Nieuw

Mark Rutte zet geharde oorlogsmisdadigers en ervaren koppensnellers in om van de Nederlandse bevolking af te komen

Het lijkt er meer en meer op dat Mark Rutte (VVD) helemaal klaar is met de Nederlandse bevolking en er nu definitief van af wil. Hij laat ze met opzet over oorlogsgebieden vliegen en weigert dan stenen te zoeken als ze uit de lucht geschoten worden. Hij importeert meer mohammedanen, waarvan iedereen die geschiedenis gestudeerd heeft weet dat ze komen om ons te onderwerpen en in slavernij te voeren, dan enige minister-president voor hem. Geen premier in het verleden heeft zoveel macht overgedragen aan de ongekozen dictatuur waar we door bezet zijn.


Kabinet laat tientallen in Syrië geharde jihadisten los op Nederland en betaalt soldij


Maar het gaat Mark Rutte niet snel genoeg. Klaas Dijkhoff importeert oorlogsmisdadigers uit Syrië, Nigeria, Soedan, Eritrea, Afghanistan en andere landen waar ze de wreedste barbarij in de praktijk hebben kunnen oefenen. In de afgelopen 25 jaar hebben slechts 970 oorlogsmisdadigers geen verblijfsvergunning gekregen. De rest kreeg gewoon een uitkering en een sociale huurwoning. De bijna 1000 geharde oorlogsmisdadigers die geen officieel Nederlands papiertje kregen bereiden hun activiteiten nu ondergronds voor.

Nederland kan oorlogsmisdadigers wel een verblijfsvergunning onthouden, maar in veel gevallen kunnen de aanvragers niet worden teruggestuurd naar hun land van herkomst. Volgens het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens mogen asielzoekers die gevaar lopen in eigen land, niet worden uitgezet. Elsevier >>

Volgens Nederland gaan de Rechten van de Mens van oorlogsmisdadigers dus boven de Rechten van de Mens van Nederlanders, want in veiligheid mogen leven staat ook in het verdrag van de Rechten van de Mens en dat Recht wordt met voeten getreden door onze regering.


Asielzoekers die geweigerd worden vanwege oorlogsmisdaden blijven gewoon in Nederland


Onder de oorlogsmisdadigers bevinden zich moordenaars die gemarteld hebben voor de sharia-regimes van Afghanistan en Soedan en Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) heeft geen idee waar ze zich schuilhouden.

Van het overgrote deel van de rest van die groep is officieel niet bekend waar zij zijn. Maar volgens de ambtenaren in de documentaire verblijven zij doorgaans illegaal in Nederland. ‘We merken dat de meesten de neiging hebben te blijven’, zegt een IND-ambtenaar van de Unit 1F, de afdeling die belast is met het onderzoek naar oorlogsmisdaden. Volkskrant >>

Asielzoekers liegen dat ze barsten en normaal is dat een reden om ze de toegang te weigeren, maar voor moordenaars maakt onze regering een uitzondering.

Asielzoekers die worden geconfronteerd met hun eigen Facebook-foto’s waarop ze in uniform poseren met een geweer om hun nek, beweren dat het desbetreffende wapen speelgoed is of dat ze het pak hadden geleend van een vriend voor een stoer plaatje. De onderzoeksmogelijkheden van de IND zijn beperkt en als er verder geen bewijs is, krijgt zo iemand gewoon een verblijfsvergunning.

De documentaire ‘Kaf en Koren’ die gaat over deze oorlogsmisdadigers wordt op 10 april uitgezonden. Dat is comfortabel ná de verkiezingen voor Mark Rutte.


Als de omroep een zwaar beladen film tot ‘na de verkiezingen’ uitstelt


Headerfoto, bron: Defected ISIS emir and war criminal lives safe in Turkey

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Mark Rutte zet geharde oorlogsmisdadigers en ervaren koppensnellers in om van de Nederlandse bevolking af te komen

  1. Wat zegt de ” Rechten van de Mens ” over onze ” Rechten van de Mens ” ?

    Like

  2. Gooi dat “Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens” maar snel bij het oud papier, het wordt toch alleen maar gebruikt om Europa kapot te maken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s