Nieuw

Ik wil hier eigenlijk niet wonen . . . OPTYFEN DAN

Ik wil hier eigenlijk helemaal niet zijn en de meeste Nederlanders vind ik nazi’s en fascisten… Buitendien steun ik Erdogan volledig. En ik werd zomaar 10 uur vastgezet, alleen omdat ik “jood” zei tegen een politieman. Zeepertje heeft er maar één woord voor; “OPTYFEN”

En dan zonder demonstratieverbod toch komen en demonstreren, de Nederlandse overheid doet er niets mee… Maar o wee wanneer u 8km/uur te hard rijdt, dan bent u de sigaar. Dat maakt Zeepertje zo ziedend, het meten met 2 maten.

Kijkt u zelf;

Also on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

10 Comments on Ik wil hier eigenlijk niet wonen . . . OPTYFEN DAN

 1. HetZalWelWeer // maart 14, 2017 om 09:50 //

  Onze regering gaat dit niet oplossen, op dit gebied zijn we regeringsloos.

  Like

 2. HetZalWelWeer // maart 14, 2017 om 09:53 //

  2.08
  Ze wil terug naar Turkije, maar dan moet het zeker wel eerst duidelijk zijn dat zij haar uitkering mee kan nemen naar Turkije.

  Like

 3. Horatius // maart 14, 2017 om 12:46 //

  En deze ‘bevallige’ moslima, ingepakt, volgevreten en hoogstwaarschijnlijk uitgehuwelijkt aan een stokoude blinde Turk met structurele rugklachten zou een verrijking zijn voor onze cultuur?

  We moeten de eerste jonge Turk nog zien die zijn koffers pakt richting Anatolië om daar de rest van zijn leven te slijten zonder het geriefelijke infuus van de Verzorgingsstaat.

  Ingebakken haat tegen joden en christenen, maar wel leven van Bijstandsuitkeringen. Ondanks talloze toeslagen en subsidies propageren zij dat ze worden gediscrimineerd en bewust buiten het arbeidsproces worden gehouden ondanks hun sterke motivatie en minarethoge opleiding.

  Er zijn gelukkig ook Turken die helemaal niets willen weten van dictator Erdogan en die verdienen onze respect en bewondering, want hun levens lopen gevaar als zij daar openlijk voor durven uitkomen.

  Ook zij doen er verstandig aan om op de PVV te gaan stemmen, want iedere moslim die onze normen en waarden respecteert, die onze seculiere staat onderschrijft, inclusief de Vrijheid van Godsdienst is hier van harte welkom en zal dat ook blijven.

  Een stem op DENK is echter een stem op de Moslimbroederschap die streeft naar een wereldwijd Islamitisch Kalifaat, en wat dat in de praktijk betekent kunnen we dagelijks zien in landen als Syrië, Afghanistan, Irak en Somalië.

  Liked by 1 persoon

 4. JanKorneeldeWitt // maart 14, 2017 om 13:34 //

  Hahahah ik wil eigenlijk domme zeug roepen, maar dat zou van een diepe minachting voor het edele varken getuigen……

  Liked by 2 people

 5. zonnigbrazil // maart 14, 2017 om 14:09 //

  ZO…….. Wij zijn …nazi’s en fascisten en… ik wil hier eigenlijk helemaal niet zijn zegt een Turk.
  Heb een creatief ideetje…. Zeg tegen alle allochtonen dat wij (alle Nederlanders) dat zijn.

  Ja wij zijn nazi´s en fascisten en velen zijn Jood. Daar hebben ze echt de schurft aan en willen niet meer in Nederland wonen. Wat jammer nou we hebben ze met open armen ontvangen en nu….. willen ze weg. Wat jammer toch.

  Wel even een berichtje in de 2e kamer en naar Merkel.
  Zij moeten niet denken dat we veranderd zijn en kunnen weer ons zelf zijn in bevrijd Nederland.

  Like

 6. JackvanderVeen // maart 14, 2017 om 18:07 //

  Wie zeurt krijgt een beurt, wanneer men niet snel maakt dat men weg is!!!!!

  Like

 7. Eigenlijk wil ze hier niet wonen, maar ze is uitgezonden door Adolf Erdogang.
  Ze zoekt hier geen beter leven, nee ze is de islam aan het verspreiden.
  Zullen zeugen is tot daar aan toe.
  De medewerking van de landverraders, verschrikkelijk.
  Eigenlijk wil ze hier niet wonen, maar ze is uitgezonden door Adolf Erdogang bied geen fatsoenlijk leven aan en zelf een goed leven opbouwen in hun regio, daar zijn ze niet capabel voor.
  Profiteren van het westen en werpen. meer zit er niet in!

  Like

 8. Terug naar enkele papoorten. Zo moeilijk kan het niet zijn die aberratie op te lossen, Dat is een kwestie van politieke wil. Na deze maatsregel is het volstrekt duidelijk waar mensen met elkaar aan toe zijn in Nederland. Je bent Nederlander of vreemdeling. Ben je vreemdeling dan kun je je als goede gast in de land gedragen of anders als ongewenst vreemdeling worden verwijderd. Scheelt dat even aan cumulerende solidariteitsovervraging… Wellicht blijft er zo op afzienbare termijn al geld van’t Algemeen over voor verbetering van het onderwijs en de ouderenzorg.

  Like

 9. en daarmee van een heleboel troep af aan aanrandingen, brandstichting, onveiligheid enz. Minder geld over de balk aan uitkeringen (miljarden), woonruimte enz.

  Kunnen we eindelijk weer eens aan de slag met handhaving en naleving van de wetten.
  Opgelucht adem halen en geen vrees meer wat er straks of morgen weer gaat gebeuren.

  Big Smile en welterusten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s