Nieuw

1500 pedofielen voor de bijl sinds Trump als president toetrad

President Donald Trump houdt zijn belofte dat hij de “volle kracht en het gewicht” van de Amerikaanse regering gaat gebruiken om de kindersekshandel te vernietigen en deze afschuwelijke seks predators achter slot en grendel gaan. Sinds Trump werd beëdigd hebben de autoriteiten meer dan 1 500 pedofielen gearresteerd in de Verenigde Staten. President Donald Trump heeft een executive order bewerkstelligd om de FBI meer kracht te geven om mensenhandel te bestrijden.

“Dit zou een van de grootste nieuwsberichten moeten zijn in de nationale media. Maar in plaats daarvan geeft de mainstream media nauwelijks of helemaal geen aandacht aan deze massa-arrestaties van pedofielen. Dit roept de vraag op – waarom?”

Liz Crokin schreef voor Townhall.com op 25 februari.

– De cijfers zijn “onthutsend” in vergelijking met de minder dan 400 sekshandel gerelateerde arrestaties in 2014 volgens de FBI.

In een persconferentie van het Witte Huis op 23 februari zei Trump dat mensenhandel een “dringend probleem” is, zowel nationaal als internationaal. “Gemotiveerde mannen en vrouwen in de federale regering focussen zich al enige tijd hierop, zoals u weet – in de afgelopen vier weken waren ze nog veel meer gefocust”, zei hij.

De persconferentie “was nauwelijks een blip op de rader van de traditionele media en de massale arrestaties zijn bijna volledig genegeerd door de MSM”, schrijft Crokin.

Crokin vermeldt enkele van de belangrijkste arrestaties sinds Trump als president optreedt:

In januari werden 42 pedofielen gearresteerd in een mensenhandel operatie in Tennessee.
474 zijn er gearresteerd tijdens een landelijke operatie in Californië waar een mensenhandelsorganisatie werd opgerold en 28 seksueel misbruikte kinderen werden gered.
178 mensen werden gearresteerd in Texas voor illegale sekshandel in een geheime operatie in januari, op de tijd dat de Super Bowl Sunday werd uitgezonden.
Op 14 februari zijn er in Florida 42 pedofielen gearresteerd voor kinderpornografie gerelateerde zaken.

Terwijl de gevestigde media deze historische arrestaties negeren hebben ze hun peilen gericht op het conservatieve icoon Milo YIANNOPOULOS en schilderen hem als een monster af.

Crokin schrijft: “Ze beweren dat Milo pedofilie ondersteunt, op basis van de opmerkingen die hij maakte in een video van een aantal jaren geleden. De realiteit is dat Milo als kind zelf slachtoffer is geweest van seksueel misbruik, en omdat hij in het interview grapjes maakte over zijn misbruik wordt hij nu door de MSM als een pedofiel monster naar voren geschoven.

Het tegendeel is waar, en Milo heeft deze controverse in een persconferentie naar voren gebracht. Milo heeft in zijn kolommen door de jaren heen regelmatig pedofilie veroordeeld en zijn afschuw voor pedofielen beschreven. Maar de grote media en linkspopulisten negeren deze informatie en blijven Milo demoniseren.”

“De ironie van dit alles is dat links, de liberalen, en de MSM, zelf de grootste voorstanders zijn van pedofilie, die artikelen hebben gepubliceerd waar ze proberen om pedofilie te normaliseren.”

Crokin vervolgt: “De zeer nep nieuwszender CNN verslaggever Jake Tapper vuurde een aantal tweets af waarin hij Milo veroordeelt. Bijvoorbeeld tweete hij: “Mijn vriend, een overlevende van sekshandel: Milo verdedigt rechtuit het misbruik van 13-jarige jongens… Alsjeblief laten we dit niet “normaliseren” 

“Als Tapper zo wordt geraakt door de sekshandel van dertienjarige jongetjes, blijft het een wereldomvattende vraag waarom hij nu niet het grandioze nieuws brengt van de massale sekscriminelen arrestaties die sinds Trump uitgevoerd zijn. Het lijkt erop dat hij, met zijn vele vriendjes in de linkse media, alleen geïnteresseerd zijn als het kan worden gebruikt om een conservatief geluid te vernietigen”, schrijft Crokin.

Het “goede nieuws is”, noteert Crokin, “dat we nu eindelijk een president hebben die echt geeft om kinderen en heeft beloofd dat de mensenhandel prioriteit krijgt.”

“De recente arrestaties van pedofielen zijn slechts het topje van de ijsberg, en noch Tapper en zijn soortgenoten in de MSM ,die het leuk vinden of niet, zal deze remedie een zodanige ruime verspreiding krijgen dat ze zich gedwongen voelen om mee te doen deze vreselijke epidemie wat ons land al zolang teistert te bestrijden.”

President Trump is ook een groot voorstander om de doodstraf voor pedofielen in te voeren die zich aan kinderen misbruiken. Waar ik me helemaal ik kan vinden.

Bron:

http://humansarefree.com/2016/12/donald-trump-pedophiles-deserve-death.html

http://www.worldtribune.com/unreported-1500-pedophile-arrests-have-been-made-nationally-since-trump-took-office/

http://dissidenter.com/2017/03/1500-pedofiler-fangslade-sedan-trump-tilltradde-som-president/

Doe mee met 2.523 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5213 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on 1500 pedofielen voor de bijl sinds Trump als president toetrad

  1. Er zouden kuikenversnipperaars werkeloos op Schiphol staan, misschien kunnen die kindvriendelijk worden ingezet..

    Like

  2. Doet mij denken aan pizzagate.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. 1500 pedofielen voor de bijl sinds Trump als president toetrad — – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: