Nieuw

‘TORONTO 18’ Muslim terrorist will regain his Canadian citizenship under new legislation introduced by Trudeau leftists

The Muslim leader of an al Qaeda-inspired plot to explode truck bombs in downtown Toronto during the morning rush hour will have his Canadian citizenship reinstated under legislation introduced by the Liberals.

Toronto Sun (h/t Sue K) Zakaria Amara, born in Jordan and raised in Saudi Arabia before coming to Canada in 1997, is a convicted terrorist, serving a life sentence for his role in a plot to murder scores of Canadians. And now, thanks to a new liberal government bill passed through the Senate this week, Amara will soon be given the privilege of keeping his acquired Canadian citizenship.

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1537 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on ‘TORONTO 18’ Muslim terrorist will regain his Canadian citizenship under new legislation introduced by Trudeau leftists

 1. Greengo // maart 11, 2017 om 17:28 //

  Like

 2. @Greengo

  Hmm, die kerel in het begin komt ook al aan met dat islamofobia door de moslimbroederschap uitgevonden zou zijn. Zag dat Annabel Nanninga dat ook al tweette toen ik gister eens door haar tweets bladerde.

  Maar het is toch echt ouder dan dat.

  The invention of Islamophobia
  Islamophobia was invented to silence those Muslims who question the Koran and who demand equality of the sexes. By Pascal Bruckner
  http://www.signandsight.com/features/2123.html

  Niet in de jaren 90 zoals in dit filmpje en ook daar Nanninga beweerd, maar eind jaren 70 in Iran, en dat waren/zijn bepaald geen moslimbroeders. Wat wel klopt is dat de OIC tegenwoordig de grootste voorvechter is.

  Like

 3. Greengo // maart 13, 2017 om 19:29 //

  Jesse, correctie : Justin Trudeau admits, in een ander filmpje volgens deze uploader dat : ‘M103 is an Islamic blasphemy law’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s