Nieuw

Een diplomatieke rel tussen islamitische fascisten en lafbekken op klompen

De zaterdag werd gevuld door de islamitische koppensnellers van Erdogan die Rotterdam onder handen namen en al huilende constateerde dat de Rotterdamse politie nu eens een keertje wel probeerde terug te slaan. Wat er op zondag verder allemaal gebeurde middels bedreigingen vanuit het land van dictator Erdogan probeer ik hier chronologisch weer te geven om een indruk te krijgen van het reilen en zeilen tijdens zo een heerlijke zondag die volgde op een gezellige zaterdag voor het Turkse consulaat te Rotterdam. Een conflict met de Turken dat nooit zou zijn voorgevallen wanneer wij komende woensdag geen verkiezingen zouden hebben. Een conflict dat nooit zou zijn voorgevallen wanneer Mevlüt Cavusaglu gewoon had geluisterd naar het dringende verzoek van Mark Rutte dat afgelopen woensdag in Berlijn werd doorgegeven door de Duitse minister van buitenlandse zaken, Sigmar Gabriel, om pas na de verkiezingen naar Nederland te komen om de tegenstanders van de islam in Nederland niet nog meer te versterken. De Turkse minister had dit min of meer toegezegd, inderdaad de onderhandelingen die volgens ‘onze’ regering zo goed verliepen. De grote muil van dictator Erdogan strooide zand in de motor van het Nederlandse achterbakse regeringsbeleid en zodoende moest onze lafbek op klompen wel optreden tegen de islamitisch fascisten.

Dit stukje gaat niet over huilende Turken die nog lang niet genoeg klappen hebben gekregen in Rotterdam, waar nog lang niet genoeg honden op af zijn gestuurd en die nog lang niet genoeg bloempotten hebben moeten ontwijken die door boze Rotterdamse burgers naar beneden zijn gegooid vanaf hun balkon. Dit stukje gaat ook niet over de vernielingen aangericht door Turkse relschoppers met een Nederlands paspoort, het gaat ook niet om het uiten van de grijze wolven groet of de Hitler groet geuit door deze ‘vreedzame’ demonstranten.

Het gaat er ook niet over dat er diverse beelden zijn waarop Turken in Nederland Joden dood wensen, politie en journalisten uitschelden voor kanker Joden en meer van dit fraais waarover je uren kunt schrijven en talloze beelden op internet kunt verzamelen. Uiteraard werd er ergens in Turkije ook nog even een Nederlandse vlag in de hens gestoken al hadden die achterlijke mafketels niet eens in de gaten dat deze vlag iets te veel op de Franse vlag lijkt.

Uiteraard had ook Petertje Rat de Vries weer een mening en is hij het roerend mij zijn Turkse collega ratten eens.

De zaterdag kun je middels onderstaande links via Fenixx voldoende over lezen en ik beperkt me tot een chronologische lijst van gebeurtenissen waarvoor ik als bron het Duitse Bild gebruik.

“Stelletje smerige fascistische nazi’s waarom mogen we geen Turken ophitsen in jullie onzedige land?”

Verkiezingsstunt – Mark Rutte ensceneert relletje met zijn Turkse nazivrienden

Turkse minister opgepakt en afgevoerd naar het Oosten

We krijgen geen zand meer uit Turkije

Wil je een uitgebreide beredenering van enige afstand bekijken dan is onderstaande filmpje van Stefan Molyneux zeker de moeite waard.

De zondag

02.18 : Turkse minister van familiezaken door Nederland naar Duitsland teruggestuurd.

De Nederlandse autoriteiten hebben de Turkse familie minister Fatma Betul Sayan Kaya vanuit Rotterdam naar de Duitse grens begeleid. Kaya is op zijn weg naar Duitsland, zei Rotterdams burgemeester Ahmed Aboutaleb zondagnacht. Ongewenste vreemdelingen dienen terug gezonden naar het land waar ze vandaan komen en in dit geval was dat dus Duitsland. Waarom kan dit overigens niet met al die jihadisten die hier zijn binnengehaald onder het mom van asielzoekers?

02.52 : Politie inzet bij het Turkse consulaat in Rotterdam

Voor het Turkse consulaat te Rotterdams is de politie samen met veiligheidstroepen begonnen om de straten schoon te vegen. Ongeveer 2000 Turken en aanhangers can dictator Erdogan stonden hier te brullen en waren alles aan het vernielen uit protest tegen het niet doorgaan van een Turkse haattoespraak.

Uiteraard wanneer je Turk bent dan denk je hier anders over

Gewonden door politieoptreden ‘vredige’ demonstratie Rotterdam

1

7.33 : Burgemeester Rotterdam betiteld Turkse minister als ongewenste vreemdeling

Burgemeester Ahmed Aboutaleb zei tijdens een persconferentie in de vroege ochtend dat de Turkse minister tot ongewenste vreemdeling was verklaard. Ze werd begeleid op haar weg terug naar Duitsland.

8.24 : Turkije kondigt serieuze maatregelen tegen Nederland aan

Wegens het verhinderen van de propaganda en oprui speech van de Turkse familie Minister Fatma Baker Sayan Kaya in Rotterdam heeft de regering in Ankara “zwaarste” tegenmaatregelen aangekondigd. Dit vermelde de Turkse Minister Binali Yildirim op zondagochtend.

Verder werd gezegd: “onze zogenaamde Europese vrienden die van democratie, vrijheid van meningsuiting en de rechten van de mens spreken bij elke gelegenheid, geven in het licht van deze gebeurtenissen opnieuw niet thuis.” Hij geeft aan dat ze nu weten wie zijn echte vrienden zijn (islamitische staat?) Hij riep de Turken die in het buitenland wonen op om kalm te blijven. Waarom hij niet opriep dat ze terug naar Turkije te komen lijkt me duidelijk, vooruitgeschoven stormtroepen moet je wel in positie houden.

8.37 : Nederlandse politie pakt Turkse relschoppers op

De politie van Rotterdam heeft enkele Turkse relschoppers die het niet eens waren met de uitwijzing van de Turkse familie Minister Fatma Baker Sayan Kaya in de nacht van zaterdag op zondag gearresteerd. Ze hadden de veiligheidsdienst aangevallen en met stenen en bloempotten naar hen gegooid. Dit melde het Nederlandse persbureau ANP. De politie hebt wapenstokken en waterkanon ingezet tegen de demonstranten.

9.46 : De Turkse minister Kaya vliegt terug naar Turkije

Haar provocatie en ophitsingswerk zit er weer op en ze kan met een voldoen gevoel terugkeer naar de islamitische heilstaat Turkije. Een privé-vliegtuig vertrok van Keulen-Bonn melde het Turkse persbureau Anadolu.

9.56 : Turks Minister van Financiën “Europa wil het nationaal-socialisme laten herrijzen”

De Turkse Minister van Financiën Naci Agbal zei tegen het staatspersbureau Anadolu dat Europa bezig is om het derde rijk te doen herleven. Het “anti-democratische” en “fascistische” gedrag ten aanzien van Turkije is onaanvaardbaar.

10.32 : Rellen in Berlijn. Turks protest bij  Nederlandse ambassade

Het conflict tussen Turkije en Nederland wordt nu ook betwist in de Duitse hoofdstad en ook dit escaleerde volgens goed Turks gebruik. 22:30, hebben spontaan ongeveer 300 Turken zich buiten de Nederlandse ambassade in Berlijn verzameld om hun solidariteit met Erdogan en de Turkse regering te betuigen.

11.20 : Deëscalatie, het nieuwe begrip van Mark Rutte om zijn angst te verbergen

De Nederlandse Minister-president Mark Rutte wil doen alles wat in zijn macht licht om het conflict met Turkije te laten dood bloeien. Geconfronteerd met bedreigingen vanuit Ankara met economische sancties tegen Nederland roept lafbek Rutte dat ze Nederland niet kunnen chanteren.

11.49 : Turkse vlag wappert bij Nederlands consulaat

12.13 : Turks minister van buitenlandse zaken “Nederland moet zich verontschuldigen”

De Turkse minister van buitenlandse zaken Mevlüt Cavusoglu eist een verontschuldiging uit Nederland. Eerder liet hij al weten verdere maatregelen tegen Nederland voor te bereiden.

12.24 Mark Rutte verdedigt het uitzetten van Turkse minister

Rutte, die elke seconde zendtijd aanpakt om te laten zien hoe geweldig hij dit heeft aangepakt zonder er bij te vermelden dat hij dit probleem ook zelf heeft veroorzaakt, laat weten dat hij het niet pikt wanneer men vanuit Turkije macht uit wil oefenen over zijn Turken die volgens hem ook Nederlanders zijn. Meer bagger uit de mond van ‘onze’ minister president is te vinden middels Youtube en ga ik hier niet plaatsen. We moeten wel een serieus blog blijven dus daar kunnen wij onze lafbek niet bij gebruiken.

4 dagen eerder…………..

13.09 : Erdogan bedreigt Nederland

“Hey Holland, wanneer jullie de Turks Nederlandse betrekkingen vóór de verkiezingen op woensdag brengen, betaalt u de prijs”, zei Erdogan vanuit Istanboel

13.42 : Turks minister van buitenlandse zaken werd gewaarschuwd door Nederland “geen optredens voor parlementaire verkiezingen!”.

De Turkse minister van buitenlandse zaken Mevlüt Cavusoglu werd officieel  gevraagd van Nederlandse zijde om geen campagne optredens te doen voor de verkiezingen Dit had de Duitse minister van buitenlandse zaken Sigmar Gabriel doorgegeven op verzoek van de Nederlandse regering aan zijn Turkse ambtgenoot tijdens zijn ontmoeting met Cavusoglu afgelopen woensdag in Berlijn. Het verzoek was om direct voor de komende parlementsverkiezingen in Nederland de Turkse campagne op te heffen of in elk geval te vertragen omdat dit alleen tegenstanders van de islam in Nederland in de kaart zou spelen.. Cavusoglu heeft tegenovergestelde Gabriel begrip getoond voor Nederlands standpunt en zich bereid getoond te overwegen  het verzoek van Holland te accepteren. Desondanks reisde hij in het weekend naar Holland waar geen toegang aan de Turkse Minister werd verleend.
 .
14.05 : Nederlands Ministerie van Buitenlandse Zaken beklaagd zich bij Turkije  
 .
Het ministerie van buitenlandse zaken in Den Haag verzoekt de Turkse autoriteiten om de veiligheid van de Nederlandse diplomaten in het land te waarborgen. De reden is dat een Turkse vlag bij het Nederlandse consulaat in Istanboel hing voor een korte tijd. Het ministerie van buitenlandse zaken verklaard dat deze klachten daarom bij de Turken zijn voorgelegd.
 .
14.34 : Frans ministerie van buitenlandse zaken roept Turkije op provocaties te stoppen
 .
Het Franse Ministerie van buitenlandse zaken doet een beroep op Turkije om zich te onthouden van verdere provocaties. Op hetzelfde moment vraagt hij om rust te bewaren in de betrekkingen tussen Turkije en de verschillende lid-staten van de Europese Unie.
 .
14.52 : Cavusoglu “Nederland is de hoofdstad van het fascisme”
 .
De Turkse minister van buitenlandse zaken Mevlüt Cavusoglu benoemde tijdens een bezoek aan het Franse Metz Nederland tot ‘Hoofdstad van het fascisme’.
 .
14.52 : Het Duitse FDP roept op tot solidariteit van Duitsland en de EU met Nederland
 .
De Voorzitter van de FDP Christian Lindner heeft de federale overheid opgeroepen tot solidariteit met Nederland in het conflict met Ankara omtrent de Turkse verkiezingscampagne optredens. Tegelijkertijd riep hij op tot een eenheidsfront van de EU in dit geschil.
 .
15.27 : Ook Denemarken wenst bezoek Turkse minister uit te stellen
 .
De Deense Minister-president, Lars Løkke Rasmussen heeft zijn Turkse ambtgenoot Binali Yildirim op zondag tot uitstel van een bezoek dat gepland stond voor volgende week in Denemarken gevraagd. “Onder normale omstandigheden, zou het een genoegen zijn om de Turkse premier Yildirim welkom te heten”, zei van Løkke Rasmussen in een persbericht. “Maar na de recente aanval van Turkije op Nederland staan de zaken er momenteel anders voor” Daarom vroeg hij zijn Turkse collega’s, om uitstel van de ontmoeting.
.
16.23 Erdogan eist sancties tegen Nederland
 .
Volgens de Turkse dictator moeten er internationale sancties tegen Nederland volgen.
 .
16.30 : Europees Parlement “conflict tussen Turkije en Nederland mag niet verder escaleren”
 .
De Turken die elders in Europa leven moeten volgens Thorbjorn Jagland vrij mee kunnen praten over de politiek in hun thuisland echter moet dit wel in samenspraak en overleg met het land waar ze wonen gebeuren.
 .
16.30 : Erdogan “Nederland is een bananenrepubliek”
.
1
 .
Dat lijkt mij nu een perfect slot, een Turkse dictator die Nederland een bananenrepubliek noemt. Hij heeft voor het eerst van zijn leven gelijk, met ‘onze’ huidige regering en beleidsbepalers is Nederland inderdaad een bananenrepubliek.
 .
Aan de kiezers en de Partij Voor ONZE Vrijheid taak om weer een normaal, fatsoenlijk land te worden terugkerende naar onze Joods christelijke tradities, normen en waarden. Een land zonder opgelegde dictatuur van buitenaf en zoveel mogelijk zonder islam.
 .

.
Met groet Bolo

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

17 Comments on Een diplomatieke rel tussen islamitische fascisten en lafbekken op klompen

 1. De diplomaten van Bert Koenders hebben vrijdag en zaterdag opzichtig gefaald.
  Moest weer aan dat filmpje denken waarin “onze” Minister in zijn bek werd gescheten.

  Like

 2. Die Nederlandse Turken hebben ook een Nederlands paspoort en dienen zich gewoon aan de Nederlandse wet te houden.

  Like

 3. Die D66 van Nederland is nog dommer en idioter en crimineel dan alle linkse partijen in België samen. Stem die nestbevuilers terug naar af bij jullie verkiezingen !

  Like

 4. HetZalWelWeer // maart 13, 2017 om 15:02 //

  Amnesty heeft zich ook uitgelaten, dat Nederland niets verkeerds heeft gedaan.

  Dus Amnesty gaat nu over welk land iets goeds heeft gedaan en opeens niet meer over welk land iets fouts heeft gedaan.

  Like

 5. Landverraders kunnen naar Turkije opduvelen.
  Pechtold en de Vries voor op.

  Like

 6. HetZalWelWeer // maart 13, 2017 om 15:15 //

  Elke jaar wordt ons wel op één of andere manier de oorlog verklaard door Turkije, maar we moeten ons maar weer rustig houden.

  In 1939 moest men zich ook nog steeds rustig houden.

  Like

 7. @tony Zelfs zonder Nederlands paspoort moeten mensen die zich in Nederland bevinden zich aan de Nederlandse wet houden.

  Like

 8. Lolwut :

  Like

 9. HetZalWelWeer // maart 13, 2017 om 20:33 //

  Waar blijven de sancties nu van erdogan?

  Like

 10. polderboy // maart 13, 2017 om 20:51 //

  De telegraaf kopt groots in: Erdogan sleept Nederland voor het Europese mensenrechtenhof:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27795320/__Erdogan_sleept_NL_voor_Europees_hof__.html

  Ondertussen lopen er meer dan 5396!!! rechtszaken tegen Erdogan bij het EU mensenrechten hobby hof i.v.m. bijvoorbeeld de 150.000 mensen die Erdogan de straat heeft opgeschopt, gedetineerd heeft en heeft laten doodmartelen.
  http://www.dw.com/en/more-than-5000-cases-filed-against-turkey-over-post-coup-purge-says-echr/a-37294226

  Weet daarbij dat sinds 1959, in 58 jaar tijd, het hof 10.000 zaken heeft behandeld. Met Erdogan hebben de door ons duur betaalde hobbyrechters dus wel weer voor 30 jaar een heel vet salaris binnen gehaald.
  “Leve Erdogan de dictator, de slachter van Koerden, die iedereen als terrorist laat doodmartelen, en stiekem jihadisten steunt die in Syrië en Irak genocides plegen. Driewerf hoera, voor de bullebak Erdogan!!” roepen die EU mensenrechten rechters aan dat hof dan ook.
  Ik zeg hobbyrechters, want geen lidstaat, en helemaal een niet lidstaat zoals Turkije, kan gedwongen worden om de uitspraken van het EU “spek en bonen” mensenrechten hof op te volgen.
  http://www.ijrcenter.org/european-court-of-human-rights/

  Like

 11. HetZalWelWeer // maart 13, 2017 om 21:17 //

  Ja Polderboy, maar hou zou toch met sancties komen?!

  Like

 12. @ojjo // maart 13, 2017 om 16:51 //
  Helemaal correct !!
  Ik hoorde zojuist dat de Turken altijd al een hekel hebben gehad aan duiven.
  (omdat ze koerden) 😉

  Liked by 1 persoon

 13. polderboy // maart 13, 2017 om 22:03 //

  @HetZalWelWeer 21:17
  Keiharde sancties zullen dat worden. Erdogan krijgt geen varkensvlees uit de EU meer, en er komt een stop van de export van rabbijnen uit de EU naar Ankara.

  Waar zulke harde sancties? Omdat met name de multinationals uit Nederland en Duitsland, in totaal vanuit West Europa geschat 100 mljard hebben geïnvesteerd in goedkope lonen land Turkije de afgelopen 15 jaar. Nu die Syrische alleenstaande vrouwen met kinderen voor de helft van het minimum loon daar 12 uur per dag moeten werken voor 200 Euro per maand, en Koerden waarschijnlijk als pluimvee worden geslacht en de EU markt in worden geëxporteerd, is dat een kans die de achterban van de VVD niet kan laten lopen natuurlijk…

  Like

 14. Like

 15. HetZalWelWeer // maart 14, 2017 om 07:39 //

  @polderboy // maart 13, 2017 om 22:03

  Ja die sancties wordt een beste shiver voor ons zeg, wat moeten we bang zijn.
  Dat de VVD het wel ziet zitten om Nederlanders nog maar voor 200 euro per maand te willen laten werken is wel duidelijk.
  Jammer dat veel Nederlanders dit niet begrijpen en toch weer op die lamlul gaan stemmen.

  Like

 16. HetZalWelWeer // maart 14, 2017 om 07:54 //

  Aanhangers van erdogan, is lidmaatschap van een criminele organisatie.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Een diplomatieke rel tussen islamitische fascisten en lafbekken op klompen – Rechtsaf doorzee
 2. Een diplomatieke rel tussen islamitische fascisten en lafbekken op klompen | discitemoniti

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: