen dagen. Uren. In een paar uur”, antwoordde hij.

Gad gaat verder met het benadrukken dat Zweden een broeinest is voor ISIS activiteiten. Zweden wordt gerangschikt in de top van de Europese landen op het gebied van het produceren van Islamitische Staat terroristen per hoofd van de bevolking.

Osama Krayem, 1992 geboren in Malmö, ging in 2014 naar Syrië om te vechten voor de ISIS, en keerde op een vals paspoort terug naar Zweden waar hij zich voordeed als vluchteling. Hij ging op een ontmoeting met Salah Abdeslam, één van de Parijse bloedbad daders, om hem te helpen de aanval te coördineren.

Krayem was ook betrokken bij de planning voor de Brusselse bomaanslagen, en was bedoeld als de tweede metro zelfmoord bomaanslag, maar trok zich op het laatste moment terug.

Ironisch genoeg heeft Krayem ooit deelgenomen aan een Zweedse tv-documentaire genaamd ‘Without Borders’, die ging over “hoe we succesvol immigranten in de Zweedse samenleving kunnen integreren”.

Gad noemt ook Mohamed Belkaid, een 35-jarige Algerijn die naar Zweden emigreerde en daar meerdere jaren woonde.

Belkaid werd tijdens zijn aanslag door de Belgische politie gedood, wat uiteindelijk tot de gevangneming van Abdeslam leidde, die met elkaar in contact stonden. Twee andere islamisten die na de aanslag wisten te ontsnappen, Ibrahim en Khalid El Bakraoui, voerden een week later hun bomaanslagen in Brussel uit.

Belkaid maakte deel uit van een terroristisch netwerk in Zweden, samen met een man genaamd Abu Omar, wiens taak het was ISIS-jihadisten te werven en te financieren, deze onderneming verrichte hij via twee winkels in Stockholm. Omar is ook gekoppeld aan de aanvallen in Parijs en Brussel en is nog steeds op vrije voeten.

Bron:

https://www.infowars.com/iraqi-soldier-isis-would-conquer-sweden-in-a-few-hours/

http://www.expressen.se/nyheter/magda-gad-svarar-pa-lasarnas-fragor/

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

14 Comments on ISIS kan Zweden “binnen enkele uren” veroveren

 1. Morgen zullen we weten hoe graag (links) Nederland ONS ALLEMAAL wil Islamiseren en zich uit zijn auto wil laten jagen!

  Like

 2. Dat kan sneller:

  Nederland vernietigd in 10 minuten
  https://fubar.mobi/2014/08/26/nederland-vernietigd-in-10-minuten/

  Like

 3. Allen,

  Ik begrijp de consternatie maar ik weet uit zeer betrouwbare bronnen dat dit scenario in Nederland zeer onwaarschijnlijk is. Er wordt op de meest vreselijke scenario’s getraind. Overigens is ISIS totaal onvergelijkbaar met de Duitse Wehrmacht die in mei 1940 – tegenover een zeer slecht en onprofessioneel leger (m.u.v. de Koninklijke Marine en het Korps Mariniers) – met moeite pas binnen twee weken de Nederlandse krijgsmacht op de knieën had en pas nadat Rotterdam in vuur was opgegaan. Dit komt uiteraard niet naar buiten maar elk vitaal onderdeel dat het functioneren van de maatschappij mogelijk maakt is zwaar beschermd.

  Ook dit bericht reken ik tot een vorm van propaganda. Pas daarmee op.

  Like

 4. Virgo,
  Beter te veel van dit soort “propaganda” (lees:waarschuwing), dan te weinig. Overigens bevonden zich in 1940 geen miljoen verraders in Nederland.

  Liked by 1 persoon

 5. Virgo,
  met verraders bedoelde ik uiteraard gewapende verraders

  Like

 6. Aan Rommel en anderen buitenlandse Nederlandse Staatsburgers:
  Hebben jullie een stembiljet of een uitnodiging om te kunnen stemmen ontvangen?

  Ik klaag de Nederlandse Staat aan, want ik heb wonende in het buitenland maar wel binnen Europa géén stembiljet of uitnodiging ontvangen, terwijl de belastingdienst en mijn pensioenfondsen weten waar ik woon want ik krijg van hen post!
  Nederlandse Staat, u moet u diep schamen, u laat een Staatsburger in de kou staan en belet mij om te stemmen!

  NEDERLAND MIJN VADERLAND
  bestaat uit nsb´ers en landverraders, die tevens weten hoe snel ze ons belastinggeld weten weg te sluizen of te innen door hooggeplaatste posten in te nemen.
  De Nederlandse Burgers worden doodgeslagen met de term POPULISME.
  POPULISME = voor en met de Nederlandse Burgers, het betekent ook SAMEN MET DE BURGERS.
  Niets anders.
  Maar Rutte en zijn leugenkabinet doen ALLES ZONDER DE NEDERLANDSE BURGERS.
  REFERENDUM UKRAÏNE NAAR DE PRULLEBAK
  GEHEIME AFSPRAKEN MERKEL RUTTE MET ERDOGAN
  DEZE EN VORIGE REGEER PERIODES NIETS ANDERS DAN LEUGENS NAAR DE NEDERLANDSE BURGERS.
  MH17 IS EEN GROTE LEUGEN!

  NEDERLAND WORDT WAKKER, STEM VANDAAG DE GEVESTIGDE ELITE WEG!

  Like

 7. Nederland heeft het in 1940 twee weken volgehouden tegen de wehrmacht.
  Welk geschiedenisboek heb jij gehad op school???
  Binnen vier dagen heeft Nederland gecapituleerd hoor.

  Like

 8. @Lisa, in Zeeland, weliswaar een klein stukje NL, is door mariniers, Franse troepen etc. nog wat langer weerstand geboden, maar feitelijk stelde dit weinig voor omdat alle belangrijke doelen van het Duitse leger al in hun linkse handen was.

  Like

 9. De daooere Iraakse soldaat vergeet te melden, dat links landsverraderlijke elementen van harte de islamitische fascisten zullen steunen.

  Like

 10. sorry, dappere, zo en nou ff stemmen, machtigingen en kopieën paspoorten mee, leve het verzet!!.

  Like

 11. Inderdaad heeft men in 1940 met behulp van de Fransen nog een tijdje weerstand geboden
  in Zeeland maar dit stelde toch eigenlijk niks voor.
  Na het bombardement ’s middags veertien mei op Rotterdam heeft men gecapituleerd omdat
  Hitler dreigde de andere grote steden ook nog te bombarderen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: