Nieuw

Groenlinks gaat alle bomen kappen en alle beschermde dieren doodmaken

Groenlinks gaat ook Nederland volbouwen met lelijke betonnen gebouwen en de laatst overgebleven natuurgebieden asfalteren. Groenlinks gaat de consumptie en daarmee ook de afvalberg verdubbelen. Onder Groenlinks zal het energiegebruik de hoogte inschieten en het klimaat totaal naar de knoppen gaan.

Dat zal Groenlinks natuurlijk niet zo verwoorden, want dan lopen alle naïeve dromers die nu vallen voor Jesse zijn krullen en inhoudsloze overhemd zo weer weg, maar het zal wel het gevolg zijn van het immigratiebeleid dat Groenlinks voorstaat.

Het onbegrensde immigratiebeleid zoals Groenlinks dat voorstaat zal tot een bijna verdubbeling van het bevolkingsaantal leiden binnen veertig jaar.

Syp Wynia rekende samen met wiskundige en cultureel antropoloog Jan van de Beek uit wat er zou gebeuren als Alexander Pechtold of Jesse Klaver hun zin krijgen.

De uitkomsten zijn opmerkelijk, vooral in het geval van het ‘ruimhartige’ dan wel het ‘onbegrensde’ scenario. Als partijen als D66 en GroenLinks hun zin krijgen groeit de Nederlandse bevolking in het jaar 2060 tot 22 à 30 miljoen inwoners. Dat is het gevolg van het ‘ruimhartige’ dan wel ‘onbegrensde’ vreemdelingenbeleid dat deze partijen voorstaan.

Het hele stuk met grafieken heeft Elsevier achter een betaalmuur gestopt, maar een inleiding valt te lezen op het eigen blog van Syp Wynia.

Je hoeft geen Einstein te heten om een beetje te beseffen wat een verdubbeling van de bevolking, het merendeel rechtstreeks geïmporteerd uit de achterlijkheid van de derde wereld, voor een effect zal hebben op Nederland.

Twee keer zoveel huizen

Twee keer zoveel spoorwegen

Twee keer zoveel snelwegen

Twee keer zoveel asfalt

Twee keer zoveel auto’s

Twee keer zoveel vliegvelden

Twee keer zoveel fabrieken

Twee keer zoveel kantoorgebouwen

Twee keer zoveel elektriciteitscentrales

Twee keer zoveel vuilverbrandingsinstallaties

Twee keer zoveel megastallen

Dankzij Groenlinks zullen we afscheid moeten nemen van onder andere de:

glanskop

kortsnavelboomkruiper

ruigpootuil

tonghaarmuts

liggende raket

geelbuikvuurpad

zilverstreephooibeestje

juchtleerkever

rivierrombout

baardvleermuis

grote hoefijzerneus

En nog een paar honderd andere planten en beestjes waar simpelweg geen plek meer voor is als de plannen van de natuurmolesteerder Jesse Klaver doorgang vinden.

Jesse Klaver is een uiterst kwaadaardige milieuterrorist. Een milieu-jihadi.

Stop Jesse Klaver en behoudt de Bio-diversiteit !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Groenlinks gaat alle bomen kappen en alle beschermde dieren doodmaken

 1. Gelukkig staat de Afrikaanse Pleinvingerrat niet in het lijstje met afstervende soorten.

  Liked by 1 persoon

 2. linda bakker // maart 13, 2017 om 09:24 //

  en je haalt mensen binnen uit het M.O die helemaal niets hebben met natuur en millieu. Wel eens over de grote wegen in het M.O gereden?, al die autobanden en vuilnis gezien in de bermen? Teveel aan autobanden word gewoon in de fik gestoken. Vuilnis wat je kwijt wil gewoon ergens in de berm of natuurgebied gestort. En dat volk krijgen we nu hier in grote getallen Binnen enkele decennia is er niets meer over van de natuur in nederland.

  Like

 3. Een paar dagen terug had Syp Winia het artikel: Waar staan onze partijen eigenlijk voor ? Winia’s analyse is: liberalisme, optimisme, socialisme, sociaal-democraten, chistendemocraten, conservatieve liberalen, vrijzinnig-democraten, conservatief-christelijk, progresief-christelijk, corporatisme, pragmatisme, links-liberaal, vrijzinnig, sociaal-liberaal, linksradicale communisten, progressieve christenen, pacifisten.
  http://www.elsevier.nl/…/waar-staan-onze-partijen-eigenlij…/
  Het ecofascisme van GroenLinks en de Partij voor de Dieren ontbreekt bij Winia. Het ecofascisme stelt de planeet voor als een wezen verheven boven de ondergeschikte mens.
  ——–
  De werkelijkheid is dat na 1945 Nederland zijn grootmacht status werd afgenomen door de elite van de VS en de CIA die vele nazi’s had opgenomen en de toekomstige collaboratie met de jihad van de islam tegen de Soviet Unie in Afghanistan heeft voorbereidt in opvolging van Max von Oppenheim en Keizer Wilhelm in WOI tegen de Britse koloniale macht en groot mufti van Jerusalem Amin al-Hoesseini met Himmler in WOII.
  Joop den Uyl moest van de CIA in 1974 Qadeer Khan de Urenco atoomgeheimen laten stelen voor Bhutto/Zia ul Haq Pakistan.
  Na de in 1973 door de Saudi Arabie gedomineerde OPEC wereldwijd opzettelijk gecreëerd tekort aan aardolie in aanloop naar de Jom Kipoeroorlog tegen Israel in Oktober van 1973 kwamen op 7 juni 1975 Euopese politici (EEG) met Arabische leiders de resolutie van Straatsburg overeen die de islamizering van Europa tot doel heeft met de moslim asieltsunami van Merkel/Erdogan als laatste hoogtepunt.
  https://ejbron.wordpress.com/…/de-resolutie-van-straatsburg/
  http://koenraadt.info/articles/oil-for-immigration.html
  Vandaag is alleen de PVV van Geert Wilders zich scherp bewust van het dodelijke gevaar van de islam voor de westerse beschaving.

  Liked by 1 persoon

 4. ieznogoedh // maart 13, 2017 om 14:22 //

  Mijn glanskop krijgen ze niet!

  Liked by 1 persoon

 5. Greengo // maart 13, 2017 om 14:38 //

  Er bestaat, zo leer ik juist, tegenwoordig ook iets als het ‘informatieve ecosysteem’ – USA – Mediamatters met het doel ‘to disarming rightwing information’ min. 1:30 – Lisa Haven

  Dit vindt engnek Trudeau – Canada ervan:

  Ik vind Jesse Klaver en die Trudeau wel wat van elkaar weghebben. Engsoortige aalgladde hippiejuppies.

  Like

 6. Groene partijen interesseren zich niet in natuur, vreemdelingen binnenhalen is hun core business

  Liked by 1 persoon

 7. Dat is mijn grootste reden om een afkeer te hebben tegen deze bedriegers.
  Deze gore lafaards
  Deze smerige landverraders.

  Wat zullen deze hufter tegen 5 dec tegen hun kinderen zeggen.
  Beter lief zijn, ander laat ik mohammed (mongolamed) zijn zak in je gezicht legen, i.p.v. meegenomen worden in de zak van zwarte piet.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Groenlinks gaat alle bomen kappen en alle beschermde dieren doodmaken | discitemoniti

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s