Nieuw

Zweden: vrouw onthoofd – meerdere islammoorden

Een dubbele moord in Hallonbergen op dinsdag, werd uitgevoerd om een getuige het zwijgen op te leggen voor een proces. Een van de slachtoffers, een vrouw, haar keel was doorgesneden, zei een politiebron tegen Nyheter Idag.


Police in the Swedish capital Stockholm, have requested reinforcements after five murders in recent days.


De halsslagaders van de vrouw waren aan beide zijden van haar nek doorgezaagd.

Het was een grof bloedbad. Beide slachtoffers waren doodgestoken. De vrouw in het appartement haar keel was doorgesneden. Toen de politie ter plaatse kwam openden ze het vuur op een persoon. Hij zat naast het mannelijke slachtoffer toen de politie op hem schoot, maar hem miste (dat gebeurt elke keer in Zweden als de politie hun vuurwapens moet gebruiken, Fub), volgens de bron.

The Local

Het vermoorde koppel waren de ouders van kleine kinderen. Volgens berichten in de media die met bronnen binnen de politie gesproken hebben, kan moord een methode zijn om een getuige het zwijgen op te leggen (No shit Sherlock, Fub). De berichten vertellen dat er een link zou zijn met een eerdere moordzaak, waarin één van de ouders als getuige op zou treden.


TERRIBLE: Swedish war correspondent says Iraq is safer than Stockholm amid rising violence!

 


“Ze zaten en ze lachten”

Een uur na de dubbele moord arresteerde de politie vier personen. Twee mannen, 20 en 21 jaar oud. Twee andere jongens, 15 en 16 jaar oud. De 15-jarige werd vrijgelaten na verhoor. Aanklager Olof Calmvik vertelde Aftonbladet dat er geen verdenking meer was tegen de 15-jarige na ondervraging.


The woman’s carotid artery was cut open on both sides of her neck, while other reports said that she had actually been decapitated.


Toen de jongens gearresteerd werden toonden ze absoluut geen spijt of begrip voor wat er gebeurd was, zei de politiebron tegen Nyheter Idag.

Ze waren stoned uit hun plaat toen ze binnengebracht werden. Ze zaten en ze lachten, heel stoned. Je wordt er kotsmisselijk van als je je bedenkt dat ze met maximaal twee jaar weer vrij rondlopen op straat.

Volgens de bronnen van Aftonbladet zijn de twee daders goede vrienden van de twee die nu vastzitten voor de moord, waarin de nu vermoorde vader zou moeten getuigen. De vier schurken die de politie gearresteerd heeft komen allemaal uit dezelfde wijk in Noord-Stockholm.

Ze hebben allemaal niet-Westerse namen. Ik weet dat één een Afrikaan is, de achtergond van de rest is Midden-Oosters of Noord-Afrikaans, zei de bron.

Bron: Speisa >>

The Local >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Zweden: vrouw onthoofd – meerdere islammoorden

 1. Omdat je niet alles in een stukje kunt proppen:

  Like

 2. skeeter // maart 10, 2017 om 01:44 //

  Allemaal de fout van Trump! (wat anders kunnen ze toch niet verzinnen).

  Liked by 1 persoon

 3. Bijna alle Nederlandse en Europese regeringsleiders zijn de zelfde laffe “wegkijk politiek” aan het volgen t.a.v. de Islam als vanaf 1933 tot 1940 t.a.v. de Nazi’s in Hitler Duitsland!
  Houden ook eigen volk zo dom en onwetend mogelijk ( knechten het vrije woord van eigen volk en alle media!) “Gaat U maar lekker slapen, “wij” waken over U! “( Copyright M.P. Colijn eind 1939 en … het Nederlandse volk werd pas “wakker geschud” TOEN DE BOMMEN OP ROTTERDAM VIELEN!
  NAZI’S = IS = ISLAM!
  MOETEN HUN HEILIGE KORANWETTEN VOLGEN EN UITVOEREN!
  Lees: Hfst. 9 vers 5: “HET IS DE HEILIGE PLICHT VAN ALLE MOSLIMS OM ANDERS GELOVIGEN TE DOEDEN!”
  Hfst.98 vers 6: “ANDERS GELOVIGEN ZIJN SLECHTE MENSEN, DIE GEEN GENADE VERDIENEN!”
  Lijfstraffen voor vrouwen zijn toegestaan!
  Verkrachting is toegestaan!
  Kinderhuwelijk is toegestaan!
  Beroven en diefstal van anders gelovigen IS EEN GOEDE DAAD!
  Moslims MOETEN anders gelovigen TERRORISEREN!
  Wie wil dit? ( Is het westen GEK geworden? )

  Liked by 1 persoon

 4. De afgelopen drie dagen zes bloedige moorden in Zweden.

  Like

 5. Mooi dat de Nederlandse pers dat niet meldt.

  Like

 6. Duchesne // maart 10, 2017 om 10:52 //

  ja, netjes dat de Nederlndse pers ons deze Zweedse ellende bespaard, zal na de verkiezingen wel gepubliceerd worden, net als de vloedgolf aan verkrachtingen en berovingen in eigen land, die ergens bgein november miraculuus gedaald is tot nul, net als de misdrijven door asieleisers en allochtoon geteisem totaal is gestopt. Het werkt die multiculti……of toch in elk geval het verzwijgen. De toekomst, gedestilleerd policor nieuws, een steeds verder afnemende misdaad statistiek en bij de schemer zijn alle burgers thuis achter stalen rolluiken, met dubbele deuren en een saferoom, hopende dat de buren iets slechter hun huis hebben beveiligd.

  De aftakeling als inktvlek.

  Toen ik jong was stond bij ieder huis de achterdeur open, of was van het slot. Was er niemand thuis lag er een briefje wanneer de persoon thuis zou denken te zijn, je kon gewoon gaan zitten en koffie of iets te drinken nemen. Er was wederzijds vertrouwen, er was begrip, er was veiligheid.

  Wie nu zijn deur niet op slot heeft zelfs al is men thuis loopt het risico te worden beroofd. Overdag, gewoon thuis en zoneerenige schaamte, zelfs zonder masker. Een vriend van mij zijn kleinzoon werd in het eigen huis overdag aangesproken door enkele noord afrikaanse types, dat hij stil moest zijn en stil moest gaan zitten, ze stalen gewoon de boel leeg. Hij was 11, hij heeft “geluk” gehad….
  Dit is schering en inslag, de reden dat bijvoorbeeld het Eindhovens dagblad de 112 rubriek heeft laten vervallen. Een ernstig misdrijf word nog gemeld als de dader autochtoon is, maar het overgrote deel van de misdrijven word nu volledig weggestopt. Een oude vrouw die op 50 meter van mij woont werd overvallen in haar woning, ik hoor het pas maanden later, puur bij toeval. De daders, nou ja, het is wel duidelijk denk ik.

  Ik geef toe, op het moment dat bij alle misdrijven de afkomst of het signalement van de daders word vermeld en bij alle opgepkate en veroordeelde misdadigers we enkel hoeven af te tellen tot ee PVV de regering vormt. Dat is ook eenndeel van de reden dat de privacywet en de anti discriminatie wetgeving er zijn. Het zijn geen wetten ter bescherming van de burger, het zijn wetten om de burger machteloos te maken en politiek de macht te kunnen behouden.
  Zou de politiek echt begaan zijn met de burgers dan zou men zorgen dat iedereen weet wie niet te vertrouwen is, dan zou men zorgen dat er onderscheid te maken is tussen een welwillende allochtoon en de criminele rest.
  Juist het verzwijgen maakt dat misdaad welig tiert, juist het verbieden te benoemen maakt dat sommige mensen een leven lang worden aangekeken en afgerekend op misdrijven op basis van hun huidskleur. De schuldigen zijn niet hen die alle negers zwart noemen want dat is een logisch gevolg wanneer een bepaalde groep oververtegenwoordigd is in de misdaad. Als je bij drie Badoo dates steeds een geslachtsziekte oploopt dan zijn voor jou alle dates besmet.Door herhaalde ervaring, al dan niet eigen of van derden vormt de geest zich een beeld. Jouw waarheid, jou filter op veilig en onveilig…..
  En in naam van politieke correctheid laat men de welwillende neger die gewoon werkt en een leven probeert op te bouwen een leven lang als mogelijke misdadiger door het leven gaan. Als je het over onrecht wil hebben……

  De zwijnen die nu zijn geimporteerd om ons te vervangen zijn er om zalen op de spits te drijven. We gaan een hele lange periode van oorlog en onrust tegemoet, met moord en doodslag op iedere straathoek, een tijdsvak met meer begrafenissen dan geboorten, de ondergang van rede.

  misschien ligt onze redding wel in de natuur….

  “Around 536 BC, there was a well-documented catastrophe – likely caused by one if not two volcanic eruptions, or perhaps a series of comet impacts – that covered the Northern Hemisphere in a haze of dust. This caused crops to fail and made it colder and wetter. After another volcanic eruption around 210BC, when another dust veil appeared, the climate worsened again”

  Door deze rampen trok het Europeese volk zuidwaarts, trachtte de oversteek te maken pnaar Egypte en werd afgeslacht. Een deel kwam in China terecht….(google chinese white mummies)
  Wat we meemaken is allemaal al eerder geweest, de import van vreemden, de oorlogen en moordpartijen die volgden, de aftakeling en het verval van beschavingen. Alleen is het nu voor ons van belang, en de enige logica voor ons is om de vreemden te verdrijven, anders verdrijven ze ons. Denken dat het wel goedkomt is een illusie, het kan eenvoudig niet goed komen.

  En stel dat Islam hier de enige godsdienst word, ooit, dan zal iedereen zichzelf moeten onderwerpen. Er zal steeds meer gezocht wordne nasr zondaars en overtreders van wetten, want zonder straf en voorbeeld kan een geforceerde geloofsdictatuur niet blijven bestaan. Er zal dus een selectie plaatsvinden om te kunnen straffen, eerst op gedrag, dan op verdenking van andere gedachten, dan op basis van uiterlijkheden.

  Islam is het grootste gevaarvoor de mensheid, omdat het menselijkheid verwerpt.

  Succes met de multiculti wereld, werkt enkel als niemand gedwongen word en alles elkaar respecteert, iets wat onmogelijk is gezien de menselijkheden zoals hebzucht, jalouzie, de drang om anderen de wil op te leggen etc….

  Enkel een balans houd vrede in stand, een gewapende balans met mensen die ook vrede willen. Om die reden is politeke betrokkenheid en een stem hebben die waarde heeft noodzakelijk. Wanneer de stem van een deel van het volk word genegeerd deugen de argumenten waar men die stem over negeerd niet. Het excuus van de wil van de meerderheid word dan al wapen gebruikt om onvermogente beschermen en te verbergen. Een politicus die in staat is bijna alle stemmenn te krijgen heeft duidelijk de balans tussen alle belangen gevonden. En dat is wat we nodig hebben, iemand die balans brengt.

  Like

 7. Republikein // maart 10, 2017 om 14:30 //

  Laten ze weer gaan schaatsen.

  Like

 8. En nu nog wat dichterbij nederland:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Getuigen-Daders-aanslag-Dsseldorf-waren-3-Afrikaanse-migranten-die-met-bijlen-op-jongeren-inhakten

  Bericht is uitgebreid gedocumenteerd.
  3 Afrikanen, volgens getuigen, maaien met bijlen in het rond in station Düsseldorf.
  De politie pakt uiteindelijk 1 persoon en zegt dat dit een verwarde man uit kosovo is.

  Like

 9. Dit is waar de partij DENK voor staat dus stem PVV!!!!!

  Like

 10. trebor2110 // maart 11, 2017 om 00:53 //

  Ik neem aan dat die gasten niet stoned van de wiet waren maar van een andere substantie .

  Like

 11. Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Zweedse autoriteiten Burgerbescherming: “Moslimbroederschap bouwt aan parallelgemeenschap in Europa” – Nachthemel
 2. Het komt allemaal wel heel dicht bij onze voordeur | Silvia's Boinnk!!!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: