Nieuw

Annabel Nanninga: Geert Wilders = Taliban

Ze vindt Geert Wilders ‘hardcore’ en ‘hij schrikt islamkritische stemmers af’. “We can not deny that we have a problem with islamic extremism and also with islam on a smaller scale.”

On a smaller scale ?!

“Banning a book or closing mosques is actually something the Taliban might do.”

En dan kijkt ze erg vergenoegd, helemaal in der nopjes met hoe slim ze dat gezegd heeft.

Nou kan het best zijn dat Geert Wilders sommige islamkritische stemmers, zoals fatsoensmeisjes van het Barleus, afschrikt, maar dat kan geen reden zijn om islam zijn verderfelijke ideologie dan maar ruim baan te geven door geen korannen koppensnellershandboeken te verbieden en islamkazernes jihadcommandocentra te slopen. Wat Martien Pennings zegt.

In het volgende fragment zal blijken dat ze helemaal niet zo slim is en werkelijk geen idee heeft.

Ze denkt dat islammigranten moeten integreren, terwijl dat niet gaat gebeuren met moslims. Ze beweert dat 6% van de Nederlandse bevolking moslim is en gelooft blijkbaar de leugens van het CBS.

“I would consider integration failed and some form of regaining control of that would be necessary.”

Dan heb je het dus niet begrepen. Islam integreert niet, nooit, nergens. Nooit gedaan ook, al 1400 jaar niet. Dan vertel je fabeltjes voor wensdenkende goedgelovigen die graag willen dat we het lief op kunnen lossen. Dan smijt je net zo hard zand in de ogen als de PvdA en D66 en Groenlinks. En laat ze daar nou in het verleden ook op gestemd hebben. Niet rechtstreeks hoor. Een paar jaar geleden (2-3 ?) hoorde ik een interview met der op de radio waarin ze zei dat ze niet stemt. Dan wordt je stem dus verdeeld over alle partijen, ook PvdA, D66 en de rest van de islamcollaborateurspartijen. Sta je dan met je islamkritiek.

“Trick is, how are we gonna do that.”

En dan begint ze te stotteren omdat ze geen idee heeft, maar vooral geen boeken verbieden hoor. Ook niet als dat een boek is van het allerergste en allerdodelijkste nazisme dat ooit over deze Aarde gemarcheerd heeft.

Ik zou bijna zeggen: “Ach mens, ga toch koken.” Maar trek dat onmiddellijk weer in als ik zie hoe ze de rest van der huishouden voert.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Annabel Nanninga: Geert Wilders = Taliban

 1. ieznogoedh // maart 10, 2017 om 17:45 //

  Het lijkt erop dat Annabel Nanninga de weg een beetje kwijt is.
  Of … ze heeft tot voor kort zich anders voorgedaan dan ze daadwerkelijk is en denkt.

  Like

 2. Is het niet dat CBS een beetje imponeert.
  It is god, it is alla, it’s CBS!
  Zie de manipulatie van de NOS.
  CBS is nog wat groter, wat imposanter en als je als media figuur aan de weg wilt timmeren.
  Zie Twan Huys, Eva Jinek, een mening hebben ze niet.
  Voeren een stuk op voor hun media pooiers.
  Annabel Nanninga is niets eens meer een collega van Jan Roos.
  En misschien heeft Erdogangbang wel gereageerd: ondeugniet!

  Like

 3. pieter g // maart 10, 2017 om 20:47 //

  Als je enig realiteitszin in je donder hebt stem je PVV. Al die jaren van dodelijke bedreigingen en maar doorgaan hoort beloont te worden. Als de PVV er niet was ging ik voor FvD. Maar zo zichzelf wegcijferen voor dit land als de enige echte held van dit land hoort beloont te worden.
  Als je nog enig respect hebt voor dit land en de vrijheid die we genieten hoor je PVV te stemmen.
  Dus op naar 40+ zetels omdat het nu moet! Het is code rood. Zo min mogelijk islam in de wereld is de opdracht. Voor ons en onze toekomst….onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 4. Geert heeft in de afgelopen 11 jaar zijn sporen wel verdiend en hij blijft voor mij nr.1. Af en toe moet je wat ketelmuziek maken om extra aandacht te genereren. Daar is op zich niets verkeerd mee.

  Like

 5. En de Turkse economie was toen dus niet booming, Qatar wilde Turkije nota bene geen eens meer leningen verschaffen. Gads, wat irriteer ik me steeds meer aan dat domme wicht:

  Like

 6. Blij dat ik niet op ze gestemd heb hielden zich te veel op de vlakte.
  En dan nog Geert afvallen zijn net als de rest van het regenten zooitje.

  Like

 7. Wim Vreeswijk // september 20, 2018 om 09:06 //

  Toen ik in 1984 geïnstalleerd werd als raadslid voor de Centrumpartij in Almere stond zij met haar hele schoolklas te demonstreren voor het gemeentehuis. Het is maar dat U het weet. Vergeven doen we misschien nog wel, maar vergeten natuurlijk niet.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Annabel Nanninga ziet spoken – Fenixx.org
 2. Islam- en immigratiekritiek zonder consequenties – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s